• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem Bakıcı Ve Oglumm.. Ne Yapmalı Şimdi..

çocuklu bakıcı ile olmuyor işte lady cim
keşke başka çocuksuz birini bulsanız

anneni kırman gerekiyorsa da konuş lady net ol canım
kırma tabi ama böyle olması gerek de

sana güvenmiyorum anne de diyebilirsin

durumsuz ne demek kız bu arada :)

Lütfen yanlış anlamayın da 650 tl annenize veriyorsunuz..Bakıcıya da bu aralarda bi rakam olduğunu düşünürsek asgari ücrete çalışıyormuşsunuz..750 tl size kalan para oluyor..750 tl için bu eziyete değermi? bu parayla çocuğunuza nasıl bir gelecek sağlayacaksınızki? 1-2 sene dişinizi sıkın evladınızla beraber olup sonra çalışın derim

Lütfen yanlış anlamayın da 650 tl annenize veriyorsunuz..Bakıcıya da bu aralarda bi rakam olduğunu düşünürsek asgari ücrete çalışıyormuşsunuz..750 tl size kalan para oluyor..750 tl için bu eziyete değermi? bu parayla çocuğunuza nasıl bir gelecek sağlayacaksınızki? 1-2 sene dişinizi sıkın evladınızla beraber olup sonra çalışın derim
hayır degmez ama iş yernde henüz senem DOLMADI senem dolunca bu maasla kalmcm iyi bir zam olacak ve 5 yılm da garanti olacak bi asgari ücret için değil anlıcanız..

hayatlar şartlar nedir ne değildir bilemem. ama şu an sizin yerinizde olsam çalışmam. o stresi ben de biliyorum. ama aldığınız maaşın yarısı bakıcıya gidiyor. ee bunun için de sizin de özel giderleriniz vardır. değer mi değmez bence.

hayır degmez ama iş yernde henüz senem DOLMADI senem dolunca bu maasla kalmcm iyi bir zam olacak ve 5 yılm da garanti olacak bi asgari ücret için değil anlıcanız..
İyide konunun basinda asgari ucrete calisiyorum zaten (isim cokta iyi degil edasi ile)yazan sizdiniz simdi sayfanin yarisi cikin isten diyince isim iyi zam alacagim 5 yilim garanti diyorsunuz ne desin insanlar tutturmussunuz yedimi yattimi uyudumu annenizde guvenceniz neydi anada olsa baskasi degilmi sonucta ki sizin anneniz cok dengeli davranan bir hanim degil cok sabirli oldugunuda sanmam yemedigini yedi yedi hepsini bitirdi diye gecistirmedigini nerden biliyorsunuz

Hem istiyorsunuzki calisasiniz hem hersey 4x4 luk olsun oyle bir dunya yok kimsede yok ben ise giderken servisteki kadinlarin yarisinin gozu kizarik olurdu herkes ayni seyleri yasiyor kimseye hayat kolay degil herkesin cocugu cok kolayda sizinki zor bir cocukta degil herkes bir sekilde bir yol secip gogus geriyor surekli pimpiriklenmeninde bir manasini goremiyorum ben lady sonucta madem calisicam diosun calisinca isler boyle yuruyor

o yaşlarda ki çocuk maalesef kıskanç oluyor

aniden evde anneniz yokken gitmeden gerçeği bilemezsiniz

bu rahatlığınızı da anlayamadım
çocuğunuz gerçekten çocuk zarar veriyor olabilir nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
aniden görüntülü aramamı yaptınız?
aniden eve mi gittiniz

bence başka bakıcı bulun
kadın ne kadar iyi olursa olsun
çocuktan5 dakka gözünü ayırsa wc ye gitse çocuk kıskançsa yapacağını yapar

