canım çok geçmiş olsun tatlım yaa... Rabbim inşallah tez zamanda anneciğine acil şifalar versin..
Allahım sevdiklerimizi başımızdan eksik eylemesin inşallah...
Canım ya doktorlar ne diyor peki.. iyi bi doktora götürseniz
Tekrar acil şifalar diliyorum canım..:teselli:
cnm allah razı olsun annem sürekli ilaç kullanıyor farklı yerlerinden eklem yerlerinden ine oluyor şimdilik son ana kadar ilaç tedavisi ondan sonra pilatinle destek olacak heralde korkum bi arkadaşın anneside aynıydı ona pilatin takıldı vücudu kabul etmedi pilatini malesef sonra vefat etti ama benim annem kendini hastayım diye salmayan bi yapıya sahip hareketli biri olduğu için doktor bu senin + diyor yoksa çok doktora gitti malesef tedavi olayı bukadar ve ameliyat allahım onu iki dünyada bizden ayırmasın inşallah cümlemizide :Saruboceq:
Allah yardımcısı olsun gerçekten çok zor canım. Allah şifasını da versin. İnşallah herşey yoluna girer ama sen de kendini fazla yıpratma dua et ama ayakta tut kendini.herbela cnm o ilaçtanda kullanıyor bir sürü ilaçı var zaten benim annem 38 yaşında ayağı kırıldı ve doktorun hatasından dolayı 6 ay alçıda kapalı kaldı ayağı kangirene dönüşmüş ayak kesilecekti ayağı kurtaralım derken menopoza girdi ve bir anda kenik erimesi bel ve kalça bölgesinden başladı 38 yaşından beride kemik erimesiyle uğraşıyoruz canım benim ya ağrısı olurda gece babam uyanmasın diye yatakta ters bile dönmez kalkmaz acısı bizlere göstermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?