Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ah canım valla yüreğim parça parça olarak okudum annende sizi bırakıp gitmek istermiydi hiç cami avlusuna evlatlarını bırakan yine başkalarıyla birlikte olmak için evlatlarını terkeden kadınlara ben anne bile diyemiyorum gitmeden son anlarında bile evlatlarını düşünüp kızkardeşine emanet eden anneciğin
çok kutsal bir duyguyu doyasıya yaşıyormuş besbelli allah rahmet eylesin nur i,çinde yatsın inşallah
allah sanada dayanma gücü versin
mekanı cennet, toğrağı bol olsun....
Allah sabrını gani gani versin....
ve dilerim senin çocukların annesiz kalmasın...
ve annesi olan tüm kulların Rabbim analarını bağışlasın acılarını göstermesin
selim bu kez ağlattın beni şu anda zor görüyorum yazarken rabbim sizlere ömür versin anacığın şehit gitmiş o bulmuş makamını bana soruyordun neden öyle dedin diye bir kez daha emin oldum haklıydım haklıyım sen çok olgun çok aklı başında güçlü bir kişiliksin seni bir anne olarak öpüyorum Allaha emanet ol
yazından cok etkilendim ...mekanı cennet olsun annenin...benimde en büyük korkum annemi kaybetmek hatta bir ara saplantı derecesindeydi bu bende kısmetse 2 ay sonra bende anne olucam...tekrardan basın sagolsun...
canııımmm benim.çok üzüldüm senağlama.allah sabır versin bitanem.mekanı cennet olsun.allah şehitliği nasip etmi ona.çocuk ruhunla ne acılar yaşamışsın.ama isteyerek olmadığını sende biliyorsun.analar hiç kıyarmı bebelerine,bırakıp gidermi.hiiçç.kader işte canım kader.inşallah allah sana bol bol uzun ömür verirde anneliği doya doya yaşarsın.çocukların çok şanslı olacak bunu biliyorum.canım benim üzülme diyemem,elbetteki üzüleceksin.bol bol dua et bitanem :Saruboceq::Saruboceq:
senağlamaselcim allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın anneciğinsenağlamasenağlamakendimi çok kötü hissediyorum kelimeler boğazıma düğümlendi
okurken o kadar kötü oldum ki gözümün önünde canladı sanki bütün yazdıklarınn bogazıma bişi dügümlendi kaldı (((((((
dicek bişi bulamıyom kelimeler o kadar anlamsızlastı kiii rabbim sabır versin cnm.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
çok kötü oldum okuyunca cafedeyim şuan ama gözyaşlarımı tutamadım okyunca
aynı yaşadğın duyguları yaşdıım babam da bizi adanadan kadirliye dedemin 40na gtitik
onsuz döndük
o kalabalıklar herkesin acır bakşıları
allahım hiç bi çocuğu anasız babasız bırakmasıın
allah rtahmet eylesin mekanı cennet olsun
allah bilir ama şehit gitmişannen
offfffffofffffff:çok üzgünüm: kelımeler boğazımda düğümlendı adeta bu yazıyı bıle kac kez sıldım yazdım sıldım yazdım keske kaderımızde bazı seylerımızı sılebılsydık
bugun anneme kavustum ben bunu sana hatlarttım ıcın cok pısman oldum keske demeseydım senı uzdum cok uzgunum ALLAHIM melek annenın mekanını cennet eylesın :Saruboceq: yaa gercekten ne yazacağım bılmedım ama bugunde cok düşündum kardes ve baba acısına belkı katlanırım ama anne baska bısey yaa:çok üzgünüm: cnım bnım allahım rahmet eylesınn sende ınanıyorumkı cok ı yureklı bı anne olcksın senın herzmn yanındayız bıtanem ıyıkı tanıdım senı:teselli:
Yazının başlığını okuyunca bile döküldü gözümden damlalar senağlama ALLah'ım nasıl bir acıdır bu yaşayan bilir senağlama Mekanı cennet oLsun canım dualarını eksik etme ALLah sabır versin..Söylenecek söz yok...
elinde imkan olsa annende sizleri birakip gitmek istermiydi acaba?
eminim gitmezdi...
basiniz sagolsun, Allah sabirlar versin, annene de Allahdan rahmet dilerim.
canım başın sağolsun başlığı okuyunca çok kötü oldum bende babamı kaybedeli aralığın 25inde 17 sene olucak sanki benim duygularımın hepsini yazmışsın bende babamı kaybettiğimde küçük bir çocuktum herşey oyun gibi gelmişti o zamanlar büyüdükçe anladım gerçeği şu anda bile burnumun direği sızlıyor çok özledim onu.Allahım mekanlarını cennet etsin inşallah.
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah
Anne yoklugu zordur eminim
Allah sana sabir ve guc kuvvet versin, bende cok uzuldum basligi okyunca zaten anladim cok zor olmasi gerek
Rabbim dayanma gucu versin sana
Allah geride kalanlara omur ve sabir can saglik versin
allah rahmet eylesin...diyecek söz bulamıyorum........benimde annem vefat etti 7 yıl oldu ve her zaman şunu diyorum ANASIZLIK EN BÜYÜK YANLIZLIKMİŞ......