annem babamı aldatıyor

Bosanmalari icin elinden geleni yap. .
Başka yol goremedim.
Sonra da kendi pisliklerinde bogulurlar.
Gerci annen niye bosansin ki?
Sanki adam karisini birakip annene ev mi acacak?
Ortada kalmaktan korktugu icin boşanmiyordur.

Amaa Yalancının mumu yatsiya kadar.
Baban kendisi ogrenecek zaten vakti gelincE.
Olan zavalli babana olacak..

Annenle adam gibi konuşacak biri yok mu? Teyze anlat madem söyle. İkiniz bir konuşun çıkar yol bulun.
her şeyden önce inkar eder. bende ses kaydı bile var onları gösterdik diyelim konustuk ettik bu sefer daha cok kacar bizden daha cok gizler suanda böyle yapıyo

Butun yollar soylenmis sende denemissin zaten bu saatten sonra Allah tan korkmayan kuldan utanmayan annene ne yapilir bilemedim.Allah yardimcin olsun.
Annemle zaten konustuk 2 sinide tehtit ettim diyorum. Babamla konusursam biri hapse digeri mesara gider dedim. Teyzemle konusursam annem dinlemez teyzemden hep kacar dedim. Aklimdaki her seyi denedim zaten

Sen ne zaman suçlu duruma düşersin biliyormusun zamanı gelip baban bir şekilde öğrendiğinde ....(ki birgün mutlaka öğrenek)
Bence asıl o zaman baban sana çok kızacak hatta bu yıkımla seninle bile görüşmek istemeyebilir...
Kısacası mutlaka babana söyle...

yine iki ucu uçurum bi konu daha...

peki adamla konuşsanız,korkutsanız babanıza söyleme hususnda belki vazgeçer,

Şimdi burda söz konusu olan annen ama sonuç olarak her koyun kendi bacağından asılır. Ben olsam bu konuları asla bilmek istemezdim. Yarın öbür gün baban sana sen bunları biliyor muydun dese nasıl bakacaksın babanın yüzüne. Ama bir yandan da insan annesine kıyamaz. Senin durumun çok karışık benim sana tavsiyem uzak dur ve kendini kurtarmaya bak. Annen belli ki sizi pek düşünmüyor düşünse her şeyden önce böyle bir işe kalkışmazdı.

bende 19um. Babana kesinlikle söyleme bence. Teyze en iyi fikir yada annenin en yakın arkadaşı sırdaşı ama. Bu seçeneklerin yoksa biraz annene zaman ver daha sonra tekrar konuş. Allah yardımcın olsun
suan teyzemlede konusamam ben yurt dısındayım... takipte edemiyorum artık.anneme zaman vermedim mi sence yeterince 2012 den beri konusuyolarmıs ya saka gibi. ben zaten konusmuyolar diye dusunuyodum 14 subata kadar. annem yeni telefon aldı daha kullanmasını bilmiyodu bi baktım askım sevgililer günün kutlu olsun diye bi mesaj... o zaman anladım bu sefer daha gizli hareket ettigini ama o sırada babam evdeydi elim ayagıma dolandı bi şey diyemedim kardesim kim bu anne dedi annemde gecistirdi yanlis atmıstır tanımıyorum bu numarayı filan diye

yine iki ucu uçurum bi konu daha...

peki adamla konuşsanız,korkutsanız babanıza söyleme hususnda belki vazgeçer,
hayır adam tam bi serefsiz turkıyedeyken dükkanının önünden her gectigimde camını cercevesini indirmek istiyorum zaten tehtit ettim annemin feyk hesabını calmıstım ordan mesaj attım

bende tam bunu dusunuyorum babamın yuzune nasıl bakıcam sonucta biliyorum ve söyleyemiyorum diğer yandan söylesem biri hapse biri mezara biz 3. sayfa haberlerinde...

kadınlara bi özgüven geldi ama hayırlısı bakalım

babama söylersem cidden annemide o adamıda öldürür söyleme

hayır adam tam bi serefsiz turkıyedeyken dükkanının önünden her gectigimde camını cercevesini indirmek istiyorum zaten tehtit ettim annemin feyk hesabını calmıstım ordan mesaj attım

ne desem bilemedim ki arkadaşım,
babanıza söylememeniz en doğrusu çünkü böyl pisliklerde hep dürüst olan yanıyor.

annenizdeki cesarete şaşırdım kaldım,yani insan evladından haya etmiyorsa daha ne söylenebilirki...

Benim anlamadığım, adamıda annemide tehdit ettim ama tınlamıyorlar diyorsun..neylerine guveniyolar?neden bu kadar rahatlat?daha da gizli yapiyor diyorsunuz? o anda size ne diyor nasil davraniyor mesela?bu iste bi terslik var

her şeyden önce inkar eder. bende ses kaydı bile var onları gösterdik diyelim konustuk ettik bu sefer daha cok kacar bizden daha cok gizler suanda böyle yapıyo
Ya nereye kadar gizleyecek ki? Nereye kadar gizli kalır ki? Neye güveniyor da öyle yapıyor annen. Tuhaf geldi bana. Sıkıntısı ne yani. Nasıl bu kadar basit olabiliyor bu işler.

Diyirum ya sanki kör olmus hic bi seyi gormuyo gozu. Sanki benim annem degi. Taniyamiyorum artik

Benim anlamadığım, adamıda annemide tehdit ettim ama tınlamıyorlar diyorsun..neylerine guveniyolar?neden bu kadar rahatlat?daha da gizli yapiyor diyorsunuz? o anda size ne diyor nasil davraniyor mesela?bu iste bi terslik var
Bak simdi eskide adam arardi annem evde gayet normal arkadasiyla konusuyomus gibi kapiyi kapatir konusurdu tabi bizde anlamazdik sonra anladik filan. Bu sefer telefonundaki arama kayitlarini mesajlarini silmeye basladi. Evde konusmamaya basladi

Bak simdi eskide adam arardi annem evde gayet normal arkadasiyla konusuyomus gibi kapiyi kapatir konusurdu tabi bizde anlamazdik sonra anladik filan. Bu sefer telefonundaki arama kayitlarini mesajlarini silmeye basladi. Evde konusmamaya basladi
Ya inkar ediyo iste. Surekli kaciyo konusmuyo bile. Ve hala inkar edebiliyo

yeteri kadar zaman vermişsin gerçekten of ya ben artık bişey üretemiyorum Allah yardımcın olsun diğer ablalar belki bi çözüm bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…