Annem bugün 17. kez öldü :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ölüm gerçekten insanlar için en büyük vurgunlardan biri, birdaha hiç göremeyeceğini düşünmek insanı çıldırtıyor, ben annemi kaybetmedim ama babamı kaybetmenin acısı içimde her daim çoğalıyor. Hep dua ediyorum Allahım annemi benden koparma diye

ahh canım benim . sen anneni ben babamı kaybettim .ölenin ardından nasıl bakılır boşluğa bilirim .Allah annnenin mekanını cennet etsn inşallah .okurken gözlerim doldu .ateş sadece düştü yerio yakıo .hemde öyle bir yakıyorkii hep bi kıvılcm kalıo insanda :((( zor çok zor bi durum .heleki insan çocukken böle bi acı yaşadığnda psikolojisi alt üst oluo resmen .bende hayal meyal hatırlıorummm .başın sağ olsn canımmm

allah sabır versin ve başın sağolsun allahım mekanını cennet eylesin.....senağlama

bazen hep düşünürüm annemi kaybedersem ne yaparım diye ama çare bulamam bir türlü inanıyorum ki allah onun için iyi bir yer ayırdı yanında ve aldı onu sizden .kabullenmesi zor ama çare yok güzelim emir büyük yerden.sana sabır diliyorum .annen kadar yakın dostların olur umarım hep yanında ve yakınında.artık günleri sayma istersen seni üzmekten başka bir işeyaramaz çünkü onu güzel halleriyle hatırla ve anılarında yaşat bence .canım dışardan söylemesi ne kolay değil mi? ama inan yazarken çok zorlandım .

Bu gün annem 17. kez öldü.
02.11.1992 günlerden ne bilmiyorum. :çok üzgünüm:
minik bir bebek girdi hayatımıza ama kocaman bi boşlu yarattı annem evimizde.
sorgulamayı bile beceremedim o yaşımda. öldü denildi neden diye ağlayamadım, oyuna sevdalıydm çünkü. hatırlayabildiğim kadarını anlatayım size ben en iyisi:

annem doğum yapalı 2 gün olmuşdu ve karnı hala şişdi anlayamadık evde öyle dolaştı durdu. inmeyince ikinci gün sağlık ocağına ordan diğer ilçedeki hastaneye ordan adapazarındaki hastaneye ordan da istanbula giderken annem yolda yanında ambulansın içinde olan teyzeme diyor çocuklarım sana emanet diye. hastaneye ulaşır ulaşmaz ambulansdan inerken vermiş annem son nefesini. işte o zaman demiş doktor bu mesleğin en zor yanı diye.

biz herşeyden habersiz ananem başımızda uyutulmaya çalışıyorduk 16 yıl önce bu gece. ananem hansel ve garateli anlatarak uyutmuştu bizi. sabah kalktığımda evde anlam veremediğim bi kalabalık, ananem ağlıyor bide teyzem var ayaklarıma ağlaya ağlaya çorap giydirmeye çalışırken hatırlıyorum. herkesin gözü acıyarak bakıyor bana:çok üzgünüm:. sonra komşunun biri başsağlığı diledi işte o zaman anladım senağlama annem ölmüştü evet hastanelerde koşuşturan annem ölmüştü. sonra garip bi kalabalık. anlatmak istemiyorum galiba up uzun yatırdılar annemi ananemin evinin ortasına karnı hala şişti babm mı? hatıramıyorum. annemin selasını bile dinledim ben. dedem dayım babam ben ananem evin bahçesinde öylece kalakaldık.

evet tam 17. kez annem bidaha öldü bugün, bende...senağlama

şimdi kocamanım acım daha büyük daha derin. dedim ya oyuna sevdalı bir kız çocuğuydum o zaman. şimdi daha iyi anlıyorum annemin yokluğunu, zaman zaman öyle derinden hissettiriyor ki yokluğunu meleğimsenağlama
evlenmek üzere olan bi genç kızım diyorum ki kendi kendime ben anne olunca çocuklarımı bırakıp gitmicem hiç bir yere...senağlama

CANIM BENİMM RABBİMM GANİ GANİ RAHMET VERSİN İNŞALLAH ÇOK HÜZÜNLENDİM OKUYUNCAA ANNEMİN DEĞERİNİ BİRKEZ DAHA ANLADIM DİLERİM MEKANI CENNET OLUR VE DİLERİM SEN SAÇLARINA AK DÜŞMÜŞ BELİ BÜKÜLMÜŞ Bİ NİNE OLANA KADAR RABBİM SENİ EVLATLARININ BAŞINDAN EKSİK ETMEZ :a015::a015:

Annemin selasını dinledim ben.... bu söz beni bitirdiii Allahım o selayı duymadan benim canımı al diyesi geliyor insanınn başınız saolsun

Söyleyecek söz bulamıyorum çünkü acımız aynı... Annesizliği yaşayan bilir...Allah mekanlarını cennet etsin... senağlama

Anne çok kutsal bir varlık inanın gözyaşlarımı tutamadım okurken,
Kalana zor...ama emin olun ki gidene daha zordur,
ıki ay evvel ameliyathaneye giderken, küçük kızım kucağıma gelmek isteyipte ağlamıştı, beni sedyede götürüyorlardı ve kucaklayamamıştım neler hissettiğimi Allah bilir,
Tüm annelerin ve anneciğinin mekanı cennet olsun..

Canım Benim Tüylerim Dİken Diken oldu
Annene Allahtan Rahmet Diliyorum
Sanada Sabır Tabikide Her yıl için Daha çok sabır
İnşallah sen Evlatlarına Doyarsın Tabiki onlarda sana.

Başın sagolsun bıtanem.gercekten cok üzüldüm..Annelerin hakkı ödenmez bunu çok iyi anladım.
Bekarken farkında bile olmuyor insan.ama evlenınce birde cocuk sahibi olunca hersey iki katına çıkıyor.
Kendinden geciyosun sadece cocukların için yaşıyosun. cok zor Anne olmak..Allahım mekanı cennet olsun..

üffffffffffffff be arkadaşım yaktın bizi
başın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin

çok acı..
kayıplar bir yanınıda alıp götürüyor insanın..
sözün bittiği anlar geliyor bazen..
keşke diyorum bazen
duyguları olmasa insanların bu kadar bağlanmasak birbirimize belki bu kadar acı çekmeyiz..

Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın inşallah... Boğazım düğümlendi... Ağlıyorumm öyle yürek yakıcı yazmışsın ki üzülmemek elde değil...

seni yaşadım o gününü yaşadım okurken!çok kötüyüm hassas bir dönemdeyim gözyaşlarıma hakim olamıyorum söylenecek tek söz var başın sağolsun:(

allahım sana sabır versin canım.
acın çok büyük.ben yaşamadım ama anne olduğum için acının büyüklüğünü tahmin edebiliyorum
sen çocuklarına çocukların sana doyarsınız inşallah canım.

başın sağolsun kardeşim anneciğin nur içinde yatsın toprağı bol olsun gülüm
sanada allahtan sabırlıklar diliyorum

Back