annem babamı aldatıyor

kisisel olarak almadim, o noktada sknti yok.. yazim tarzi ve anlattiklari bana tutarsiz geldi, onu da baska bi msjimda belirttim..
hemen hucuma kalkilip linc girisimi olmasina ben de karsiyim.. ama sahte oldugunu dusundugumu dile getirdigimde bile, konu sahibi ataga kalkip beddua ediyor, nedir bu?
onyargili olmamizin sebebi, daha ilk konusunda skandal bi icerik acip patlatanlar.. %95 de fake cikiyorlar..

'beddua edilecek kadar bile degerli degilsiniz' cumlesi, benim lugatimda hakarettir.. anlayislarimiz farkli ise bilemiycem
O
Beddua etmekten kastim ayni duruma dusup o cikmaz yolla nasil bas edeceginizdi ama arkadas o ladar on yargili guvensiz yaklasiyo ki buna bile degmez dedim

Bir sürü konuya fake diyorsunuz
Zipzipin yaş sorması gibi bir şey oldu
tutarsizlik varsa bildiğim kadarıyla bir köşede sessizce kib yapılıyor
dile getirilmiyor
zipzip' in yas meselesi gibi oldugunu esprili bi dille ifade etmistim bi konuda.. ama sirf yazmis olmak icin degil, oyle dusunuyorsam soylerim..
siz sessizce kib'lemeyip beni tenkit etmeyi gorev bilir, zipzip i ve diger konulardaki yorumlarimi isin icine katarsaniz, bi zahmet bana da sessizligi onermeyin..
konuyla ilgili fikrim budur, o da sizi baglamaz sevgiler

Adam gerçekten şerefsizmiş.. Nasıl böyle oluyor anlamıyorum.. Hiçbir yıka o 3.kişi yüzünden yıkılmamalı. Annene desene,babam yapsa hoşuna gider miydi diye? Bence çok acı verici bir olay.. Tez zamanda doğru yolu buldursun rabbim. Onları da islah etsin.

Iyi de arkadaşım konuyu dagitiyorsun
tabiki beni bağlar
sürekli senin cinayet büro amiri gibi yorumlarıni okuyoruz
konu sahibini kiskirtiyosun
konusu kapanacak

Insallah ama iste bilmiyorum nasil yapicam vezaten tek derdimde bu degil ama artik ustesinden gelemiyorum bunun

konunun sahte olduğunu düşündüğünüzü şu şekilde açıklamışsınız zannedersem;

"baban duysa oldurebilir soyledigine gore ve annen buna ragmen korkmuyo, senin soylemenden cekinmiyo, alenen devam ediyo" bu olay size saçma gelmiş doğru anladım değil mi?

Kimi zaman insanların gözü öyle dönüyor ki her şeyi yapabiliyor. Benim açtığım konularla ilgili bir bilginiz var mı bilmiyorum da abim de beni üstü kapalı öldürmekle tehdit ediyor 1 küsür yıldır ama ben yapmak istediğim şeyi yapmak için fırsat kolluyorum. Yaptıktan sonra da tehdit edecek hatta fırsat kollayacak bana zarar vermek için bunu bile bile yapacağım ama. Oluyor hayatta böyle insanın gözünün döndüğü anlar. Ha konu sahibinin annesi çok hatalı, bizde de abim çok hatalı, durduğumuz yerler farklı ama iki durumda da ölüm tehlikesi altında olmasına rağmen kafasındakini yapan kadın figürü var. Bu yüzden konu bana sahte gelmedi :)

Iyi de arkadaşım konuyu dagitiyorsun
tabiki beni bağlar
sürekli senin cinayet büro amiri gibi yorumlarıni okuyoruz
konu sahibini kiskirtiyosun
konusu kapanacak
simdi de yorumlarima mi karistin, okuma arkadasim zorla mi okutuyorlar?
senin avukatvari yorumlarin ne oluyo peki?
fake dedigimde fake cikmayan konu olmadi, civiklik olsun diye yazilmadi yani hicbiri..
site kurallarini iyi biliyorsun, bana satasman ve tahrik etmen de yasak..
cok komik ya, bana sessizce kible deyip agzina geleni vermen.. hep bu dusunce tarzi iste hoscakal..

tamam da, sizin gorusunuz bu, nedir benim fikrimi curutme cabasi, benim gozumde oyle.. degilse de Allah yardimcisi olsun, ne diyeyim..

Tabiki feyk diye dusunmekte haklisiniz tutarsiz oldugunuda dusunebilirsiniz. Cunku herkes boyle seylerin sadece dizilerde filmlerde olacagini dusunur. Ki bende oyle sanirdim.Ama Feyk olmasini sizden cok ben isterdim emin olun. Malesef degil...

Tabiki feyk diye dusunmekte haklisiniz tutarsiz oldugunuda dusunebilirsiniz. Cunku herkes boyle seylerin sadece dizilerde filmlerde olacagini dusunur. Ki bende oyle sanirdim.Ama Feyk olmasini sizden cok ben isterdim emin olun. Malesef degil...
peki.. Allah yardimcin olsun, dilerim kurtulursun skntindan..

Bir anne böyle birşeyi çocuğu öğrendiğinde ve yüzüne söylediğinde pişkince nasıl banane babana söylersen söyle diyebilir ki nasıl çocuğundan utanmaz aldatma bu yani insan hiç mi utanmaz. Korkmuyorsa boşansın o zaman. Adamda aynı mahalledeymiş anneniz dememiş mi adama kızım öğrendi diye adam karısından korkar bir kere sen söyleyeceksin de duyacak rezil olacak diye bir de uzakta değil aynı mahalle yani nasıl görüşüyorlar nerede? Yanii anneniz ama kusura bakmayın çok fazla pişkince geldi konuşmaları tavırları. Bu kadar aleni şekilde babandan korkmaması da enteresan baban öğrense hadi birşey yapmasa bile boşasa ispat etse aldattığını kuruş alamaz adam da karısını boşamaz. Kalır ortada öyle nasıl bu kadar kendine güvenebiliyor.

Ben yuruyus yaparken tanistiklarini dusunuyorum. Inanin hic bilmiyorum neden korkmuyo nasil korkmuyo. Ama adama ogrendigimi soyledigine eminim cunku adamda bana ters ters bakiyo gorunce. Icimden adami öldurmek geciyo adi serefsiz

bence babanıza anlatmayın bu olayı. ama annenizi de uyarın pes etmeyin. gerekirse o iğrenç adamla konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…