annem babamı aldatıyor

Ya dışarıdan birine telefon ettirsen
sen değilmiş gibi
Anneni veya babanı arayıp Iliskinizi biliyorum ve ortaya cikaricam dese o kişi
belki korkarlar

[QUOTE="apple86, posarkadaşlar kız ne anlatmış siz nelere takılmışsınız. gayet de açık anlatmış, fake çıksın diye öküz altında buzağı arıyorsunuz. Kıbrısta okuyor ailesinin yanına gittiğinde kullanmak için türkiye hattı var, yurtdışında da bu hattı açık tutabiliyor, kız türkiyeye gittiğinde annesinin telefonunu bir ara eline almış habersiz ve mesajları kendi turkcell hattına yönlendirmiş, yurtdışındayken de o mesaj o hatta geliyor, şunda anlamayacak ne var.. kızın sorununa odaklansak keşke.

Arkadaşım babana diyememeni anlıyorum o yüzden şunu yap ya da bunu yap diyemem. ama adamın ailesine hbr vereceksen de aldattığı kişinin kim olduğunu söyleme[/QUOTE]
Aynen hala bi feyk arama cabasindalar. Zaten soyleyemem annemin oldugunu bi sefer daha kotu olur

sahte kimligin olunca bahsettigin anne de hayali oluyo cicim, anladin mi?
baban duysa oldurebilir soyledigine gore ve annen buna ragmen korkmuyo, senin soylemenden cekinmiyo, alenen devam ediyo..
birak bu isleri..
Allah ocin inanmiyosan yorumda yazma cevapta verme. Dilerim ayni duruma dusmezsinde nasil bi cikmazda oldugunu gormezsin. Bazilariniz beddua edilebilecek kadar bile degersizsiniz

Kimse demiyor
çünkü bunu demek çok saçma ve alakasız
Katılıyorum size.
Ben de derdim olduğunda üye oldum aynı gün konu açtım ben de fake üyeyim bu mantıkla.
Hayır kural var sanki üye olduğun gün konu açamazsın diye, ya da üye olduğu gün konu açan herkes fake diye.
Hakikaten sahte çıkar o zaman edin lafınızı, nedir bu ortada fol yok yumurta yokken linç girişimi

Allah ocin inanmiyosan yorumda yazma cevapta verme. Dilerim ayni duruma dusmezsinde nasil bi cikmazda oldugunu gormezsin. Bazilariniz beddua edilebilecek kadar bile degersizsiniz
terbiyeni takin, haddini bil once..
istedigimiz yorumu yapariz, senin gibi hakaret ve beddua etmedigimiz surece..
yonetime bildirmekten fazlasini yapmayacagim senin icin..

l linc girisimi filan yok, fikrimi soyledim, hakaret eden konu sahibi..
her yeni uye elbette fake degil, ben de uye oldugum gun koni acmistim.. burada takila takila ayirt edilebiliyor sahte hikayeler.. ve fake oldugu da birileri dusuncesini soyleyince cikiyor ortaya, yani kosede bekleyelim, fake oldugu ispat olursa konusalim durumu olmaz.. tutarsizlik varsa fake oldugu dile getirilir..

Kusurabakma ama ben sana yada burdaki hic bir arkadasa hakaret filan etmedim. Eger rahatsiz oluyorsanda yorum filan yapmazsin olur biter.

Önce tanisip sonra mı konu acsin istiyorlar anlamiyorum ki

Babana yada amca dayı gibi bir erkeğe söylememelisin bence. Burası türkiye %90 sen bilirsin elveda deyip çekip gitmeyeceklerdir. Sonucu geri dönülemez boyutlara ulaşabilir. Teyze annene en yakın kişidir hemde bayan bence onunla konuşabilirsin.

kişiye yönelik bir cevap yazmadım umarım kişisel algılamamışsınızdır. Ama ben konuda tutarsızlık göremiyorum. Mesela biri çıkıyor mesaj yönlendirme yok diyor onu 10 kişi okuyup aa yokmuş fake bu diye geliyor. Oysaki var, bu yorumu yapan bunu bilmiyor. Şu an bu kızın anlattığında tutarsız olduğunu düşündüğünüz bir şeyi deyin, ben de nasıl algılamışım da bunun tutarsız olmadığını düşünüyorum anlatayım. Çok önyargılıyız insanlar olarak.

'beddua edilecek kadar bile degerli degilsiniz' cumlesi, benim lugatimda hakarettir.. anlayislarimiz farkli ise bilemiycem
bu konuda da size katılıyorum :) nasıl hemen fake damgası yapıştırmak yanlışsa, tanımadığın bilmediğin bir insana içinde beddua geçen bir cümle kurmak da yanlış. Ayrıca her edilen beddua tutsaydı işimiz vardı

'beddua edilecek kadar bile degerli degilsiniz' cumlesi, benim lugatimda hakarettir.. anlayislarimiz farkli ise bilemiycem
Bir sürü konuya fake diyorsunuz
Zipzipin yaş sorması gibi bir şey oldu
tutarsizlik varsa bildiğim kadarıyla bir köşede sessizce kib yapılıyor
dile getirilmiyor

Inanin ki yanlış değil
sanal ortam diye ekranın karşında cansız biri var sanılıyor
kız zaten çok mutsuz derdine çözüm arıyor
bir de sabote ediliyor kendini ispata zorlanıyor
insanın da bir sınırı var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…