Annem bugün 17. kez öldü :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
her insan annesi öldüğünde cocuktur istersen 60 yasında ol anne diyemeyeceğin için cocuksundur ya yazamıyorum aglarken kusura bakmayın

Annemi kaybedeli 7 ay oldu!! 56 yasinda vefat etti!!

Yine ben senden sansliyim degilmi?? Hic olmasa daha uzun süre anne diyebildim!!
Onun kanatlari altinda olabildim, dertlestim, canim yandiginda mutsuz oldugumda anneme kosabildim.....:çok üzgünüm:

Ama yinede unutamiyorum, yinede alisamiyorum, yinede özlüyorum neden benim annem diyorum!!!

Mekanlari cennet olsun, rabbim kimseyi annesiz birakmasin...:Saruboceq:

Annem vefat etti ben 32 yasindayken birden 6 yasinda bir cocuk gibi oldum, caresiz ortada kalmis gibi.....daha fazla yazmiyim cok kötü oldummm:çok üzgünüm:

evet sen daha şanlısın ben 6 yaşındaydım annemle küçücük altı sene geçirdim ki bunun 2 senesini sayma kendimi daha bilmdiğim iki sene geçmiş. 4 sene yeter mi anneye doymaya...

27 yaşındaydı annem öldüğünde küçücük ben şimdi 22 yaşındayım diyorum ki çok erken oldu...

evet sen daha şanlısın ben 6 yaşındaydım annemle küçücük altı sene geçirdim ki bunun 2 senesini sayma kendimi daha bilmdiğim iki sene geçmiş. 4 sene yeter mi anneye doymaya...

27 yaşındaydı annem öldüğünde küçücük ben şimdi 22 yaşındayım diyorum ki çok erken oldu...

Ah be gülüm annelere ölüm yakismiyor!!:çok üzgünüm:

Senin annecigin gercekten cok erken gitmis lakin elden ne gelir!! Rabbimiz isteseydi yasardi!!:çok üzgünüm:

Benim anneminde tam rahat edecegi zamandi tam emekli oldu torunlarinla coluk cocugunla güzel vakit gecirecegi zamandi, ama olmadi nasip olmadi!!senağlama

canım ya ınan ne dıcem ne yazcam bılemıyorum su an kelımeler dugumlendı gozlerım dolu zor tutuyorum kendımı
acını hıssettım ıcımde
senın kadar hısedemem belkı ama ...
mekanı cennet olsun allah sanada sabır versın

Her insanın yüreğinde gizli derin acıları vardır...

Seninki gerçekten çok derinmiş:a015:

Allahtan sabır dilerim ama bunu söylemek bana koyuyor.. ne yazıkki eldende daha fazlası gelmiyor...

Sevgiler...:1hug:

acıların en büyüğü bu olsa gerek rabbim gecinden versin anneciğinin mekanını da cennet etsin inş

c anım bitanem allah sabır versin sana inşallah sen çocuklarının başında daima bulunursun

Allahtan rahmet diliyorum annenize ve bu dünyadan göçen bütün annelere...
diyecek çok şey var,ama hiçbirşey yok gibi sanki...
Rabbim sabırlar versin sizlere...
sevgiler...

Ne söylenebilirki,kelimeler yetersiz.
Rabbim sana doğacak çocuklarınla uzun ömür nasip etsin canım...

İnan ağlattın beni....Başın sağolsun canım...Keşke tüm annelerin elinde olsa gitmek ya da kalmak...Hangi anne bırakır yavrusunu, hangi anne kıyabilir ki.....Öffff yazamıyorum daha...

başın sağolsun güzel kardeşim...Allah sabrını versin...İnşallah anneciğinin yaşayamadığı uzun ömrü sen yaşarsın...

oooof sanki kalbim kocaman oldu sigmiyo icime:çok üzgünüm:Allahim sabirlar versin canim......kendini cok yipratma ne olur,Annecin seni goruyo onu uzme ,hicbir anne evladini uzgun gormek istemez.....
tekrardan basin sagolsun.
anneciginin mekani cennet olsun iyisallah:çok üzgünüm:

toprağı bol mekanı cennet olsun...
inanki okurken çok duygulandım..ama takdiri ilahi işde...
her canlı birgün ölümü tadacak...

Canım benim,ne denebilirki,ben pek girmem bu sayfalara aslında,çünkü dayanıksızım biraz.:çok üzgünüm:Diğer bölümde,okuduğum için tahmin ettim sen olduğunu.Allah rahmet eylesin anneciğinea.s.,mekanı Cennet olsun inşallah.:Saruboceq:Okudum,biraz önce.Ben anneyimde aynı zamanda,acını yaşamak şart değil,annelik farklı bi şey.:1hug:Ne kadar zor olduğunu tahmin ediyor insan.:a015:Dilerim sen anneliğini doya doya yaşarsın bitanemŞeniz:nazar:

allah nur içinde yatırsın :çok üzgünüm:
allah kimseleri anasız bırakmasın :çok üzgünüm:

Back