annem babamı aldatıyor

Turkcell mesaj yonlendirme yazin. Turkcelin kendi sitesinde var zaten bu
Yurtdisinda yasadigini soylemistin,o halde nasil turkcell hattin oluyorda yonlendiriyorsun hayret dogrusu..ikiside turkcell olacak dedin ya..yurtdisinda turkcell avrupa turkcell oluyo..alakasiz ....

Yurtdisinda yasadigini soylemistin,o halde nasil turkcell hattin oluyorda yonlendiriyorsun hayret dogrusu..ikiside turkcell olacak dedin ya..yurtdisinda turkcell avrupa turkcell oluyo..alakasiz ....
Hayir ben kibrista okuyorum. 2 hattim var benimde ama yaz tatilinde yaptim buni zate

Anladığım kadarıyla konu sahibi annesiyle konuşmuş bu konuyu fayda sağlamamış mı?
Annesi neden ayrılmıyor madem ki?

Yurt dışındaki bir hatta yönlendirilmiyormuş ama?

Konuda bir sürü tutarsızlık var aynen.
L kizlar yurtdisinda yasiyorum diye bor sey yazmadim suan yurt disindayim yazdim sadece. Kibrista okuyorum ben 15 tatilde ve yaz tatilinde turkiyeyeye gidiyorum zaten. Ayrica SMSYONLENDIR yazin numarayida yazip 2222 ye gonderebilirsiniz.

Annenin telefonunu kendi telefonunuza yönlendirmeniz için annenizin telefonu lazım nasıl yönlendirdiniz yurtdışında yaşıyorsanız?

smsler yönlenmez .Nasıl başardınız :)

ya arkadaşlar kız ne anlatmış siz nelere takılmışsınız. gayet de açık anlatmış, fake çıksın diye öküz altında buzağı arıyorsunuz. Kıbrısta okuyor ailesinin yanına gittiğinde kullanmak için türkiye hattı var, yurtdışında da bu hattı açık tutabiliyor, kız türkiyeye gittiğinde annesinin telefonunu bir ara eline almış habersiz ve mesajları kendi turkcell hattına yönlendirmiş, yurtdışındayken de o mesaj o hatta geliyor, şunda anlamayacak ne var.. kızın sorununa odaklansak keşke.

Arkadaşım babana diyememeni anlıyorum o yüzden şunu yap ya da bunu yap diyemem. ama adamın ailesine hbr vereceksen de aldattığı kişinin kim olduğunu söyleme

Ya allah askina kimse annesini boyle bir seye alet etmez toz konduramaz. Neden durduk yere boyle bir sey yapim
sahte kimligin olunca bahsettigin anne de hayali oluyo cicim, anladin mi?
baban duysa oldurebilir soyledigine gore ve annen buna ragmen korkmuyo, senin soylemenden cekinmiyo, alenen devam ediyo..
birak bu isleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…