Annem günlüğümü okumuş

Ona dikkat etmemişim yani tehdit gibi düşünmemişim pek, bir yandan da babanızdan sakladığınızdan gerildiği için adı konsun istiyor gibi gelmişti sadece ama erken evet.
İdare edilebilir bir durum bence yine de, çevrenizdekiler konuşulabilen insanlar :) Ben hep sert çıkışlar yaşadığım için heralde hafif geliyor ama böyle görmüşsünüz siz de bir yandan. Anlayışlı davranılınca kırmak istemiyor insan.
Kötü bir şey yapmamışsınız bence, siz de arkasındayım diyorsunuz zaten özgür iradeniz var her şey söylenmek zorunda değil bence ama anne öğrenince takıyor tabi, zamanla hallolur hepsi.

Sen reşit bir bireysin, okumaması lazım. Hadi okudu diyelim, zaten özel hayatını taciz etti, peki devamlı söyleyip durduğu aileler tanışsın muhabbeti neyin nesi? Ne gerek var? Annenin kırmadan anlatan lazım bazı şeyleri, senin de güvenin kırıldı. 22 yasında reşit bir insansın sen, bir kadınsın, ne zaman evleneceğine annen karar veremez. Sen onun çocuğusun, korumak istemesini anlıyorum ama babama söylerim, aileler tanışsın muhabbetleri hoş değil anlat bunu ona.

Şimdi kapandı konu anneme bı sure sevgilimle konuşmayacağım gorusmeyecegim dedim onu huzursuz etmemek için. Aksam gelmiş bana diyor ki vicdan yaptırma bana konuşursan konuş, senin inadını biliyorum ben ararsa aç o telefonu diyor haha :)

Anlattım düzgünce daha çok erken olduğunu birinin zoruyla tanıştırmak istemediğimi vsvsvs dedim hep kapandı konu simdilik :)

Haha
Yahu ben en çok da okudu diye kadıncağıza kızanlara gülüyorum. Yahu hangimiz merakımıza yenilip okumazdıkki

Bende kizimin gunlugunu okuyorum 9 yasinda asik olmus.1 hafta oncede benimle paylasti anne kiz sohbet saatimizde : )))
Annenin babana soylemekte ki acelesi eger bir durum olur yada baban duyarsa neden benden sakladin diye annene sormasindandir.
Ciddiysen aileler tanissin soz tak 3 yil 5 yil ne zaman istersen evlen yada ayril soz nisan zaten icini disini iyice tanima evresi degil mi

Bir de anneden ne zaman bi şey saklansa mutlaka bir şey olur. Rast gitmeyen bi şeyler olur. Ben çok uzak yerlere arkadaşlarımla görüşmeye giderdim liseden kız arkadaşlarımla. Başka bi yerde olduğumu söylerdim. Eve dönerken bi aksilik olurdu mutlaka ve o yalan ortaya çıkardı :) sonra daha tövbe dedim :)

Madem annen günlüğünü okuyor, buna saygısı yok. Sende onun dilinden konuş. Onu gerçekten etkileyebilmenin tek yolu bu sanırım. Durumı lehine çevir. Aç günlüğünü ve annenin günlüğünü okumasının seni nasıl kırdığı anlat. Bir şeyleri ondan saklamş olmanın verdiği üzüntüyü de ekle. Ama günlüğe pişmanlıkla son verme. Şu şekilde bitir ki yaptığı yanlışı anlasın, annemden bu hareketi hiç beklemezdim. Bunu asla unutmayacağım.

Sonra da bulabileceği bir şekilde günlüğünü bırak.

Her gençkızın annesinden gizli yaptığı tatlı kaçamakları vardır. Bir insan kendini bildikten sonra gerisinin bir önemi yok. Annenden önce sen kendinden sorumlusun. Pişman olacağın bir şey yapsan zaten ailenden fazla seni yer bitirir bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…