Annem bugün 17. kez öldü :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyy ya cok kötü oldum basin sagolsun allah kimseyi anasiz babasiz birakmasin

allah rahmet etsın okurken gozyaşlarımı tutamadım ınankı mekanı cennet olsun annecıgınınsenağlama

mekanı cennet olsun anacığının bitanem...sana duyduğum ve bizzat okuduğum şeyi yazmak istedim (kurandan) peygamberimizin babası doğduğunda anneside 6 yasındayken vefat etmişler...anne ve baba hakkı o denli önemliki kuranın türkçesinde çok ayette geçiyor bu,allah bilerek ve hesabını öbür dünyada sormamak için onu yetim ve öksüz bırakmış bunu okuduğumda çok şaşırmıştım sonradan nihat hatipoğlundanda aynı şeyi dinledim bir programında...ve dedimki kendime bilmeyerek ne kadar üzdüm annemi babamı kim bilir çünkü bizde genç olduk ve hatalarımız oldu şüphesiz... umuyorum allah affeder bizleri...diyeceğim sen 17 yasındasın bense 34 ama sen manevi anlamda benden çook ama çok güçlüsün bitanem...hayatta herşey allahtan diyebilecek bişeyimiz yok...o seni görüp koruyordur benim eşimde senin yaslarında annesini kaybetmiş ve babası dahil akrabalarından kimse sahip çıkmamış ona,onun hikayesini dinlediğimde nasıl olupta uyuşturucuya bulaşmadın sen demiştim...başta allah korumuş sonrada anneciği...ben böyle düsünüyorum ve inan halada koruduğuna inanıyorum...anneciğin de senin yanındadır allah sana sabır ve güç versin canım benim ve korusun seni :Saruboceq:

offf be arkadaşım okurken ve yazarke ağlıyorum ne acı annemsiz hayata nasıl katlanılır bilmiyorum annem sağ çok şükür ama bir gün olmyacağı düşüncesi bile benim mahfolmama yetiyor sabah sabah ağlıoyrum allahtan sabır diliyorum

sana söyleyeceğim herşey senin acını dindirmeyecek bunu biliyorum...bu nedenle sana ve senin durumunda olan insanlara allahtan sabır diliyorum.tekrar başın saolsun..

canım aileden birini kaybetmek gerçekten çok zor kelimeler tükeniyor ne yazık ki:teselli:

Canım benim,başın sağolsun.Ağlattın beni.Bilenler bilir,ben ebeyim,ben de bir gebemi kaybetmiştim doğumdan sonra.Çok kötü bir şey.Teyzem de doğumdan sonra ölmüş.Artık doğum nedeniyle ölümle çok azaldı neyse ki.Küçük kardeşini de öp benim için.Sevgiyle kal.

insan ne diyeceğini şaşırıyor. allah anneciğini nur içinde yatırsın. sana da uzun ömürler ver ki dilediğin gibi yavrularını yalnız bırakmayasın. çok üzüldüm arkadaşım allah sabır versin anne acısı eminim ki çok zordur. ne desek boş.

canım benim allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.okurken gözyaşlarımı tutamadım.çok zor.allahım sabrını bol versin.sana ve sevdiklerine hayırlı uzun ömürler versin inş

Çok çok üzüldüm yazıyı okurken en büyük acılardan biri olsa gerek anneyi kaybetmek. Zaten yazıyıda çok zor okudum ağlayarak devamını getirebildim... Mekanı cennet olsun...

başın sağ olsun canım Allah annenin mekanını cennet etsin nur içinde yatsın acını yürekten paylaşıyorum

canımın içi nasıl aglattın beni ellerim titriyo sana bunları yazarken msn açıktı şimdi konuştuk senle öylesine bi baktım konuyu açan senmişsin yazını görünce kapattım msni yazmazdım daha yeni ögrenmiştim ben anneni kaybettigini şimdi daha iyi anlıyorum senin bakışlarındaki hüznü ama eminim sen çok iyi bi anne olacaksın RABBİM sizi cennette kavuştursun inşallah iyiler çok uzun yaşamıyo derler inanırım ben buna mekanı cennet olsun yattıgı yerde çok huzurludur eminim bu zamana kadar tanıdıgım en dürüst ve dogru insanlardan biride o annenin evladı çünkü herşeyin en güzeline layıksın sen canım benim seni seviyorum

başınız sağolsun.boğazım düğüm düğüm okudum.allah kimseye bu acıları tatırmasa keşke ama verende alanda O....ölümden bize kalan sadece özlem oluyor.ve keşkeler.arkadaşlar size tavsiyem hayattayken hiç bir şeyi ertelemeyin.ben eşimi kaybettim.ertelediğimiz o kadar çok şey vardıki...hayat gerçekten kısa.hadi neyi ertelediniz bi düşünün .......

gerçekten sözün bittiği yer derlerya işte ordayım(
mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.

Ne denilebilirki.. Basin saolsun canim...
Allah kimseye anne, baba acisi yasatmasin.. Cok zor cunku.senağlama
Allah sabir versin...

üüfff yazdiklarinda duygularini öyle güzel ifade etmissinki,
nasil anlatistir o ya.
ben bilmiyorum ne yazacagimi,
sadece yasadiklarini hayal ettim bi an.
ne denilirki, basin saolsun,
allahim nur icinde yatirsin, mekani cennetin en güzel yerlerinden olsun
cok üzüldüm cok cok

başın sağolsun,seni teselli edecek bir söz var mıdır bilmiyorum,ama ben yazacak bir şey bulamadım...kocaman bir şey geldi yüreğime oturdu...
pek çoğumuzun yüzleşmekten korktuğu,belki de en büyük korkumuzdur annemizi kaybetmek...
yazacak bir şey bulamıyorum,Allah sana sabır versin...melek anneni de huzur içinde yatırsın inşallah...bir gün orda sevdiklerimizle kavuşacağız,başka teselli yok

canım benim başın sağolsun
evlenip sende anne olursan allah seni yavrularından ayırmasın
başka hiç bişi diyemeyeceğim kelimeler boğazıma düğümlendi bitanem allah sabrını arttırsın

okuyunca dedim canım arkadaşımla malesef kaderimizde aynıymış
bende aynı şekilde kaybettim annemi bir farkla ben okuldaydım
özellikle o odanın ortasında üzerinde yorgan örtülmüş yatışı hiç gitmiyo gözlerimin önünden
15 senede benim canım annem için oldu canım
başımız sağolsun
hiç geçmeyen bi yara bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…