İlk okul çocuğu bilirmiş de siz nasıl bilememişsiniz? Bu kadarını bilen biliyosa ''nedir'' diye sorulmayacağını da bilir çocuklar.Ilk okul cocugina okutsam bu konu basligini o bile bilir yani 10 kat daha yakin gosterecegini yarsimci olak mi yoksa dalga mi geciyor. ?? Bu nasil bir yardim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annem anneler günü hediyesi olarak 10 kat büyüten ayna istedi.
- Konu Sahibi haticeeu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yaz yaz kiblemek süper oluyor.Siz yazmis oldugum cumleyi yanlis anlamissiniz.. ben bu nedir derken annemin istegine sasirdigimi belli etmek istemistim. Ilk okul cocuguna sorsak okuyunca anlar. saka gibisiniz gerçekten
Çok akilli konu sahibi amacin bilgi almak değilse bdvyi meşgul etme.
E olabilir, yanlis anlayabiliriz.Siz yazmis oldugum cumleyi yanlis anlamissiniz.. ben bu nedir derken annemin istegine sasirdigimi belli etmek istemistim. Ilk okul cocuguna sorsak okuyunca anlar. saka gibisiniz gerçekten
Sen ayy inanmiyorum, saka gibisiniz demekle ne elde ediyorsun? Ayip.
Hem soru sor hemde böyle dalga geç. SSöylemiş ne var bunda alay edicek. Çok ayıp tavrın.
Ayyy siz konuyu anlamamissiniz . Ben nedir diye sormadim. Böyle basit seyleri àciklamaniza gerek yok . Bunu okuyan herkes anliyor zaten.
Ya madem bu kadar akıllısınız BİR DERDİM VAR bölümüne ne olduğunu sormak yerine internetten nerde bulabileceğinize baksaydınızAyyy siz konuyu anlamamissiniz . Ben nedir diye sormadim. Böyle basit seyleri àciklamaniza gerek yok . Bunu okuyan herkes anliyor zaten.
Annemdeki kafa neyin kafası anlayamadim yani. 10 kat büyüten aynada nedir. ??? Bir türlü bulamadimm. cok kederlendim
Şu konuyu okuyan herkes gerçekten o nasıl bir ayna anlamadığını, bundan dolayı dertlendiğini düşünür.
Doğru anlaşılmak istiyorsan kendini doğru ifade etmeyi öğren.
Faydalı yorumlarla dalga geçmek yerine teşekkür edilmesi gerektiğini kreş çocukları bile bilir cicim.
E olabilir, yanlis anlayabiliriz.
Sen ayy inanmiyorum, saka gibisiniz demekle ne elde ediyorsun? Ayip.
Abartmak burda moda heralde?? neden böyle ustume geliyorsunuz ki anlamadim
Ayyy siz konuyu anlamamissiniz . Ben nedir diye sormadim. Böyle basit seyleri àciklamaniza gerek yok . Bunu okuyan herkes anliyor zaten.
yoo anlamadık.. herkes aynı şeyi anlamıssa, anlatamamıssın demek kı.. annenın istegıne şaşırdıgını belırtmek için açmıssın konuyu
bız baktıgımız zaman bılmiyormussun gibi geldı.
yani; kendin çaldın kendin oynadın sonuc olarak
O senin uslubundan kaynakli.Abartmak burda moda heralde?? neden böyle ustume geliyorsunuz ki anlamadim
Kimsenin abarttigi yok.
Ne olduğunu bildiğiniz halde ''Nedir???'' diye soran siz. Annesinin hakkında bişeylerin kafasını yaşadığından bahseden siz. BİR DERDİM VAR bölümüne bildiği şeyin ne olduğunu sorup insan gibi cevap verene lakaitlik terbiyesizlik yapan siz. Dediğinize İNSAN gibi doğru cevap verilince dalga geçen siz ama sizin sorduğunuzu yorumlayamayan anlamayan biz. Derdiniz hakikaten büyük
Bende diyorum ki sana kız açıklamış ve senin gibi Ayyyy vs dememiş. .dalga geçmemiş. Teşekkür et onu da yapamıyosan görmemezlikten gel ama dalga geçmeee .
Şu konuyu okuyan herkes gerçekten o nasıl bir ayna anlamadığını, bundan dolayı dertlendiğini düşünür.
Doğru anlaşılmak istiyorsan kendini doğru ifade etmeyi öğren.
Faydalı yorumlarla dalga geçmek yerine teşekkür edilmesi gerektiğini kreş çocukları bile bilir cicim.
Kres cocuklari okuyunca 10 kat daha buyuteceginide anlar cicim. Biraz yorum yaparken konuyu iki uc kere okuyun ... bir turlu bulamadim diye belirtiyorum. Okuyun oyle cvp verin .
Siz de konu açarken defalarca ''ben ne sormaya çalışmışım?'' diye düşünürseniz böyle küçük durumlara düşmezsiniz.Kres cocuklari okuyunca 10 kat daha buyuteceginide anlar cicim. Biraz yorum yaparken konuyu iki uc kere okuyun ... bir turlu bulamadim diye belirtiyorum. Okuyun oyle cvp verin .
Kres cocuklari okuyunca 10 kat daha buyuteceginide anlar cicim. Biraz yorum yaparken konuyu iki uc kere okuyun ... bir turlu bulamadim diye belirtiyorum. Okuyun oyle cvp verin .
Çenen kadar beynini de kullansaydın benim gibi 2 dkda bulurdun be cicim.
Teknoloji çağındayız. Az laf çok iş.
Al sana benden son kıyak olsun..
http://marjoontheblog.com/2011/12/tweezerman-isikli-ve-10-kat-buyutmeli-ayna/
Ne olduğunu bildiğiniz halde ''Nedir???'' diye soran siz. Annesinin hakkında bişeylerin kafasını yaşadığından bahseden siz. BİR DERDİM VAR bölümüne bildiği şeyin ne olduğunu sorup insan gibi cevap verene lakaitlik terbiyesizlik yapan siz. Dediğinize İNSAN gibi doğru cevap verilince dalga geçen siz ama sizin sorduğunuzu yorumlayamayan anlamayan biz. Derdiniz hakikaten büyük
Canim sana aciklama yapmiyacagim artik ben hic bir yerde bulamadim yazmisim sen bana benim yazmis oldugum cumleyi tekrarliyorsun. Ben zaten konusda yazmisin 10 kat daha buyutecegini. Biraz konuyA cvp verirken dusunun
Bir şey yazmanıza da gerek yokmuş hani.:)
Vay be dun olseydim bu aynadan habersiz gidicekmisim neler duysak gerek
Ayna ayna soyle bana senden buyugu varmi
İmza yetiyor. Gerçi onu anlamak için de izan lazım değil mi? :)