annem babamı aldatıyo ve ne yapacagımı bilmiyorum üstelik adamı tanıyorum aynı mahallede oturuyoruz her yolu denedim hemen hemen. annemle konustum bi işe yaramadı feysini caldım bi işe yaramadı telefonuna gelen mesajları kendime yönlendirdim yine bir işe yaramadı. sanki kör olmus gibi.Babam ögrenirse eger biri hapse digeri mezara... hiç cıkar bir yol göremiyorum...
ben bu yaz ögrendim. feyk hesap filan bile açmış oradaki mesajlara baktıgımda 2012 ye kadar iniyor.... konustum dedim ya sanki kör olmuş gibi adamı her gördügümde öldürmek istiyorum ters ters bakıyorum. Ama babama bir şey söyleyemem malesefNaıl bir anne bu ya..
ama annenle bence ciddi ciddi konuş, babanıza üzüldüm vallahi..
adamin bilmesi gerekiyor.
ne zamandır ilişkileri devam ediyor
hayır benim bi şeye alet oldugum filan yok ben şüphelendim arastırdım buldum farkındayım yapabilecegiç hiç bi şey yok ama böylede devam edemez.Bilmiyorum ki nasıl yönlendirdim bende yeni üye oldumGmzey karışma. Annene çok şey söylenir de gerek yok. Yapıyosun bari genç kızını alet etme be kadın.
Bu arada mesajları nasıl yönlerdindin kendine?
konu gerçekmi bilemedim ama karışma demek çok mantıklı gelmedi bana ortada hunharca aldatılan bir eş söz konusu ne yani gözmü yumsun???karışma....
boşanmak olmaz o adamında karısı ve çocukları var en kötusude benden daha küçükler... bosanınca eminim dahada kötü şeyler olacakBabana sakin caktirma olayi yazik ya adam cagiza bu nasil bir anne Allah islah etsin ! bence annenizi bosanmaya ikna edin bir sekilde daha fazla babanizin onuruyla gururuyla oynamasin ! peki o sevgilisi evlimi ? Faciaya bak sen Allah korusun
konu gerçekmi bilemedim ama karışma demek çok mantıklı gelmedi bana ortada hunharca aldatılan bir eş söz konusu ne yani gözmü yumsun???
ben hiç bi çıkış yolu göremiyorum her seyi düşündüm aklıma gelebilecek her şeyi ya bi türlü olmuyo ve insan annesine bunu konduramıyo hala kabul edemiyorum böyle bi şeyikonu gerçekmi bilemedim ama karışma demek çok mantıklı gelmedi bana ortada hunharca aldatılan bir eş söz konusu ne yani gözmü yumsun???
dayın falan var mı onlara söylesen babana duyurmadan ancak dayı teyze ya da anneanne halledebilir böyle olayıben hiç bi çıkış yolu göremiyorum her seyi düşündüm aklıma gelebilecek her şeyi ya bi türlü olmuyo ve insan annesine bunu konduramıyo hala kabul edemiyorum böyle bi şeyi
bencede. karışma demek ne demek. kız çırpınıyo ne yapıcagını bilememişkonu gerçekmi bilemedim ama karışma demek çok mantıklı gelmedi bana ortada hunharca aldatılan bir eş söz konusu ne yani gözmü yumsun???
kardeşimle konustuk ama o kimseye söylememizi istemiyo baskalarının duymasından korkuyo teyzeme söylersek onların bu yuzden aralarının bozulacagını biliyoruz cünkü cidden kör olmus gözleri biz annemle konustukca o daha cok gizli gizli yapıyo her seyi yine bir işe yaramıyoAnnenizin dinleyeceği birinden yardım alsanız? Teyzeniz falan?
Allah yardımcınız olsun,çok zor.
konu gerçekmi bilemedim ama karışma demek çok mantıklı gelmedi bana ortada hunharca aldatılan bir eş söz konusu ne yani gözmü yumsun???
19canım kaç yaşındasın