- 17 Nisan 2013
- 487
- 150
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babana hepsini göster.ama düzgün bi şekilde anlat hapse girmesine neden olmyacak bişekilde.annene ne olursa olsun artık onu düşünemeyeceğim.annem babamı aldatıyo ve ne yapacagımı bilmiyorum üstelik adamı tanıyorum aynı mahallede oturuyoruz her yolu denedim hemen hemen. annemle konustum bi işe yaramadı feysini caldım bi işe yaramadı telefonuna gelen mesajları kendime yönlendirdim yine bir işe yaramadı. sanki kör olmus gibi.Babam ögrenirse eger biri hapse digeri mezara... hiç cıkar bir yol göremiyorum...
Anlatama zaten. Annemle konustukca dahada gizliyo. Ama adamla yuzyuze konuscam sanirim gidince. Umarim yapabilecek gucum olurbence babanıza anlatmayın bu olayı. ama annenizi de uyarın pes etmeyin. gerekirse o iğrenç adamla konuşun.
Babamin tarafindan kimseye anlatamam bu olayi babamada anlatamam nasil karsilayacaklarini az cok biliyorum zaten. Babam bosanmayi filan care olarak gormez annemide o adamida kesinlikle öldurur. Teyzeme anlatsak dedigim gibi annem dinlemez dahada gizler hep kacar konusmaz teyzemlebence anne ve baba tarafından birer kişiyle konuşun bu konuyu babanıza usluplu bir şekilde bir büyüğünüz anlatsın konuyu sakince ve anlaşmalı olarak boşansınlar sonuçta anneni sen defalarca uyarmışsın babana da yazık sizlere de kimse aldatılmayı hak etmiyor.
Boyle dusunmemelisin bence. Ya bu konuda empati kurmak bile yetmiyo bazen. Empati kurulabilecek bi sey degil. Cok kotu cok farkli hattaHep erkekler mi aldaticak gibi sacma bir bakis acisiyla yaklasicam konuya..
Ama ne yapayim cok doluyum bu konuda..
Bu olayi nasil anlatirsan anlat cikar yolu yok. Ben babami cok iyi taniyorum malesef en son yapacagim sey babama anlatmak.babana hepsini göster.ama düzgün bi şekilde anlat hapse girmesine neden olmyacak bişekilde.annene ne olursa olsun artık onu düşünemeyeceğim.
Annene ne olursa olsun artik deme ya... hala kabul edemiyorum insan annesine toz konduramiyor ne olursa olsun. Sevgiyle buyik nefret arasi bi sey. Cidden bunu yasamak cok farkliBu olayi nasil anlatirsan anlat cikar yolu yok. Ben babami cok iyi taniyorum malesef en son yapacagim sey babama anlatmak.
Bosaninca ne olacak bu sefer o adamla daha cok konusacak bulusacak. Daha once bosanmak istediler ama biz daha okuyoruz kucuguz diye bosanmadilar. Tabi o zamanki bosanma konusu anlasamama filandi. Ben bosanirlarsa daha kotu olacagini dusunuyorum.Annenle konuş boşansınlar yazık değil mi babana nasıl vicdan yahu bazen biz kadınları gerçekten anlayamıyorum
Bosaninca ne olacak bu sefer o adamla daha cok konusacak bulusacak. Daha once bosanmak istediler ama biz daha okuyoruz kucuguz diye bosanmadilar. Tabi o zamanki bosanma konusu anlasamama filandi. Ben bosanirlarsa daha kotu olacagini dusunuyorum.
Bende boyle dusunuyorum ama kadin ya kabullenmiycek ya da adam akillica inkar filan edicek. Elimde konusmalar var ama adamin kendi hesabindan degil feyk hesabindan anneme attigi mesajlar var. Yani onlari gondersem inanmaz ki. Kendi hesabini calamadim calsam belkide onlarida gonderir inandirirdim. Ofya ben niyeyse halen adamın tarafına duyurmalısınız diye düşünüyorum..
bilmiyorumki belkide yanlış düşünüyorum
ama ne annem ölsün isterdim, ne babam katil olsun isterdim yani..
o adam uğraşsın eşiyle dostuyla..
Dusunmezmiyim ya babama soylemedigim icin ayri vicdan azabi cekiyorum diger taraftan soylersem ne olacagini biliyorum. Kisacasi artik cok yoruldum ne dogru duzgun yemek yiyorum ne baska bi sey yapiyorum ve tek derdimde bu degil. Hangi biriyleugrasim bilmiyorum kendimi hic guclu hossedemiyorum. Kalkipta savasmaya halim bile kalmadiE annen babanı böyle aldatırken babana hiç mi üzülmüyorsun baban görse kulağına gitse neler olur tahmin edebiliyor musun cnm? her gün haberleri okuyoruz Allah göstermesin annen yanlış yolda ayrılsın eşinden herkes yoluna baksın kim hayatına kimi almak istiyorsa alsın bu şekildeki hayatlar yanlış
bende kadının inanmayacağınıBende boyle dusunuyorum ama kadin ya kabullenmiycek ya da adam akillica inkar filan edicek. Elimde konusmalar var ama adamin kendi hesabindan degil feyk hesabindan anneme attigi mesajlar var. Yani onlari gondersem inanmaz ki. Kendi hesabini calamadim calsam belkide onlarida gonderir inandirirdim. Of
Face hesaplarını falan kurcalama fazla hele ki karşı tarafın kini asla,adam bu sefer seni şikayet falan eder haklı iken haksız konuma düşersin.Bende boyle dusunuyorum ama kadin ya kabullenmiycek ya da adam akillica inkar filan edicek. Elimde konusmalar var ama adamin kendi hesabindan degil feyk hesabindan anneme attigi mesajlar var. Yani onlari gondersem inanmaz ki. Kendi hesabini calamadim calsam belkide onlarida gonderir inandirirdim. Of
Evet oyle olur buyuk ihtimalle. Ama denemem gerekmezmi en azindan bi umut yani. Zaten elimdende baska bi sey gelmiyobende kadının inanmayacağını
inansa bile inanmamış gibi yapacağını düşündüm
bu adres benim değil deyip çıkabilir işin içinden
sonra bir de ağlar yuvamızı yıkmak istiyorlar bana iftira atıyorlar diye pislik
Azmis besbellikardeşimle konustuk ama o kimseye söylememizi istemiyo baskalarının duymasından korkuyo teyzeme söylersek onların bu yuzden aralarının bozulacagını biliyoruz cünkü cidden kör olmus gözleri biz annemle konustukca o daha cok gizli gizli yapıyo her seyi yine bir işe yaramıyo
Sikayet ederse bu mahkemeye kadar filan gider e bu sefer karisini aldattigi kesin ortaya cikat. Sikayet etme gibi bi seye cesaret edemez benceFace hesaplarını falan kurcalama fazla hele ki karşı tarafın kini asla,adam bu sefer seni şikayet falan eder haklı iken haksız konuma düşersin.
Ayrıca bazı arkadaşlar SMS yönlendirme yok demişler ama var.