- 26 Mayıs 2014
- 692
- 795
smsler yönlenmez .Nasıl başardınız :)
link veriliyor mu bilmiyorum da;
http://www.turkcell.com.tr/servisler/smsyonlendirme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
smsler yönlenmez .Nasıl başardınız :)
Kimse demiyorkimsede demiyo bu sahis yeni uye bugun uye olmus bi konu acmis
Allah ocin inanmiyosan yorumda yazma cevapta verme. Dilerim ayni duruma dusmezsinde nasil bi cikmazda oldugunu gormezsin. Bazilariniz beddua edilebilecek kadar bile degersizsinizsahte kimligin olunca bahsettigin anne de hayali oluyo cicim, anladin mi?
baban duysa oldurebilir soyledigine gore ve annen buna ragmen korkmuyo, senin soylemenden cekinmiyo, alenen devam ediyo..
birak bu isleri..
Katılıyorum size.Kimse demiyor
çünkü bunu demek çok saçma ve alakasız
terbiyeni takin, haddini bil once..Allah ocin inanmiyosan yorumda yazma cevapta verme. Dilerim ayni duruma dusmezsinde nasil bi cikmazda oldugunu gormezsin. Bazilariniz beddua edilebilecek kadar bile degersizsiniz
Ise yararmi senceYa dışarıdan birine telefon ettirsen
sen değilmiş gibi
Anneni veya babanı arayıp Iliskinizi biliyorum ve ortaya cikaricam dese o kişi
belki korkarlar
Ben zaten sirf bunun icin actim. Durduk yere acmadimKimse demiyor
çünkü bunu demek çok saçma ve alakasız
Ne terbiyesizligi yapmisim ya allah sizi islah etsinterbiyeni takin, haddini bil once..
istedigimiz yorumu yapariz, senin gibi terbiyesizlik etmedigimiz surece..
yonetime bildirmekten fazlasini yapmayacagim senin icin..
linc girisimi filan yok, fikrimi soyledim, hakaret eden konu sahibi..Katılıyorum size.
Ben de derdim olduğunda üye oldum aynı gün konu açtım ben de fake üyeyim bu mantıkla.
Hayır kural var sanki üye olduğun gün konu açamazsın diye, ya da üye olduğu gün konu açan herkes fake diye.
Hakikaten sahte çıkar o zaman edin lafınızı, nedir bu ortada fol yok yumurta yokken linç girişimi
Kusurabakma ama ben sana yada burdaki hic bir arkadasa hakaret filan etmedim. Eger rahatsiz oluyorsanda yorum filan yapmazsin olur biter.llinc girisimi filan yok, fikrimi soyledim, hakaret eden konu sahibi..
her yeni uye elbette fake degil, ben de uye oldugum gun koni acmistim.. burada takila takila ayirt edilebiliyor sahte hikayeler.. ve fake oldugu da birileri dusuncesini soyleyince cikiyor ortaya, yani kosede bekleyelim, fake oldugu ispat olursa konusalim durumu olmaz.. tutarsizlik varsa fake oldugu dile getirilir..
Önce tanisip sonra mı konu acsin istiyorlar anlamiyorum kiKatılıyorum size.
Ben de derdim olduğunda üye oldum aynı gün konu açtım ben de fake üyeyim bu mantıkla.
Hayır kural var sanki üye olduğun gün konu açamazsın diye, ya da üye olduğu gün konu açan herkes fake diye.
Hakikaten sahte çıkar o zaman edin lafınızı, nedir bu ortada fol yok yumurta yokken linç girişimi
kişiye yönelik bir cevap yazmadım umarım kişisel algılamamışsınızdır. Ama ben konuda tutarsızlık göremiyorum. Mesela biri çıkıyor mesaj yönlendirme yok diyor onu 10 kişi okuyup aa yokmuş fake bu diye geliyor. Oysaki var, bu yorumu yapan bunu bilmiyor. Şu an bu kızın anlattığında tutarsız olduğunu düşündüğünüz bir şeyi deyin, ben de nasıl algılamışım da bunun tutarsız olmadığını düşünüyorum anlatayım. Çok önyargılıyız insanlar olarak.llinc girisimi filan yok, fikrimi soyledim, hakaret eden konu sahibi..
her yeni uye elbette fake degil.. burada takila takila ayirt edilebiliyor sahte hikayeler.. ve fake oldugu da birileri dusuncesini soyleyince cikiyor ortaya, yani kosede bekleyelim, fake oldugu ispat olursa konusalim durumu olmaz.. tutarsizlik varsa fake oldugu dile getirilir..
'beddua edilecek kadar bile degerli degilsiniz' cumlesi, benim lugatimda hakarettir.. anlayislarimiz farkli ise bilemiycemKusurabakma ama ben sana yada burdaki hic bir arkadasa hakaret filan etmedim. Eger rahatsiz oluyorsanda yorum filan yapmazsin olur biter.
Yarar benceBil
Ise yararmi sence
bu konuda da size katılıyorum :) nasıl hemen fake damgası yapıştırmak yanlışsa, tanımadığın bilmediğin bir insana içinde beddua geçen bir cümle kurmak da yanlış. Ayrıca her edilen beddua tutsaydı işimiz vardı'beddua edilecek kadar bile degerli degilsiniz' cumlesi, benim lugatimda hakarettir.. anlayislarimiz farkli ise bilemiycem
Bir sürü konuya fake diyorsunuz'beddua edilecek kadar bile degerli degilsiniz' cumlesi, benim lugatimda hakarettir.. anlayislarimiz farkli ise bilemiycem
Inanin ki yanlış değilbu konuda da size katılıyorum :) nasıl hemen fake damgası yapıştırmak yanlışsa, tanımadığın bilmediğin bir insana içinde beddua geçen bir cümle kurmak da yanlış. Ayrıca her edilen beddua tutsaydı işimiz vardı