Artık cok yoruldumu hissediyorum.. ben oglum için çalışıyorum maddi imkanlar el vermediği için ona daha iyi şartlar sunabilmek adına çalışıyorumm pes etmek istemiyorum ama cok boguldum.. bunaldm daraldm nefes almak agır geliyor su iş yerinde vakit gecmiyor kendimi sıka sıka bir hoş oldum artık.
Annemle ve eşi ile yaşadıgımız sorunları eski konularımda bahsetmiştim.. annem ameliyat oldu bakıcı ihtiyacımız oldu zaten anneminde bakmasını istemiyorduk bahane oldu bizede.. annemde zaten para ile bakıordu bahsetmiştim link https://www.kadinlarkulubu.com/foru...i-sorun-cikartiyor-ne-yapmamiz-lazim.1000479/ )
İki bakıcı bulduk ikisinide oglum istemedi.. sevmedi alışamadı ısınamadı özellikle son gelen bakıcıyı gördümü aglıordu iteliyordu kadını.. zorlamadm.. bakıcı bulamadk bulduklarmzda zaten cok yüksek fiyat istedi.. ben zaten asgari ücrete çalışıyorum iş yernde..
Şu an eşimin kuzeni bakıor caresiz kaldık zorda kaldık ( kadın 38 yaşnda koca vefat etti. 3 cocugu var en kücük cocugu 4 yaşında onunla birlikte gelior cocuguda bizimle sabahtan aksama kadar oglumla durumsuz bayagı oglu)
şimdiki bakıcıda oglum yiyor, içiyor ama gel gelelim uymuor kadında. 5. günümüz daha uykusu oldugu halde uymuor.. ben 12 de eve gidiyorum ögle aram var 1 30 a kadar gelmeden evvel uyutuorum cıkıyorum 2 30 gibi uyanıor oglum
bir diğer sorun annemin gözlemlerine göre ; bakıcının cocugu cok durumsuz hiç durmuor ogluma oyuncak vermior oglum emeklerken eline basıormuş bas bas bagırıyormş anneye cok eziyet ediormuşş
Benim anneme dediğim ; anne o cocukta yeni bir düzene girdi.. olacak kıskanclık ogluma vurmadı ve zarar vermediği sürece sıkıntı yok zamanla oda alışır bakıcının cocugu ( 4 yaşında ) oglum ( 13 aylık )
Bakıcımızın dediği ; tekken eziyet etmior sizi gördümü sımarıor ne kadar dogru bilmem. .allahla onun arasnda kalmş birşey..
ve benm ögle aramda gördüklerime göre ; evet oglu cok durumsuz oyuncaklar ıyerden yere vuruor oglumu kızdırıyor benm gördüklerim bunlar .. kıskanclk var bide..
Ama kadın güler yüzlü cana yakın sevecen bir insan..
Annem dediki ; ogluunuzu bana 1 hafta 15 gün getirmeyn beni bi unutsun ümidi kesilsin tamam anne dedik.. Tabi annem beni alttan alttan dolduruor kızım ya yemiosa ? ya bakıcı yalan söylüosa ? ya oglu cocugu dövüosa ? dirlik vermiosa? cocuk sen gelene kadar uymuor o cocuk aglar eziyet eder uymadımı..( evet öyle gercekten uyku konusunda... uymadımı cok aglıor cok eziyet edior bugun 10 30 gibi aradmda cok aglıordu uymamıs yine kadn kalrdmş dayanamadm kapattm teli oglumn sesine dayanamadm :KK43: .. ) ama sabrediyorum hani alışır cocuk bu diorum cok zor içim yanıor parçalanıyor ama ne yapym.. kararlym annemin tekrar asla bakmasını istemiyorum.. uyku harici kadınla ve oglu ile cok güzel oynuor yemegini yiyor..
bir aglar iki aglar bir uyumaz iki uymaz illa uyuyacak diorum.. sakin kalmaua calışıyorum
Bugun kahvaltsınıda pek yapmaıs neyse annemle konuştuk..
annem ; naptnz dedi..
Ben de ; anne kahvaltıyı pek yapmamıs biraz kalms.. uymamıs uyutamamış
Annem: ben bir gideym.. bakım olmasa bugun ben uyutum cocugu yazık dedi..
Ben: anne tamam git.. ( gitme diyemedim ) ama uyutma bugun sen uyuttun peki yarın ? diğer gün her zaman sen mi uyutacaksn eger sen bunu yaparsan birda asla o kadnda uyumaz sana güvenir sana alışr zaten bi düzen oturtmaa calışıyoruz..
