Annem bugün 17. kez öldü :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim okuyunca yazacak birsey bulamadim o kadar üzüldümki gözlerim dolu dolu cok acisenağlama
Basin sagolsun Annene Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun nur icinde yatsin canim:Saruboceq:
Allah sanada sabirlar versin canim kolay deyil ama alin yazisi kader:teselli:
Rabbim sana esinle evlatlarinla saglikli huzurlu uzun ömürler versin canim:Saruboceq:opuyorumnanaktan

Sel bu topiği daha yeni gördümm ve okurken kilitlendim öyle bi yere dokundun ki...

zor çok zor günler geçirdin belki tahmin edebiliyorum demiycem biliyorum diycem nerden diyceksinn aynı acıyı bende yaşadım yaşıyorum .şimdi sana ne desem boş onuda biliyorum.kac yıl gecerse gecsın sen annenı kac yasında kaybedersen kaybet anne annedır hep aynı acıyla yakar yüreği ...kimse yavrusunu bırakıp gitmek istemez bizimde istemeyeceğimiz gibi ...ALLAH ın rahmeti senin anneninde benim anneminde RABBıM in yanına aldığı tüm annelerin üzerine olsun ..

artık sende evlendinn ve anne olmaya adaysınn (bildiğim kadarıyla şuanda öyle birşey yok ama)annene doyamasanda RABBıM anneliğe doyursun senii eşinle bir ömür mutluluklar canım

Bu gün annem 17. kez öldü.
02.11.1992 günlerden ne bilmiyorum. :çok üzgünüm:
minik bir bebek girdi hayatımıza ama kocaman bi boşlu yarattı annem evimizde.
sorgulamayı bile beceremedim o yaşımda. öldü denildi neden diye ağlayamadım, oyuna sevdalıydm çünkü. hatırlayabildiğim kadarını anlatayım size ben en iyisi:

annem doğum yapalı 2 gün olmuşdu ve karnı hala şişdi anlayamadık evde öyle dolaştı durdu. inmeyince ikinci gün sağlık ocağına ordan diğer ilçedeki hastaneye ordan adapazarındaki hastaneye ordan da istanbula giderken annem yolda yanında ambulansın içinde olan teyzeme diyor çocuklarım sana emanet diye. hastaneye ulaşır ulaşmaz ambulansdan inerken vermiş annem son nefesini. işte o zaman demiş doktor bu mesleğin en zor yanı diye.

biz herşeyden habersiz ananem başımızda uyutulmaya çalışıyorduk 16 yıl önce bu gece. ananem hansel ve garateli anlatarak uyutmuştu bizi. sabah kalktığımda evde anlam veremediğim bi kalabalık, ananem ağlıyor bide teyzem var ayaklarıma ağlaya ağlaya çorap giydirmeye çalışırken hatırlıyorum. herkesin gözü acıyarak bakıyor bana:çok üzgünüm:. sonra komşunun biri başsağlığı diledi işte o zaman anladım senağlama annem ölmüştü evet hastanelerde koşuşturan annem ölmüştü. sonra garip bi kalabalık. anlatmak istemiyorum galiba up uzun yatırdılar annemi ananemin evinin ortasına karnı hala şişti babm mı? hatıramıyorum. annemin selasını bile dinledim ben. dedem dayım babam ben ananem evin bahçesinde öylece kalakaldık.

evet tam 17. kez annem bidaha öldü bugün, bende...senağlama

şimdi kocamanım acım daha büyük daha derin. dedim ya oyuna sevdalı bir kız çocuğuydum o zaman. şimdi daha iyi anlıyorum annemin yokluğunu, zaman zaman öyle derinden hissettiriyor ki yokluğunu meleğimsenağlama
evlenmek üzere olan bi genç kızım diyorum ki kendi kendime ben anne olunca çocuklarımı bırakıp gitmicem hiç bir yere...senağlama
sözün bittigi yer ne diyeyimm allah rahmet eylesinn

Ölüm hepmizin başına gelecek şey ama ben bu yazıyı okurken tüylerim diken diken oldu.
Arada Bende Ailemden Birilerinin Ölüm gününü düşünmeye çalışırım. Neden Bunu yapıyorum Bilmem ama.
Boğazım düğümlenir. Gözlerim Dolar. Tüm Tenimde Yanma Hissi... Gerçekten Zor. Sevdiğin birinin Öldüğünü düşünmek bile Çok ZOR... Çok ACI.

Ölüm hepmizin başına gelecek şey ama ben bu yazıyı okurken tüylerim diken diken oldu.
Arada Bende Ailemden Birilerinin Ölüm gününü düşünmeye çalışırım. Neden Bunu yapıyorum Bilmem ama.
Boğazım düğümlenir. Gözlerim Dolar. Tüm Tenimde Yanma Hissi... Gerçekten Zor. Sevdiğin birinin Öldüğünü düşünmek bile Çok ZOR... Çok ACI.

sanırım aynı hisleri paylaşıyoruz. Hep nasıl yaşarım naparım diye düşünüyorum. Sanki yokolmuşcasına acı yaşıyorum. Rabbim kimseyi sınamasın sevdikleri ile.
Konu sahibi arkadaşım yıllar geçmiş konunun üzerinden özlemin arttıkça acıda artıcaktır mutlaka ama rabbim gönlüne ferahlık versin. Anneciğininde mekanı cennet olsun inşallah

Cok guygulandim :(
Gercekten ne soyleyecegimi bilemiyorum.
Anneannem vefat ettiginde (10 sene once) annemin goz yaslarini unutamam.
Babannem vefat ettiginde (5 ay once) babamin goz yaslarini unutamam.
Yasimiz kac olursa olsun konu anne baba olunca minicik cocuk kaliyoruz her zaman onlara muhtac.
Rabbim sevdiklerimizden ayirmasin bizi insaAllah.
Ama olum iste hayata inandigimiz gibi olume de inaniyoruz.

Evet yıllr oldu bu yazıyı yazalı. Bu sene 22 Sene oldu Kasım da...
Acısı mı çok daha farklı şimdiler de, çok daha özlenilesi ve çok daha anlaşılır halde.

Şimdiler de ben mi...
ANNEYİM! :105:

Back