• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem anneler günü hediyesi olarak 10 kat büyüten ayna istedi.

Ilk okul cocugina okutsam bu konu basligini o bile bilir yani 10 kat daha yakin gosterecegini yarsimci olak mi yoksa dalga mi geciyor. ?? Bu nasil bir yardim
İlk okul çocuğu bilirmiş de siz nasıl bilememişsiniz? Bu kadarını bilen biliyosa ''nedir'' diye sorulmayacağını da bilir çocuklar.

Annemdeki kafa neyin kafası anlayamadim yani. 10 kat büyüten aynada nedir. ??? Bir türlü bulamadimm.:KK14: cok kederlendim

Şu konuyu okuyan herkes gerçekten o nasıl bir ayna anlamadığını, bundan dolayı dertlendiğini düşünür.
Doğru anlaşılmak istiyorsan kendini doğru ifade etmeyi öğren.

Faydalı yorumlarla dalga geçmek yerine teşekkür edilmesi gerektiğini kreş çocukları bile bilir cicim.

Ayyy siz konuyu anlamamissiniz . Ben nedir diye sormadim. Böyle basit seyleri àciklamaniza gerek yok . Bunu okuyan herkes anliyor zaten.

yoo anlamadık.. herkes aynı şeyi anlamıssa, anlatamamıssın demek kı.. annenın istegıne şaşırdıgını belırtmek için açmıssın konuyu
bız baktıgımız zaman bılmiyormussun gibi geldı.:KK66:
yani; kendin çaldın kendin oynadın sonuc olarak :KK70:

Ne olduğunu bildiğiniz halde ''Nedir???'' diye soran siz. Annesinin hakkında bişeylerin kafasını yaşadığından bahseden siz. BİR DERDİM VAR bölümüne bildiği şeyin ne olduğunu sorup insan gibi cevap verene lakaitlik terbiyesizlik yapan siz. Dediğinize İNSAN gibi doğru cevap verilince dalga geçen siz ama sizin sorduğunuzu yorumlayamayan anlamayan biz. Derdiniz hakikaten büyük :D

Şu konuyu okuyan herkes gerçekten o nasıl bir ayna anlamadığını, bundan dolayı dertlendiğini düşünür.
Doğru anlaşılmak istiyorsan kendini doğru ifade etmeyi öğren.

Faydalı yorumlarla dalga geçmek yerine teşekkür edilmesi gerektiğini kreş çocukları bile bilir cicim.

Kres cocuklari okuyunca 10 kat daha buyuteceginide anlar cicim. Biraz yorum yaparken konuyu iki uc kere okuyun ... bir turlu bulamadim diye belirtiyorum. Okuyun oyle cvp verin .

Ne olduğunu bildiğiniz halde ''Nedir???'' diye soran siz. Annesinin hakkında bişeylerin kafasını yaşadığından bahseden siz. BİR DERDİM VAR bölümüne bildiği şeyin ne olduğunu sorup insan gibi cevap verene lakaitlik terbiyesizlik yapan siz. Dediğinize İNSAN gibi doğru cevap verilince dalga geçen siz ama sizin sorduğunuzu yorumlayamayan anlamayan biz. Derdiniz hakikaten büyük :KK70:

Canim sana aciklama yapmiyacagim artik ben hic bir yerde bulamadim yazmisim sen bana benim yazmis oldugum cumleyi tekrarliyorsun. Ben zaten konusda yazmisin 10 kat daha buyutecegini. Biraz konuyA cvp verirken dusunun :KK66:

Back
X