Sizi gördüm yarama bıçak saplandi
çünkü bizimkide henüz çok taze 27 Mayıs gecesi saat tam 4.32 ablamin telefonuyla uyandım baba beyin kanaması geçirmiş durumu çok kötüymüş hastaneye gel
yıkıldım uyku şokuyla napacagimi bilemedim beyin kanaması nedir onu bile bilmiyordm ki
çevremden çok duymustum ama hasarlari ölümcül etkilerini bilmiyordum
Hastaneye gittim doktorun tek dediği durum çok kötü yakınlarınıza haber verin oldu
Şok olduk çünkü babamda tansiyon şeker vs hiç bir hastalik yoktu
gece yatmadan başı agriyomus acile gitmis iğne yapmaya tansiyonuna bakılmış tomografi çekilmiş ve sadece bir iğne yapıp hiç birşeyin yok deyip eve yollamışlar
Babam daha hastane otoparkinda arabasına doğru giderken arabasının önünde bayılmış güvenlikçiler farketmiş çıkardigi tuhaf seslerden
hemen geri hastaneye götürmüşler tansiyon 24 e fırlamış ve anında beyin kanaması yapmış
sabaha kadar ölüm haberini bekledik çünkü 0 umut vardı başka şehire sevkini istedik oturdugumuz şehir hastane açısından çok donanimli değil ki eğer öyle olsaydi o adamı o durumda biseyin yok deyip yollamazlardi neyse sevkte olmaz ölecek zaten yolda ölmesin denildi
öğleye doğru israrlarimizla Adana'ya sevkini yaptık helikopter ambulans istedik ölecek hastaya helikopteri meşgul edemeyiz denildi
Neyse Adana'ya kavuştu telefon numaralarimiz alındı her zaman açık olsun bizden ölüm haberini bekleyin dediler anlatırken bile içimin yangını alevleniyor
Şükürler olsun babam günden güne iyi oldu 10 gün yoğun bakım 10 gün servisten sonra taburcu oldu şuan hasar olarak gözleri kaydı ve aklını yitirdi bizleri tanıyor ama çok mantıksız kelimeler kullanıyor 2 yaşındaki çocuk gibi ama olsun biz bu şekilde de razıyız hem daha çok erken belki iyileşir umudu var içimizde hemde dediğim gibi böyle kalsa bile başımız gözümüz üstüne
Kusura bakmayın uzun yazdım ama belki size yardımcı olabilirim diye
Rabbim anneciginize acil şifalar versin sağ salim evine dönmesini nasip etsin inşallah