Annem iin, canm iin ne olur sadece Dua istiyorum

amin canım seninde anacığına mevlam şifalar versin bilirim ne kadar zor olduğunu

arkadaşlar bu ara annem de bir şikat yok erimesi ile ilgili inşallah bundan sonrada olmaz annem hep böyle iyi olur

Acil sifalar diliyorum arkadasim ayni hastalik benim annemdede var bu hastaligin ilaci yokmus sadece ilerlememesi icin süt yagsiz peynir kisacasi sütürünleri yemeliler ve yeni ögrendim brokoli kemik erimesine cok iyi geliyormus. Allah yardimcimiz olsun acil sifalar versin hastalarimiza

allah seninde annene acil şifalar versin cnm

amin arkadaşlar allah hepinizden razı olsun bambaşka bir güç veriryor sizlerin destekleri bana tşkkür ederim hepinizden mevlam razı olsun sizlerden

canım ya anne olunca akan sular duruyor deme ALLAH ACIL SFALAR VERSIN İNŞALLAH nerde varsa ALLAH yardımcı olur ...AMİN

canım allah kimseye dert verip derman aratmasın annene acil şifalar dilerim yeniyılını kutlarım

Canım Allah şifa versin..
Ben şöyle bir tavsiyede bulunabilirim.
Her gün mutlaka 1 bardak süt içsin ve bol bol yürüyüş yapmaya çalışsın.
Bizim bi komşumuz bu şekilde %50 olan erimesini %10 lara kadar düşürdü.
Tabii ilaçlar da kullanıyordu.
Süt,yoğurt, peynir ve yürüyüşü hiç eksik etmedi hayatından,düzenli olarak yaptı.

Ben inanıyorum ki annen de yenecek bu durumu.. İnançlı olsun,bunları düzenli yapsın..
Biz de dualarımızla yanındayız...

amin cnm oceancım annemin sağlığı için en iyi yaptığı şey çok hareketli nereye giderse gitsin yürüyerek gidiyor ve dediğin gibi bu kemik erimesini yavaşlatıyormuş dok tor öyle demiş ama malesef sütü pek sevmiyor mevlam bütün hastalarımıza şifalar versin inşallah

Rabbim inşallah tez zamanda annene acil şifalar verir. Benim annemdede var nasıl ağrılı olduğunu biliyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…