Annem bugün 17. kez öldü :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başın sağolsun canım..Anneciğinin mekanı cennet olsun.Keşke bizim elimizde olsa. kimse ölmek istemez hele küçücük yavrularını bırakıp gitmek.Sen önündeki güzel günlere odakla kendini hep iyiyi düşün iyi olsun yaşamın...Her ölüm erken derler ama insanın anne veya babasını hele küçük yaşta kaybetmesi çok daha erken...

yüce rabbim, size anneliğinizi doya doya yaşatmayı,
evlatlarınızın gülen bakışların da yaşlanmayı,
torunlarınızın sevgi ve tebessümleri ile mutlu bir anneanne -babaanne olmayı tattırsın!
sevgiler!

canım ne desek acını hafifletmez herhalde.17 yıl geçmesine rağmen öyle gözüküyor.allah o yattıkca sana ve ailene uzun ömür versin.:Saruboceq:

ne denir bilmem ki:1no2:
başınız sağolsun.Allah mekanını cennet etsin anneciğinizin.
küçücük yaşınızda kocaman adamların bile kaldırmakta zorlandığı bir acı binmiş omuzlarınıza.ama kuşkusuz Allah en iyiyi,en güzeli bilendir.
mükafatınızda acınızın büyüklüğüyle eş olacaktır.
Rab'bim size hayırlı evlatlar büyütmeyi nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

bilirim annenin yok olup gitmesini. tam ona ihtiyacın varken tam ona sarılmak kokusuna duymak istediğin zaman onun yanında olmamasını bilirim.senağlama
götürürlerken cadde ortasında yığılıp kaldığım güü bilirim gitme ne olur bırakıp gitme dediğimi bilirim. ama ne yaparsın takdiri ilahi hepimizin gideceği yer orası fakat insan amanla alışıyormu hayır asla. biri anne dediği zaman annesine burnumun direği sızlıyor aniden. bilirim annesizlik nedir bilirim. en kötü şeydir annesiz kalmak. dediğin gibi anne olucam ve çocuğumu bırakıp hiç bir yere gitmiycem yokluğumu yaşatmıycam onlara. burunlarını sızlatmıycam yavrularımı.senağlama

başın sağolsun canım allahtan sabır diliyorum hem sana hem bütün annesiz kalan herkeze

Allah size ileride doğacak çocuklarınızla uzun ömürler versin. sanırım annesiz geçen yıllarınızda birçok defa "annem olsaydı şunu yapardık" ya da "çocuğum olursa onunla şunu şunu yapacağım" demişsinizdir. çocuklarınız çok şanslı olacaktır sizin gibi güçlü anneleri olacağı için.

Başınız sağolsun :çok üzgünüm:
Rabbim mekanını cennet eylesin :Saruboceq:

boyle zamanlarda sözlerim kitlenir benim,bişey diyemem........
zaten üzülme desemde fayda etmez bilirim....
Allah mekanını cennet etsin annenin...

Canim...:çok üzgünüm:
bilmiyordum...senle çok sohbet ettik nisanlilik devrinden bende nisanliydim o zamanlar, annem falan diyordun bende gerçekten oz annen saniyordum
simdi baktim konuya, çok uzuldum, inanamadim :çok üzgünüm:

çok erken gitmis anacigin evet...mekani cennet olsun senağlama

ne tuhaf bir hayat..o senin yazdigin tarihte, sizler acinizi yasarken, ki sanirim anne kaybi en buyuk acidir :çok üzgünüm:, bende ailemle, kardesimin gelisini kutluyorduk...:çok üzgünüm:

02.11.1992....

Basiniz sagolsun bitanem :teselli:

Söyleyecek hiç birşey bulamıyorum.Annesini küçükken kaybeden ,doyamayanlara daha bir burkuluyor kalbim.Yazdıkların ağlattı beni.Sana sabırlar diliyorum canım.Allah öbür alemde hiç ayırmasın seni anneciğinden.Mekanı cennet olsun.Çok üzgünüm çok. senağlama

Başın sağolsun canım:çok üzgünüm:
Umarım sen çocuklarınla uzun ve güzel bir ömür sürersinsenağlamasenağlamasenağlama

allah rahmet eylesin diyecek söz bulamıyorum allah sana güzel bir ömür sunsun inşallah

beni mahvettin _sel_ ;(( (annecim seni çok sevdiğimi bi kere daha anladım ve kıymetini)

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm inanki ölüm olunca kelimeler insanın boğazında düğümleniyor Bende bir anneyim bazen düşünüyor insan bana bir şey olsa yavruma ne olur diye hep bir yanı insanın eksık kalıyor malesef ne kadar mutlu olursan ol.Rabbım sana uzun ömür versin

Çok acı....
Okurken içimden çok şeyler geçti söylenecek.
Ama bazen gerçekten sözler yetersiz derler ya...
Allah sabırlar versin, annenizin mekanını cennet eylesin inşallah.

Back