Annem bugün 17. kez öldü :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya çok üzüldüm
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
allah sana hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip eder inşallah

Ağlattın beni,hemde salya sümük hürül hürül ağladım..senağlama
Acını ancak o acıyı çeken bilir
Allah sabırlar versin canım benim:çok üzgünüm:
Mekanı cennet olur inşallah,geride bıraktıkları sizlere çok büyük sabırlar versin inşallah.:Saruboceq:

Canım başlığı görünce kalbim çarpmaya başladı ve moralim nasıl bozuldu birden anlatamam. Allah annene rahmet eylesin sana ve geride kalan herkese sabır versin. Kelimeler birşey ifade etmez ama yine de paylaşmak istedim. Kaderin önüne geçemiyoruz,hayat bir imtihan hepimiz birşeylerle sınanıyoruz. Hayat çok uzun gibi düşünüyoruz ama aslında şuan düşünsene ben 29 yıl yaşadım ama 1 gün gibi hayatımızın sonunda da bunu hissedeceğiz.Yani az yaşamak çok yaşamak diye birşey yok herşey bir 'an'sadece. Bu yüzden isyan etmezsek şu andan ibaret hayatımızda,ebedi hayatımızda mutlu oluruz. Acını derinden paylaşıyorum. Allah yardımcın olsun canım.Beterin beteri durumunda olan insanlar için de, senin için de Allah'tan sabır diliyorum.

Başın sağ olsun canım Eli öpülesi anneniz NUR içinde yatsın,,,mekanı cennet olsun inşallah,,,,Allahım sizede çok çok sabır versin,,,,,ANA gibi yar olur mu? ben ne yaparım Anacım ölürse bende anneyim ne kadar zor olucak tahmin bile edemiyorum ama Rabbim sabrını veriyodur sanırım,,,,Acılar paylaştıkça azalır,,,bu acı biraz zor geçer ama sabır versin Allah,,,,

Bu gün annem 17. kez öldü.
02.11.1992 günlerden ne bilmiyorum. :çok üzgünüm:
minik bir bebek girdi hayatımıza ama kocaman bi boşlu yarattı annem evimizde.
sorgulamayı bile beceremedim o yaşımda. öldü denildi neden diye ağlayamadım, oyuna sevdalıydm çünkü. hatırlayabildiğim kadarını anlatayım size ben en iyisi:

annem doğum yapalı 2 gün olmuşdu ve karnı hala şişdi anlayamadık evde öyle dolaştı durdu. inmeyince ikinci gün sağlık ocağına ordan diğer ilçedeki hastaneye ordan adapazarındaki hastaneye ordan da istanbula giderken annem yolda yanında ambulansın içinde olan teyzeme diyor çocuklarım sana emanet diye. hastaneye ulaşır ulaşmaz ambulansdan inerken vermiş annem son nefesini. işte o zaman demiş doktor bu mesleğin en zor yanı diye.

biz herşeyden habersiz ananem başımızda uyutulmaya çalışıyorduk 16 yıl önce bu gece. ananem hansel ve garateli anlatarak uyutmuştu bizi. sabah kalktığımda evde anlam veremediğim bi kalabalık, ananem ağlıyor bide teyzem var ayaklarıma ağlaya ağlaya çorap giydirmeye çalışırken hatırlıyorum. herkesin gözü acıyarak bakıyor bana:çok üzgünüm:. sonra komşunun biri başsağlığı diledi işte o zaman anladım senağlama annem ölmüştü evet hastanelerde koşuşturan annem ölmüştü. sonra garip bi kalabalık. anlatmak istemiyorum galiba up uzun yatırdılar annemi ananemin evinin ortasına karnı hala şişti babm mı? hatıramıyorum. annemin selasını bile dinledim ben. dedem dayım babam ben ananem evin bahçesinde öylece kalakaldık.

evet tam 17. kez annem bidaha öldü bugün, bende...senağlama

şimdi kocamanım acım daha büyük daha derin. dedim ya oyuna sevdalı bir kız çocuğuydum o zaman. şimdi daha iyi anlıyorum annemin yokluğunu, zaman zaman öyle derinden hissettiriyor ki yokluğunu meleğimsenağlama
evlenmek üzere olan bi genç kızım diyorum ki kendi kendime ben anne olunca çocuklarımı bırakıp gitmicem hiç bir yere...senağlama

Başın sağolsun Sel, mekanı cennettir inşallah annenin. Bir nevi şehit olmuş sayılır.

