• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem ilişkime karıştığı anda kavga çıkıyor!! :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Annem benim ilişkilerime pek bir meraklı kızlar,

ilişkime karışıyor elini ayagını bacagını sokuyor bir laf söyluyor iki laf soyluyor ben çocuga gidip sormadım mı sordun mu diyor,
geçen gün dedim anne içine şeytan kaçmış gene dedim hımm haklısın kızım dedi sonra yine bir kaç şey deyip çocukla bizi birbirmize soktu,

:CüvCüv:
sonra dedi ki böyle böyle dedin mi, evet dedim anne dedim, (halbuki demedimİ)
oh olsun ona ne demekmiş benim kızıma böyle demek aa şuna bak hele bi evlensin ondan sonra böyle yapar diyor. Tamam evlenmemi istemesinde sorun yok ama bu kadar kavgayla olmaz,

-tatlicadiarzu-

ben ne yapıcam onu az dinliycem ama okadar zor ki,
önce soruyor, ben anlatıyorum üstü kapalı ya da açık, sonra başlıyor beynimi kemirmeye,
sonra kavga ettik bak anne senin yüzünden dediğimde de gelip aramızı düzeltmeye çalışıyor, e peki neden kavga ettirdin? ben bilmiyordum ki kızım bunun böyle olduğunu,
evet seviyomuş benim kızımı.

E peki anne neden canını okuyorsun kızının bu benim ilişkim allaşkına çocugu tavlayan beneim çıkan benim ama mahveden sensin,
gördük dedim bulduğn görücü adaylarını hepsi kel ve yaşlı, bu bana göre hoşuma da gidiyor sen böyle bulabilecek miydin hayır e ozaman neden bu çaban ?
:1ninca:
ama illa ki o güzel iri burnunu ilişkime daldırıp çıkarıcak sonra istediği gibi oyuncağı olucaz,
benim anne o zaman mutlu.

ben bu durumda ?...... nasıl karıştırtmayabilirim yorum yaparsanız hoşuma gidicek çünkü annem karıştığında ben de aa evet haklı galiba deyip annemin içine giren o şeytana uyuyorum. cin çık cin çık cin çık diye kazan kaynatıcam wallahi etrafında dönücem ne yapayım :) işin şakası durum bu kızlar.. öptüm hepinizi.

:kahve:

sen de herşeyini detaylarıyla annene anlatma..
annenden etkilenip sevgilinle aranı bozma..

evet aynı oyle oluyor ondan etkılenıyorum her seyı anlatmama kıstıyorum ama
cok mumkun degıl
habıre soruyor zaten dün de saf ggünüme denk geldım. bülbül gıbı şakıdım

ee anneler karışır öyle.. senin kötülüğünü istiyor değildir heralde. belkide senin ciddi bir ilişki yaşayacak olgunlukta olmadığına inanıyodur olamaz mısengözlerimebaksanab

ee. neden annene olanları anlatıyorsun,anlatırsan o da yorumunu yapar ,sende etkisine girip sevgiline çatarsın..
peki,sen neden annenin söylediklerininin etkisine giriyorsun. bir kulağından girsin diğerinden çıksın. takma
.

ee anneler karışır öyle.. senin kötülüğünü istiyor değildir heralde. belkide senin ciddi bir ilişki yaşayacak olgunlukta olmadığına inanıyodur olamaz mısengözlerimebaksanab

yok o olamaz evlen evlen dıyor, cocuk ıstıyor torun ıstıyor
ben yenı yenı olgunlastıgımı dusunuyorum ama
bu konu için. :utangac:

ee. neden annene olanları anlatıyorsun,anlatırsan o da yorumunu yapar ,sende etkisine girip sevgiline çatarsın..
peki,sen neden annenin söylediklerininin etkisine giriyorsun. bir kulağından girsin diğerinden çıksın. takma
.

evet onu beceremıyorum kı,
dıger ınsanların laflarını kulak ardı edebılıyorum artık
mesela samımı kankım gelse bana böle böle yap dese aa h tabı tabı haklısın dıyorum hak da verıyorum ama gene bıldıgımı okuyorum ama annem en samımı sırdasım sanırım parmagında fırıldak gıbı cevırebılıyor benı, ıyı gene farkındayım.
:nazar:

kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama sanırım olgun bir yaştasın
artık kimsenin etkisinde kalmamalısın ilşkine kendin yön vermelisin
evlendiğindede böyle yaparsan yani annenin sizin herşeyinize müdahale etmesine izin verirsen çok sorun yaşarsın haberin olsun

kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama sanırım olgun bir yaştasın
artık kimsenin etkisinde kalmamalısın ilşkine kendin yön vermelisin
evlendiğindede böyle yaparsan yani annenin sizin herşeyinize müdahale etmesine izin verirsen çok sorun yaşarsın haberin olsun

her şeyı paylasma mı dıyorsunuz?
kendı kendıne bır sey cıkarıyr soruyor sorguluyor aklıma yatırıyor düşünceyı, onun hakkında tartısıyor... uzayıp gıdıyor... :delphin:

