:Saruboceq:slm arkadaşlar ben 28 yaşındayım ve annemde 12 yıldır kemik erimesi var ve normal seyrinden çok fazla erimesi bu güne kadar kırılan kemiklerini yazsam inanamazsınız ne olur dua edin annem için ona birşey olmasın dursun şu erimesi inanın artık bir yeri kırılsa bile ne doktora gidiyor ne de bize söylüyor alıştım ben artık diyo biz üzüleceğiz diye belli etmiyor daha annem 54 yaşında ve aslan gibi iki evladı var evlendirecek mevlam onu ne olur bize bağışla
bir birini tanımadan günahsız ağızdan yapılan dualar kabul olurmuş arkadaşlar dualarınızı esirgemeyin
sizlerinde her ne derdi varsa mevlam şifa versin sıkıntılarınızı gidersin inşallaha.s.
allah razı olsun cnm mevlam bütün hastalara sağlık versisn dermansız dert vermesin inşallahahh tatlım. dua etmez miyiz hiç? dilerim Allah şifasını verir anneciğinin. bu denli güçlü kadınlar atlatabiliyorlar. benim annem de kanseri yendi. o da anneciğin gibi ayakta duran, acısını gizleyen, güçlü bir kadındır. inşallah pozitif düşünce gücüyle üstesinden gelecektir o da.
inan gözyaşlarımı tutamıyorum şu an. sağlıklı bir ömür diliyorum annene, sana ve tüm ailene.
umarımm annen cokkk ii olur cnmm..
Allah bütün hastalara şifa versinn..
hayatta her şeyden önce sağlık gelioo...
allah annenede butun hastalarada sıfa versın canım.ınsallah kısa zamanda ıylesır annecıgın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?