Biliyormusun 6 yaşındaki kızım ctesi akşam bana ne dedi. "Anne sen ölme emi, taaa 90 yaşında öl. Siz ölürseniz bizim anne babamız kim olur, biz naparız." Bende ancak "tamam bebeğim, o zaman ölürüm" diyebildim. Ölümü ben nasıl açıklarımki ona .benneyaptımki

Minnacık bir çocukken annesiz kalmışsın, dilerimki sen ileride doğacak çocuklarınla uzun güzel mutlu huzurlu bir ömür paylaşırsın.:teselli:

canım benim okurken vucudumda uyuşmaları hissettim halada içim ürperiyor,çookk kötü oldum.nekadar zorrr nekadarrrr zorrrr....ALLAHIM SABIRLAR VERSİN.SEVDİKLERİNİ AYIRMASIN BİRBİRİNDEN ama elinde sonunda o gün geliyor degilmi:(

kelimelerin bittiği yer denir ya ...işte oradayız şimdi...fisfisfis

senağlamasenağlama
boğazım düğümlendi ya okurken
Anneciğin nur içinde yatsın mekanı cennet olsun
Yüce Rabbim evlatları annelerinden ayırmasın :Saruboceq:

Sel canım benim ne yazacağımı bilemiyorum yazdıkların karsında çok duygulandım ağlıyordum zaten bide üstüne yazını okuyunca .Rabbim bol sabırlar versin sana ..Mekanı cennet olsun inşallah aminn .....

canım benim o küçücük yaşında nekadar büyük bi acıyı yaşamışsın.zaten bugün çok duygusalım yazdıklarını okuyunca hepten mahvoldum.canım şuan seni sımsıkı kucaklıyorum.anneciğine allah rahmet eylesin.allah sana çoluğunla çocuğunla uzun bir ömür versin inşallah.......

ayy canım annenin kıymetini bilen ve anlayan biri olarak nasıl dayanıyorsun bu acıya demicem çok zor bir
durum ben annem olmadan yaşayamayacağımı düşünüyorum o benim tek dert ortağım rabbim kimseyi ayırmasın annesinden amin
allah rahmet eylesin canımm
benim de babam öldü ama hiç birşey annenin yerini tutmuyor işte

aklima yazacak iki satir gelmedi.. yok..
allah rahmet eylesin.. yok.. yazamiyorum..

canım ya annen ne zaman vefat etti anlamış değilim..söz resimlerinde vardı sanki yanlış hatırlmıyorsam.hatta nişanlınla dışarı çıkmana izin vermiyordu..sonra kayınvalidengil anneni kırmışlardı.ben yanlış hatırlıyorum galiba..kusuruma bakma...başın saolsun..allah mekanın cennet etsin..

Son düzenleme:
senağlama inan icindeki huznu hangi kelimeler teselli eder hangi kelime acini hafifletir hicbiri eminim icim acidi okurken..... ne denirki basin sagolsun mekani cennet olsun ...

şu anda iş yerindeyim ve şuursuzca akıyor göz yaşlarım benim annem sağ ama nedensizce göremiyorum onu hep diyorum zaten birgün göçüp gidecek yaşarken hasretini neden çektiriyor bana kader diye çırpınıyorum fakat kollarım boş ah annem seni o kadar özledimki bana bunu neden yapıyorsun anlam verememekten caresizim oysa o kadar ihtiyacm var ki sana sevgine şevkatine....

Yazacak hiç bişeyim yok çok üzüldüm senin adına allah sabrını versin :çok üzgünüm:

Back