annem babamı aldatıyor

Anladım canım, sana boşanmaları lazım diyoruz boşanmasınlar diyorsun, ama böyle daha mı iyi babana yazık değil mi? Adam çok kötü bir şekilde kandırılıyor.
HApise girmesi daha mi iyi. Ya da annemin ölmesi daha mi iyi ya insan hic ailesini hanerlerde gazetelerde gormek istermi. Ben bunlarida dusunmek zorundayim.

HApise girmesi daha mi iyi. Ya da annemin ölmesi daha mi iyi ya insan hic ailesini hanerlerde gazetelerde gormek istermi. Ben bunlarida dusunmek zorundayim.

Biz sana öyle demiyoruz ki. Annen ayrılsın istemiyorum desin. Baban öldürür mü o zaman, gitsin kendi pisliğinde boğulsun annen. Senin ruh balini düşünemiyorum ben yerinde olmak istemezdim çok kötü.
Adamın eşi ile konuş diyeceğim ama kadını eminim bir şekilde kandıracaktır.

Ayrilinca daha kotu olur bu sefer artik gizlemek icin sebebide kalmaz. Ben o adami birakmasini istiyorum sadece. Ya ne bilim ayrilik bana her seyi daha kotu yapar gibi geliyo

Ayrilinca daha kotu olur bu sefer artik gizlemek icin sebebide kalmaz. Ben o adami birakmasini istiyorum sadece. Ya ne bilim ayrilik bana her seyi daha kotu yapar gibi geliyo
adamın başka bi ilişkisi olduğunu filan öğrenirse annen vazgeçermi acaba ?

üffff walla kelime bulamadım Türkçede

Allah hidayet versin her ikisinede

Aradakı yazıları okumadım. İlk mesaja göre yazıyorum. Anneni suçluyor olabilirsin. Ama geçmişe baktığında baban annene nasıl davrandı sevgi ilgi gosterdımı? Annen bir boşluğa düşmüş olabilir. En mantıklısı bosanmaları. Sen soyleemeesen bile mutlaka bir duyan gören söyleyecektir ya babana ya karşı tarafa.

Evet oyle olur buyuk ihtimalle. Ama denemem gerekmezmi en azindan bi umut yani. Zaten elimdende baska bi sey gelmiyo
bana da arkadaşların bulduğu yöntem en mantıklı olanı teyzene yada anannenle konuşacaksın elinde fotoğraf kayıt ne varsa inkar edecekleri durum olmayacak
kızınız aklını başına toplasın diye yada babamdan kendi isteğiyle boşansın diye
şu söylediklerime bak yalnız sanki bunları bir anneye söylüyorum ergen kızını adam etsin diye sanır
dünyanın çivisi çıkmış
bazısı evladının günahını çekiyor bazısı anne babasının

Yapacağın şey şu tüm kanıtları toplayıp anneni ve annenin ailesinden bayan olan bir büyüğü alacaksın,'bak anne bu olay böyle böyle,inkar etme her şey açık.Ya aklını başına toplarsın evliliğini devam ettirirsin,istemiyorsan da boşanırsın.' diyeceksin.

Soyleyince olacak seylerden korkuyorum. Baska bir cozum bulmak istiyorum ama bulamiyorum

Bunu yapmayi dusunuyorum ama teyzeme soyleyip soylememe konusunda kararsizim cunku dedigim gibi hep kacacak konusmiycak teyzemle ama sanirim yapmak zorundayim en azindan teyzeme soylemem gerek

adamın başka bi ilişkisi olduğunu filan öğrenirse annen vazgeçermi acaba ?

üffff walla kelime bulamadım Türkçede

Allah hidayet versin her ikisinede
Arada bi yerde yazmistim yan komsuyla bu serefsizi paylasamadiklari icin kavga ettiler diye. Yani dedigim gibi bi ise yaramaz.

Bunu yapmayi dusunuyorum ama teyzeme soyleyip soylememe konusunda kararsizim cunku dedigim gibi hep kacacak konusmiycak teyzemle ama sanirim yapmak zorundayim en azindan teyzeme soylemem gerek

Biraz da utancını hissetsin yani.

Bence de karışma. Anneni vazgeçirmeye çalış,başaramazsan da sus. Maazallah babanın elinden bir kaza çıkar.

Slm canım, Allah kolaylık versin çok zor bir durum. Tekrar annen ile konuşmayı denesen. Olmassa tehdit et. (tabiki sadece vazgeçirmek için)

canım Allah yardımcın olsun. üzüldüm gerçekten. Peki o adaamla konuşmayı denesen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…