Annem bugün 17. kez öldü :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahım anneciğine kabir rahatlığı sanada eşinle çocuğunla upuzun bi ömür versin canım.. Acının büyüğü küçüğü olmaz ama anne acısı bambaşkadır eminim. Bende ananemi gözümün önünde yitirdim hala dayanamıorum mezarına gittiğimde an be an yaşıorum.. Mekanı cennet olsun anneciğinin..

Çook ÜzÜcÜ allah sabır versın tÜm annesız ve babasızlara olanlarınkınede uzun ÖmÜr versın yarabbım

Son düzenleme:
mekanı cennet olsun
inşallah senin çocukların olur çok uzun seneler mutlu mesut yaşarsın sevdiklerinle beraber

başınız sagolsun mekanı cennet olsuninanın okurken çok kötü oldum ama ilahi taktir elden birşey gelmiyor

selcim ne mutluki annen ve sen bu kadar insanın duasını aldınz farkında olmadan ,elden bişe gelmez bende çok üzüldüm rabbim mekanını cennet eylesin kimseye böyle bi acıyı tattırmasın işallah canımmm benimm:teselli:

başın sağolsun anne acısı çok zor rabbim kimseye yaşatmasın

canım hepimizi ağlattın
başın sağolsun
Allah rahmet eylesin

sel´cim.. basin saolsun.. okadar sohbet ettik seninle ama annenin öldügünü simdi ögrendim.. anneciginin mezari isikla dolsun mekani cennet olsun.. ebedi hayata göc etmis allah rahmet eylesin..
üzülme selcim dicem ama sacma olacak annene laik iyi bir insan ol... öptüm seni canim

Okuyunca kendimi çok kötü hissettim.
Kader demek lazım canım.Aksi halde yaşadığın sürece bütün hayatını etileyecek emin ol.Nereden mi biliyorum.Ben de annesiz büyüdüm.Ama annesiz büyüyen bir tanıdığım da var benimle aynı yaşta.
Ben kader deyip geçtim.O ise 49 yıldır ağlıyor ve psikolojisi tamamen allak bullak olmuş.
Seçim senin.Annene Allah rahmet eylesin.Onun mekanının cennet olduğunu eminim biliyorsundur..
Sabır diliyorum sana Allahtan.
SEVGİLER....

allah nur içinde yatırsın anneni ttalım sözlerin boğazımda düğümlendi valla ...

kirmizi isaretledigim yere takildi aklim…. eminim annenin elinde olsaydi oda sizi birakmazdi. Allah Rahmet eylesin. Mekani cennet olur insallah

kelimelerin anlamsızlaştığı nokta...içim cız etti okurken..:gitme:Mekanı cennet olur inşallah,Rabbim sabır versin size..

ben bu yazıyı bugün gördüm çok ağladım hatta hala ağlıyorum bugün 32 yaşında meme kanseri olan bi arkadaşımı kaybetmiş olduğumu öğrendim yıkıldım resmen beklenendi ama yakıştıramadık onunda biri 8 biri 10 yaşında 2 çocuğu var çocuklara ne zamandır garipliği çökmüştü zaten ...offff Allah anneciğini nur içinde yatırsın cnm arkadaşımıda ve senin gibi geride kalan yavrucuklarına sabırlar versin..sizleri evlatlarınızdan ayırmasın..

AMıN

canım arkadaşlarım ettiğiniz o güel dualar için çok teşekkür ederim. farkında olmadan anneme nice güzel dualara vesile oldum. Allah aramızdan ayrılan tüm annelerin günahlarını affeylesin mekanlarını cennet eylesin inşallah. Amin

ALLAH sabır versin arkadaşım çok üzüldüm eminim oda sizi bırakıp gitmek istememiştir bende iki çocuk annesiyim benimde tek korkum onları bırakıp gitmek ve bende annesiz kalmak buacıyı yaşamayız yaşamayalım dicem ama hepimiz bigün yaşıcaz sen erken yaşamışın ALLAH YARDIMCIN OLSUN RABBİM CENNETİNE ALSIN ANNECİĞİNİ :a015:

allah sabır versin mekanı cennet olsun annenizin çok acı anne acısı eminim hiçbir acıya benzemez gözlerim doldu okurken nekadar içten masumca yazmışsın

tüylerim diken diken oldu yaaa..okurken boqazımda düqümlendi sözcükler..
Allahım kimsenin başına vermesinnn..sanada Allah rahmet eylesin canım
Allah annenin mekanını cennet etsin..allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…