Annem bugün 17. kez öldü :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2008in konusu ama baş sağlığı dilemek istiyorum ben de.Allah mekanını cennet yapsın anneciğinin nur içinde yatsın

Annen nur içinde yatsın canım...Bende babamı kaybedeli 7 yıl oldu, son nefesini kucağımda verdi 7 yıldır hala yokluğuna alışamadım.Hayattaki en büyük acının ölüm acısı olduğunu öğrendim ve hergün dua ediyorum Allah bir daha bana sevdiklerimin acısını göstermesin diye...zor çooook zor...şimdi annem var onu kaybetmeye hiç dayanamam, öyle sanıyorum ki babadan daha zor anne acısı, yokluğuna dayanılır mı((
anneciğine buradan hepimizin duaları ulaşmıştır,dilerim mekanı cennet olur tüm sevdiklerimizin.

allah rahmet eylesin nur icinde yatsin annen canim cok hüzünlendim rabbim kimseyi anacigindan babacigindan canlarindan ayri birakmasin mekani cennet olsun

Bende 7 yıldır anneme uzagım Rabbım kımısını tam alıyor kımısını baska sekılde
Hepsı bırbırınden acıdır hıssedebılıyorum
Rabbım Annenı Cennetın en guzel guzellıklerını yasatsın nede zor bıseydır bu
Hıc unutmam daha yasım 14 falandı
Annem kanser olabılırmıs dıye duyduk ablamla gızlı gızlı aglar ınternetten o cocuk aklımızla arastırırdık nedır nasıl bıseydır dıye (ananem kanserden oldude) cok zor bırseydı ınan onun korkusu bıle yettı bıze neysekı Allaha sukur oyle bırsey yokmus dedıler oyle bı rahatladımkı sankı annemı tekrar kazanmıstık

Allahım kımseye annesızlık yasatmasın
Sımdı benımde dogmamıs bebegım Cennette bu dunyada turlu turlu hal varmıs bunu anladım
Allahım dert verıp derman aratmasın agır yuk vermesın kımsecıklere

Uzulme emı gulum Allahım sabrının mukafatını verecektır elbett

Allah sabir versin tüm annelerini kaybedenlere.Mekanlari cennet olsun.
Icim burkularak okudum.
Benim annem hayatta ama cok uzakta.

annem gelin oldum yoktun, evlendim yoktun.
kadın oldum ben bak kadın. Rabbim ömür versinde anne de olayım.
keşke olsan da görsen diye ağladım

Allah sabırlar versin, Çok sevdiği babasını 11 sene önce kaybetmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım, ılk başlarda o kadar isyan ettimki Allaha neden bu kadar erken aldın diye,,,,,
yok çaresi sadece sabır....
Arkadaşlarımdan biri başsağlığına geldiğinde Allah acını unutturmasın demişti. Çok kızmıştım, o lafı hiç duymamıştım daha önce.
Meğer geride kalanlarıma sağlık dilemiş,

senınle aynı yolda yuruyen ben ne soylemelı ne yazmalı bılmıyorumgözümde bır damla yaş hayat ne kadar da zor hele kı o yaşlarda aynı sene ben de babamı kaybettım işe gıdıyorum dıye çıktı olum haberı geldı
işte o zaman hayıtın ne kadar zor oluduğunu anlıyorsun
tatlım son yazdığın cumleler var ya onlar bızım elımmız de değil
annen yada benım babamda b ızlerı bırakmak ıstemezlerdı buna emın ol
allah yardımcın olsun tatlım ne olur çok fazla hırpalama kendını ne kadar çok düşünürsen o kadar daha fazla uzuleceksın

gözlerimden yaşların akmasına hakim olamıyorum şuan.... mafoldumben Rabbim mekanını cennet eylesin..... :Saruboceq: Yüce Rabbim kimseye çekemeyeceği yükü vermesin.... :Saruboceq: çok duygulandım çok..... mafoldumben Rabbim size de sabırlar versin.... :Saruboceq:

Sel ben bilmiyordum canım yeni öğrendim ama çok üzüldüm ya yazdıklarını okuyupta ağlamamak elde değil
Başın sağolsun arkadaşım Allah sabır versin
O yara derindir kapanmaz geçmez ama Rabbim yardımcın olsun
Anneciğin senin gelin olduğunu gördü meleğim ağlama üzülme senağlama

Annesi hala hayatta olan arkadaşlarıma sesleniyorum, gidin sarılın annenizin boynuna geç olmadan sımsıkı sarılın onu ne kadar sevdiğini söyleyin senağlama senağlama

Rabbim mekanını cennet eylesin.
Ne zor bir imtihandır bu..
Anneciğin hiç ölmedi ; inşallah ; kıyamete kadar diri kalacak olanlardan eylesin Rabbimiz..
Doğum hasebiyle Rabbisine kavuşan kadın şehit mertebesindedir derler;dualarımız onunla olsun..
Rahat uyusun yerinde..
Nurla dolsun kabri..

Cennette buluşur kavuşursunuz inşallah canım benim:_
Tekrar koklarsın tekrar mis kokusunu içine çekersin inş. meleğinin..

Vakti zamanı geldiğinde..

Allah geride kalanlara hayırlı uzun ömürler versin..

Sonsuz sabır diliyorum..

ÇOOOOK zor şeyler bunlar!
Allah size sabır versin, derler ki anne ve baba yokluğu yıllar geçtikçe azalmaz artarmış...
Annem anneannemi 22 yıl önce kaybetti hala ne zaman anne ile alakalı bir konu olsun gözleri dolar bebeğimin...

allah rahmet eylesin.bence o öyle mutlu olmuşturki arkasında böyle onu unutmayan hayırlı bir evlat bıraktığı için.duaların hiç eksik olmasın cennet mekanı olsun.

cnm benim ağlamamak için zor tuttum kendimi ama dayanamadım 1 bucuk aydır bende ayrıyım annemden evlenip mersinden istanbula geldimmafoldumbenben 5 yıl okudum ayrı sehirde okudum ama o zaman bile böyle hasret dolu olmadım allah sabır versin sana cnm istersen özelden msn gönderiiim her zaman konusmak istersen yanında olurum cnm benim üzülme annen hala yanında seni mutlu görmek onu rahatlatacak emin ol :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…