Hemen bana trip atmaz mı
Annem: tamam bidada ugramam zaten
Ben: anne sana ugrama demdm ki o senn torunun elbetteki ugrayacaksn ama uyutma.. bi alıssn bak ben dayanıyorum sabrediyorum.. nese annem vardı evimize( bence bugun annemin gitmesi cok sacmadı özledisen madem ben aksam getireym torununu sen gelme birak cocuk bi alıssn bakcııya ümidi kessn demi ? nerde annemde o düşünce cıldırmamak elde değil kafayı yiyeceğim .!!
annem asagıdan aglama seslerini duymuş cıkmş yukarı cok aglıormş neyse annemi görünce susmus..
Öglen oldu eve gittim..
Kadına dedim ; abla sen sıkıntı yapma.. cocuk bu daha 5 gün oldu bunun 3 günüde annemdelerdi zaten daha bas basa 2 gündür kalıolar.. bir aglar iki aglar bir uyumaz iki uymaz sabretmemiz lazm zamanla oluşasak birşey.. annemlede konuştum anne bak bu senn uyutmanla cözülecek birşey değil gel sana gelme diyen yok torununun yanına ama bugun uyuttn peki yarın ? bir gün ?
Bana dediki ; sen oglunun o aglama seslerini duysan işi bırakır gelirdn calısmadn .. parayıdda görmezdi gözün.. kadının oglu, oglum emeklerken oglmun eline basmıs cok aglamıs canı yanms :KK43: oglum oyuncak istiyormş vermiormşr cocuk bunları anlatıo ..
Bana bakıtmamak içn gahren yapmak içn cocugu perişan etmeyn dedi.. birşey demedim..
Sonra oglumu uyuttm..
bakıcımıza abla sen basında durda biraz uzun uysun kıpırdanırsa salla dedim.. kadının cocuguda uyudu.. annem içerideydi..
Annem: oglun uyana na kadar bekleyim uyandında saklanayım bi bakaym corbasını felan nasıl içiyor uyandında agladı zaman kadın durdurabilyor mu dedi.. tamam dedm..
Ben cok bunaldm gercekten ruh halim iyi değil size annemin amacını söyleyim..
Bu şekilde yaparak 1 e 2 katarak beni bakıcı fikrimden caydırmak tekrar kendisi bakmak.. cünkü kocasıla şimdi iyi oldu.. işin içinde birde 650 tl gibi bir miktar var o gelirde kesildi.. annemin amacı bu..
Eşim ve ben asla annemin geri bakmasını istemiyorz asla.. cok sorun yaşadık cok tantana cektik kukla ettiler bizi eşiyle iyiyken iyi kötüyken hep bize yansıdı ogluma yansıdı daha gecen gün.. aman kızım bakıcınıza alıştırın görmezden gelin.. bu adam basmdayken ben bakmaym diyen annem
bugun beni bakıcı fikrinden sogutmak için herşeyi yapıor .. eşiyle iyi oldu şimdi.. amacları farklı ..
Hayattan sogudum gercekten annem yüüznden
Şimdi sizden yorum istiyorum ben ne yapayım ? nasıl bir duruş sergileyim
1 - annem böyle zırt pırt gelirse cocuk alısmaz.. uyumaz uyumamaya devam eder..
2- anneme şimdi sen gelme anne ugrama alıssn diye nasıl derim ? eger dersem birdaha yüzüme bakmaz evimizden adım atmaz..
3- oglumun uyku proplemi cözülürmü sizce çözülmesse nasıl bir alternatif yol bulabilirz ?
4- kadının cocugu gercekten annemi söyledikleri gibi ise cocugum için zararlı olmazmı
kafayı yiyeceğim.. !
bütün sorunlar çözülür elbet.
ancak çocuklu bir bakıcı bence sorun.
ben olsam tercih etmezdim.
anneni ise kesinlikle uzak tutmalısın ama nasıl olacak bilmem.
seni oldukca zor bir duruma sokmuş.
kırmadan halletmenin bir yolunu bulabilirsen ne ala.
bakıcının çocuğu 4 yaş itibari ile tam hareketli döneminde ve gözetim ister.
ee seninki daha emekleyecek yürüyecek filan.
kıskançlık vs de yapacaktır.
başka biri denk gelmemişmiydi mecbur mu kaldın acaba bu kadına?
bir müddet gözlemlemen lazım eğer devam edeceksen bu kadınla da.
yeme içme uyku vs zamanla düzene girer endişe etme.

Back
X