• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem anneler günü hediyesi olarak 10 kat büyüten ayna istedi.

Cicek al istersen. Daha fazlasina luzum yok.
Ayrica kardesini bir anne gibi kolladigin icin cok sansli.
Tebrik ederim seni de duyarliligindan dolayi
Sağol teşekkür ederim, bende öyle yapayım,Kız kardeşim,babamın emaneti bana ,ama babam ölünce babamın evini boşalttık, tek başına kalacak yaşta değil kardeşim,yanıma geldi bir süre sonra anneme geçti ,ama annemden nefret ediyor,bende annemin huyunu biliyorum ama kardeşim soğumasın sonuçta annemle yaşıyor diye,ablam yazık o da çok şeyler yaşamış,annem rahatsız diyorum,idare et deyip durdum,En sonunda kardeşim dediki -ne yazığı,ne hastası abla,hasta olan insan ,nerde ne var ,nereye baş vurulur,nsl halledilir fitne fesatlığa çalışırmı dedi.

Annemdeki kafa neyin kafası anlayamadim yani. 10 kat büyüten aynada nedir. ??? Bir türlü bulamadimm.:KK14: cok kederlendim
Annelerin genel isteği demekki canım :) benim kjki de bi ara istemişti kuaför malzemeleri satan bi yer var yenisahrada orda satılıyor ayrıca envai eşit güzellikle ilgili duyulmus duyulmamıs seyi uygun fiyata orada bulabilirsin

Annelerin genel isteği demekki canım :) benim kjki de bi ara istemişti kuaför malzemeleri satan bi yer var yenisahrada orda satılıyor ayrıca envai eşit güzellikle ilgili duyulmus duyulmamıs seyi uygun fiyata orada bulabilirsin

Öyle mi çok teşekkür ederimmm. Birde oraya. Akayım. Buldumda fok küçüktü. Ebati. Bugün birde oraya gideyim. =)

kolay gelsin canım :) cosmoplex adı :KK66: 8a geçiyo onunden yenisahra metrosunun az ilerisinde

Yalniz ankaraliyim ben yardımınız için teşekkürler. Bir tane buldum fakat küçük daha henüz vermedim arkadaşlardan biri kuaför malzemesi satılan bir yere bak dediler. Şimdi oraya gideceğim. İlginiz için teşekkürler Hoppa

Back
X