- 8 Mart 2015
- 122
- 67
Yurtdisinda yasadigini soylemistin,o halde nasil turkcell hattin oluyorda yonlendiriyorsun hayret dogrusu..ikiside turkcell olacak dedin ya..yurtdisinda turkcell avrupa turkcell oluyo..alakasiz ....Turkcell mesaj yonlendirme yazin. Turkcelin kendi sitesinde var zaten bu
Mesajlari nasıl yonlerdiniz sorusuna bilmiyorum demissiniz.
Mesajlar yonlendirilmez ki..
Konuda bir terslik var sanki.
Baban hic mi anlamiyor?
Turkcell mesaj yonlendirme yazin. Turkcelin kendi sitesinde var zaten bu
Biz de öyle dedik şu cevabı verdi:
Ama yurtdisinda yasiyorum diyor??Biz de öyle dedik şu cevabı verdi:
Hayir ben kibrista okuyorum. 2 hattim var benimde ama yaz tatilinde yaptim buni zateYurtdisinda yasadigini soylemistin,o halde nasil turkcell hattin oluyorda yonlendiriyorsun hayret dogrusu..ikiside turkcell olacak dedin ya..yurtdisinda turkcell avrupa turkcell oluyo..alakasiz ....
Evet yazdim ben cidden varmis. Ilk defa duydum. Ama bence cok yanlis bir uygulama..
Ya ben o mesaji basil yonlendiriyorsunuzu bu siteyle ilgili sandim o yuzden bilmiyorum bende yeni uye oldum dedimBiz de öyle dedik şu cevabı verdi:
Ama yurtdisinda yasiyorum diyor??
L kizlar yurtdisinda yasiyorum diye bor sey yazmadim suan yurt disindayim yazdim sadece. Kibrista okuyorum ben 15 tatilde ve yaz tatilinde turkiyeyeye gidiyorum zaten. Ayrica SMSYONLENDIR yazin numarayida yazip 2222 ye gonderebilirsiniz.Konuda bir sürü tutarsızlık var aynen.
Ya allah askina kimse annesini boyle bir seye alet etmez toz konduramaz. Neden durduk yere boyle bir sey yapimyine mi benim fake oldugunu dusunen
Yazin yaptim ben bunu tatildeykenAnnenin telefonunu kendi telefonunuza yönlendirmeniz için annenizin telefonu lazım nasıl yönlendirdiniz yurtdışında yaşıyorsanız?
Tamamda zaten ben burdaki hattima yonlendirmedim. Yazin ailemleyim zaten okul kapaninca. Normal turkiyedeki hattima yonlendirdimYurt dışındaki bir hatta yönlendirilmiyormuş ama?
Inanmiyorsaniz turkselin internet sitesine bakin. Bu konuda neden yalan soyliyimsmsler yönlenmez .Nasıl başardınız :)
sahte kimligin olunca bahsettigin anne de hayali oluyo cicim, anladin mi?Ya allah askina kimse annesini boyle bir seye alet etmez toz konduramaz. Neden durduk yere boyle bir sey yapim