Annem Bakıcı Ve Oglumm.. Ne Yapmalı Şimdi..

çocuklu bakıcı ile olmuyor işte lady cim
keşke başka çocuksuz birini bulsanız

anneni kırman gerekiyorsa da konuş lady net ol canım
kırma tabi ama böyle olması gerek de

sana güvenmiyorum anne de diyebilirsin

durumsuz ne demek kız bu arada :)

Lütfen yanlış anlamayın da 650 tl annenize veriyorsunuz..Bakıcıya da bu aralarda bi rakam olduğunu düşünürsek asgari ücrete çalışıyormuşsunuz..750 tl size kalan para oluyor..750 tl için bu eziyete değermi? bu parayla çocuğunuza nasıl bir gelecek sağlayacaksınızki? 1-2 sene dişinizi sıkın evladınızla beraber olup sonra çalışın derim

hayır degmez ama iş yernde henüz senem DOLMADI senem dolunca bu maasla kalmcm iyi bir zam olacak ve 5 yılm da garanti olacak bi asgari ücret için değil anlıcanız..

hayatlar şartlar nedir ne değildir bilemem. ama şu an sizin yerinizde olsam çalışmam. o stresi ben de biliyorum. ama aldığınız maaşın yarısı bakıcıya gidiyor. ee bunun için de sizin de özel giderleriniz vardır. değer mi değmez bence.

hayır degmez ama iş yernde henüz senem DOLMADI senem dolunca bu maasla kalmcm iyi bir zam olacak ve 5 yılm da garanti olacak bi asgari ücret için değil anlıcanız..
İyide konunun basinda asgari ucrete calisiyorum zaten (isim cokta iyi degil edasi ile)yazan sizdiniz simdi sayfanin yarisi cikin isten diyince isim iyi zam alacagim 5 yilim garanti diyorsunuz ne desin insanlar tutturmussunuz yedimi yattimi uyudumu annenizde guvenceniz neydi anada olsa baskasi degilmi sonucta ki sizin anneniz cok dengeli davranan bir hanim degil cok sabirli oldugunuda sanmam yemedigini yedi yedi hepsini bitirdi diye gecistirmedigini nerden biliyorsunuz

Hem istiyorsunuzki calisasiniz hem hersey 4x4 luk olsun oyle bir dunya yok kimsede yok ben ise giderken servisteki kadinlarin yarisinin gozu kizarik olurdu herkes ayni seyleri yasiyor kimseye hayat kolay degil herkesin cocugu cok kolayda sizinki zor bir cocukta degil herkes bir sekilde bir yol secip gogus geriyor surekli pimpiriklenmeninde bir manasini goremiyorum ben lady sonucta madem calisicam diosun calisinca isler boyle yuruyor

o yaşlarda ki çocuk maalesef kıskanç oluyor

aniden evde anneniz yokken gitmeden gerçeği bilemezsiniz

bu rahatlığınızı da anlayamadım
çocuğunuz gerçekten çocuk zarar veriyor olabilir nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
aniden görüntülü aramamı yaptınız?
aniden eve mi gittiniz

bence başka bakıcı bulun
kadın ne kadar iyi olursa olsun
çocuktan5 dakka gözünü ayırsa wc ye gitse çocuk kıskançsa yapacağını yapar

bütün sorunlar çözülür elbet.
ancak çocuklu bir bakıcı bence sorun.
ben olsam tercih etmezdim.
anneni ise kesinlikle uzak tutmalısın ama nasıl olacak bilmem.
seni oldukca zor bir duruma sokmuş.
kırmadan halletmenin bir yolunu bulabilirsen ne ala.
bakıcının çocuğu 4 yaş itibari ile tam hareketli döneminde ve gözetim ister.
ee seninki daha emekleyecek yürüyecek filan.
kıskançlık vs de yapacaktır.
başka biri denk gelmemişmiydi mecbur mu kaldın acaba bu kadına?
bir müddet gözlemlemen lazım eğer devam edeceksen bu kadınla da.
yeme içme uyku vs zamanla düzene girer endişe etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…