annem babamı aldatıyor

dayınız falan varmı,
belki o babanıza duyurmadan annenizi yolundan döndürebilir..
Allah ıslah etsin, denilecek başka birşey gelmiyor akla..

nasıl yani ?
boşansın babandan.

dayınız falan varmı,
belki o babanıza duyurmadan annenizi yolundan döndürebilir..
Allah ıslah etsin, denilecek başka birşey gelmiyor akla..
Dayim var ama dedim ya aile yapisi herkesin farkli. Ne tepki vereceklerini cok iyi biliyorum bir tek teyzeme soyleyebiliriz o da bi ise yaramaz suan yaptigi gibi dahada gizler bizden kacar teyzemden kacar...

git adamla konuş gerekirse tehdit et agla yalvar bir şeyler yap karına söylerim de zor bir durum Allah yardımcın olsun

Dayim var ama dedim ya aile yapisi herkesin farkli. Ne tepki vereceklerini cok iyi biliyorum bir tek teyzeme soyleyebiliriz o da bi ise yaramaz suan yaptigi gibi dahada gizler bizden kacar teyzemden kacar...
adamın karısına isimsiz mektup yazmalı,
kadın adamın burnundan getirirse, belki annenizle görüşmeyi keser..

Hiç bir çözüm yoluna yanaşmıyorsunuz. O zaman durup bekleyeceksiniz.Söylememekle bu suça siz de ortak oluyorsunuz gözümde.Ya annenizi karşınıza alıp tehditvari konuşacaksınız ya da babanıza anlatacaksınız. Sanırım anneniz meydanı baya boş bulmuş.

Farkindaysaniz babama soylersem annemi öldurur diyorum biri hapsr digeri mezara. Sizin aile yapiniz farkli olabilir ama ben sonunu cok iyi biliyorum. Annemlede adam akilli konustum zaten tek yaptigi sey dahada gizlemek herseyi

Bu ise yararmi ki. Aklima gelmemisti daha once
bence denemeye değer..
en temiz yolu bu,
adınızı adresinizi yazmayın.. isimsiz bi mektupta herşeyi anlatın kadına..
3 yıldır aldatılıyosunuz deyin..
hangi kadın kaldırır ki bunu.. yıksın ortalığı adamın başına..
kendi telaşından, anneniz aklına bile gelmez bence..
adi herif, rezil olsun..
annenizde terkedilmiş olsun böylece..

Ya çok alakasız kusura bakma ama mesajları nasıl kendine yönlendirdin öyle bir şey yokmuş ki aramaları yönlendirsen neyse ben sordum müşteri hizmetlerine yok dediler. yokmuş öyle bir özellik varsa bende bileyim 2 hat kullanıyorum.
Konu ile alakalı yapacak yorum bulamadım böyle bir konuda kimseyi yönlendiremem

3 yıl bu kadını kandırmışsa isimsiz mektupla adam direkt inkar eder bizi cekemeyenelr bende gözü olanlar var der örneklerini cok gördüm bizim türk kadını biraz aptal benim kocam yapmaz modunda cogu adam bence eşini ikna eder ever huzursuzluk olur ama bence adamla konuş bizzat tehdit et babam duyarsa seni yaşatmaz de eşine söylerim de bence bu işe yarar can tatlıdır.

Turkselde var. Aramalari degil ama mesajlari yonlendirebiliyosun ama iki hatta turksel olmak zorunda bi daha bak istersen

Ben kadina mektup gondercem sanirim. Ister inansin ister inanmasin. Aslidan adama babam seni öldurur demekte mantiklo geldi. Turkiyeye donunce karsisina gecip bunu soyleme cesaretini bulurum umarim...

Ben de tam bunu söyleyecektim ki yazılmış :)
Mesaj yönlendirme diye bir şey yok, ben de ilk defa duydum.

güvenilir aile büyüklerinden birine danış yardım iste annen ya aldatmayı bıraksın ya da ayrılsın seninde psikolojin bozulur bunlarla uğraşırken.

Mesajlari nasıl yonlerdiniz sorusuna bilmiyorum demissiniz.
Mesajlar yonlendirilmez ki..
Konuda bir terslik var sanki.
Baban hic mi anlamiyor?

Edit: Baktim da az once cidden varmis. Cok ilginc..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…