Bende benim eşim neden böyle diye kendimi paralıyodum meer bu durumda olan sldatan eşler eşe karşı davranışlar fiksmiş.hakaret yok sayma eleştiri aşalama bunların hepsini yaşadım.ve en azından konu sahibinin yazdıklarını görünce yine allah yüzüme bakmışta bi 30 sene sonra değilde 10 seneyle atlatmışım.o kadar kansız insanlar varki bu erkek içinde kadın içinde terbiyesizlik yakıştıramıyorum.konu sahibinede diyceğim şuki annenle konuş.baban rencide olabilir belkide o yğzden sizden uzak durup anlamıyomuş gibi davranabilir size.o yaştan sonra annenin yerine utanıp bildiklerini size sölemeye de utanıyor olabilir.annenizle konuşun ya git ya insan gibi kal.babama bunu yapmana izin vermiyorum de.biraz sert çık.ortamı rahat bulmuş sizde yoksunuz.seni bak rezil ederim o adamın bilgileri bende onuda ailesine rezil ederim de senide.hemen hattını değiştiriyoruz de.operatörden takip edicem aramalarını de korkut.insan olamıycaksanda al eşyalarını git babama bunu yapmana izin vermiyorum de.korksun
Bunu yapabilirim aslında yaparsam annemle yüz göz olurum ama. Ya babam bilip de ses etmiyorsa diye düşünüyorum.