Annem beni yanlış anlıyor çok üzülüyorum ne desem yanlış anlasiliyorum

Ortada evlilik kalmaz zaten onu biliyorum da sırf çocuğum için düşündüm bakarsa diye bakıcı bulmakta zor

Gözünü seveyim noktalama işaretleri kullan ya.. al dedi ver dedi çocuklarını dedi git dedi gibi anlatıyorsun. İnsanlar anlamadım diyince de kızıyorsun. Annen de senin gibiyse anlaşamamanız normal

Büyük ihtimalle kendi kızına bile küfreden bir anneyi evinde istemiyor. Anneniz bile olsa nasıl size hakaret etmesine izin verirsiniz? Sağlıklı bir ortamda çocuğunuzu büyütmek istiyorsanız annenizle iletişimi kesin, çocuğunuza ya kendiniz bakın ya da bakıcı tutun derim..

Gözünü seveyim noktalama işaretleri kullan ya.. al dedi ver dedi çocuklarını dedi git dedi gibi anlatıyorsun. İnsanlar anlamadım diyince de kızıyorsun. Annen de senin gibiyse anlaşamamanız normal
Van'da daha uygun özeller var. Ankara'da ise çok pahalı.Devlette yengem yardımcı olursa diye geleyim dedim Ankara'ya. Sürekli annem beni eziyor gibi hissediyorum, ne yaptım bilmiyorum.Abinle yengen bile bana yalvarırdı dedi. Abim söylermiş, anne sen bak bizim çocuğa diye. Kendi çocuğum için demiyormuşum bak diye. Zaten önceden demiştim bak diye anneme, bakıcıları da beğenmiyor arkadaşlarım burdakileri demistim.Yok işte bana diyorsun ki bakıcı yok, Van'da yatacak yer yok, bilmem ne diyorsun falan bizi mi istemiyorsun dedi annem.Bende eşim bana diyor ki ücretsiz izin al, illa sen bak diyor dedim.Ne kadar almalıyım sence? diye aramıştım annemi.
Olay buydu .Bu dediklerimden sonra küstü bana.Çocugunu da başına çal, evinide çok meraklıydım sana Hakkari'ye dedi. Orospu, kaltak demeye başladı .

Son düzenleme:
İlkokul mezunu biri bile bu şekilde yazmaz.bu nasıl bı anlatım şekli.hangi mesajınızı okuduysam hiçbir şey anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…