öncelikle annenin sana ve senin ilişkine olan ilgisi bayağı fazla gördüğüm kadarıyla...ya annene başka uğraşlar bulacaksın yada ömür boyu evlensende annenle eşinin arasında idare ediceksin. zamanında bende aynı şeyleri yaşadım ama önemli olan senin mutluluğub nasıl ve kimle mutluysan öyle yaşamayı bilmelisin.önemli olan çevrendeki insanların doğruları değildir...yanlış bile olsa kendi bildiğindir doğru olan...birde tek taraflı düşünme durumu her 2 tarafında fikirlerini dinle ama en son sen karar ver ve ona göre davran derim.. (bir abla nasihati)

öncelikle annenin sana ve senin ilişkine olan ilgisi bayağı fazla gördüğüm kadarıyla...ya annene başka uğraşlar bulacaksın yada ömür boyu evlensende annenle eşinin arasında idare ediceksin. zamanında bende aynı şeyleri yaşadım ama önemli olan senin mutluluğub nasıl ve kimle mutluysan öyle yaşamayı bilmelisin.önemli olan çevrendeki insanların doğruları değildir...yanlış bile olsa kendi bildiğindir doğru olan...birde tek taraflı düşünme durumu her 2 tarafında fikirlerini dinle ama en son sen karar ver ve ona göre davran derim.. (bir abla nasihati)

öncelikle yazınızdan dolayı teşekkür ederim,
şimdi annem şöyle ki karışıyor konuşuyor mudahale ediyor yapılması ıstedıgının sonucunu beklıyor yaptın mı nasıldı dıyor yorum yapıyor, bu durumda etkılenıyorum bazen dıyorum sakin ol etkılenme yanlış düşünüyor öyle yapınca geçiyor, peki ilerde de ikisi arasında kalacağım aşikar, bıraz lafları kıvırarak mı soylemelıyım, altından kalkmak ıstıyorum açıkcası

bence ilişkinizi bu kadar annenizle paylaşmayın.
sadece sizin anlattıklarınızla yaptığı değerlendirmeler sağlıklı olmaz, sizin de bu değerlendirmelerle sevgilinize çatmanız hiç doğru olmaz.
biraz kendi içinizde yaşayın ilişkinizi.
ilerisi için daha sıkıcı bir duruma isokuyorsunuz kendinizi.
annenize başka uğraşlar bulmanız şart.

evet evet, yanlı degerlendırme oluyor oyle bıle olsa,anneye ugras bulmalıyım sanırım.

evet evet, yanlı degerlendırme oluyor oyle bıle olsa,anneye ugras bulmalıyım sanırım.

biçki dikiş nakış kursları,takı tasarımı ahşap boyama oda olmadı kk'yı tanıştır annene bak biz girdik dünyadan koptuk:delphin:

Yükseklisans bitirdiniz araştırma görevlisisiniz ve ilişkinizi annenizin laflarıyla ve onun verdiği akılla yürütüyorsunuz ne diyim....
Allah aşkına şu profilleri insanlar bizim hakkımızda yorum yapabilsin diye dolduruyoruz, ne olur doğru yazın profilinize...
Profilinde yükseklisans mezunu ve araştırma görevlisi yazan birinden bu cümleleri duymak çoook ama çok komik oluyor....

Yükseklisans bitirdiniz araştırma görevlisisiniz ve ilişkinizi annenizin laflarıyla ve onun verdiği akılla yürütüyorsunuz ne diyim....
Allah aşkına şu profilleri insanlar bizim hakkımızda yorum yapabilsin diye dolduruyoruz, ne olur doğru yazın profilinize...
Profilinde yükseklisans mezunu ve araştırma görevlisi yazan birinden bu cümleleri duymak çoook ama çok komik oluyor....

iyide nerden biliyorsun yalan olduğunu ? sizce şeffaf ve herşeye pozitif bakan insanlar olamaz mı? burda renk renk insan var. bir elin beş parmağı bir mi?
komikse ciddiye almayın yorum yapmayın sizde..sengözlerimebaksanab

ama kusura bakmayın konum biraz anneme bağımlı olduğumu belli ediyor diye mesleğimi de farklı yazamazdım, nasıl yani bir sirketin yönetımıne gelmıs kısıler bıle cokzaman annesının sözunden cıkamıyor sızın dunyadan haberınız varmı merak edıyorum, yardımcı olmayacaksınız anlıyorum bari pas geçmeseydınız yazının içeriğinde. neyse yıne de tesekkurler :1closedeyes:

biçki dikiş nakış kursları,takı tasarımı ahşap boyama oda olmadı kk'yı tanıştır annene bak biz girdik dünyadan koptuk:delphin:

teşekkürler ecincili biliyorum denedim kursa göndermeyi ancak gitmiyor baglı kalamam öyle diyor varsa yoksa özel itimam konusu benim, belki bende de bitiyordur iş yani dediğiniz gibi çok dinlememeli çok itimam etmemeliyim belki de çünkü oyuncağı olmaktan başka yaptığım bir şey yok. :delphin:

insanların eğitimi ayrıdır,kişiliği ayrıdır hanımefendi. ikisini birbiriyle karıştırmamak lazım. üniversite insana kültür kazandırır. tamam ama,kişiliğini asla değiştirmez.

Ben 35 yaşında bir bayanım, iki çocuğum 12 yıllık bir evliliğim var.
Ama hala kendim çözemediğim, aklıma takılan pekçok konuda
annemin fikrini alırım. Onun yaşanmışlığına olan saygım vardır.
Lise mezunu olduğum için mi acaba? hala anneme soruyorum.
Yazdıklarınıza göre?CADIARZU

Back