• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem anneler günü hediyesi olarak 10 kat büyüten ayna istedi.

Ben yada bi başka arkadaş açıklamada seninle dalga geçmediğini söyledik. Sen devam ettin bu yüzden büyüdü. Özür dileseydin tepkiler büyümezdi. Tepki aldın ama rencide edilmeden fakat sen Yaptığın yanlış dendiği halde dalga geçer uslubuyla devam ettin. Yaşın kaç bilmiyorum sende istemezdin sanırım böyle olsun. Umarım aradığını bulursun.
Tamam peki ben bir an dalga geciyor sandim cunku okuyunca zaten 10 kat daha buyutecegi belli yani. Ben nerden bulabilirim diye sormak istemistim ama herkes ustume geliyor . Sizce buda bir saygisizlik degil mi ??

Rica ederim ne kadar terbiye fukarası olduğunuzu anlatmak zevkti benim için. Ya ne hadle ne sıfatla ne vasıfla sahip olmadığın insanlık değerlerine sahip insanlara hakaret edebiliyosunuz? Ne demek zeka seviyesi normal olan insan var sandım bu ne demektir ya kimsiniz? Sahip olduğumuz bizi insan yapan değerlerden haberdar olmayan bir canlı. Burdaki kimseye hakaret edemez,aşağılayamaz,saygısızlık edemezsiniz. Zeka seviyesinin normal olmadığını iddia etttiğin insanların arasındaysan sen de bizdensin diyeceğim ama siz hakaret ettiğiniz insanlar gibi olamıycaksınız. Ben bu lafları derken rahatsız oluyorum,siz dedirtirken olmuyorsunuz pes vallahi. Hakaret ettiğiniz insanlarla bir zahmet muhattap olmayıverin zeka seviyesi normal(!) olan hanımefendi(!). İyi akşamlar.
seviyesizlik yapan birine seviye lafı hiç yakışmadı ... hadi bye :KK54:

Ha
Ben yada bi başka arkadaş açıklamada seninle dalga geçmediğini söyledik. Sen devam ettin bu yüzden büyüdü. Özür dileseydin tepkiler büyümezdi. Tepki aldın ama rencide edilmeden fakat sen Yaptığın yanlış dendiği halde dalga geçer uslubuyla devam ettin. Yaşın kaç bilmiyorum sende istemezdin sanırım böyle olsun. Umarım aradığını bulursun.

Tamam teşekkürler. amaEgerki arkadaş yanlış anladığını veya yanlış anlattınız. Yanlış anlamış olabilirim deseydi tabii o zaman. Mahcup olur özür dinlerdim yalnız ben hanfendinn benimle dalga geçtiğini sandığım için öyle bir yorumda bulundum ve herkes bir anda üstüme geldi. Kırıcı konusuldu. Herkes dalga geçer cvplar verdi. Bende buna istinaden bu şekilde cvplar verdim. Kırıcı olmayı bende istemezdim. .

Yaz yaz kiblemek süper oluyor.
Çok akilli konu sahibi amacin bilgi almak değilse bdvyi meşgul etme.[/QU
Rica ederim ne kadar terbiye fukarası olduğunuzu anlatmak zevkti benim için. Ya ne hadle ne sıfatla ne vasıfla sahip olmadığın insanlık değerlerine sahip insanlara hakaret edebiliyosunuz? Ne demek zeka seviyesi normal olan insan var sandım bu ne demektir ya kimsiniz? Sahip olduğumuz bizi insan yapan değerlerden haberdar olmayan bir canlı. Burdaki kimseye hakaret edemez,aşağılayamaz,saygısızlık edemezsiniz. Zeka seviyesinin normal olmadığını iddia etttiğin insanların arasındaysan sen de bizdensin diyeceğim ama siz hakaret ettiğiniz insanlar gibi olamıycaksınız. Ben bu lafları derken rahatsız oluyorum,siz dedirtirken olmuyorsunuz pes vallahi. Hakaret ettiğiniz insanlarla bir zahmet muhattap olmayıverin zeka seviyesi normal(!) olan hanımefendi(!). İyi akşamlar.

Teşekkürler. Iyi akşamlar kırıcı Oldum biraz k.bakmayin Sizin aciklamanizi çok saçma bulduğum için biran dalga geçtiniz sandım. Sizi kırdıysam özür dilerim. Ama sizde çok üstüme geldiniz ve kırıcı oldunuz. İnsanları yargılanmadan önce Düşünun lütfen. Iyi aksamlar

vhalla bende bu ayna nedir diye anladım
konu sahibi ,yüz yüze oturup sohbet etmeyip ve tonlamanızı anlayamayacağımıza göre,konuşur gibi hazma....

yoo anlamadık.. herkes aynı şeyi anlamıssa, anlatamamıssın demek kı.. annenın istegıne şaşırdıgını belırtmek için açmıssın konuyu
bız baktıgımız zaman bılmiyormussun gibi geldı.:KK66:
yani; kendin çaldın kendin oynadın sonuc olarak :KK70:

Yok hayır internet dışında satışı olan yerleri biz kadinlar biletler diye ssormuştuk. Biliyorsunuz ki internetten satılan her ürüne güven olmuyor. Bulamadığını bbelirtmiştim.Tekrar okursaniz ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz. Bu şekilde yargilamaniza vermek yok.

Kızlar biraz tuhaf benim durumum,anneme hediye almayı pek istemiyorum ama alıcağım,Almak istemememin nedeni üç kız kardeş olarak ne alsak kullanmaz koyar kenara ve beğenmezde,bizim maddi imkanlarımız kısıtlı ama annem bunu anlamıyor,hep pahalı olsun istiyor,Sürekli ellerin damatları kızları ellleri dolu dolu gelir deyip durur,inanın eşim elleri dolu dolu kendi evine gelmiyor nasıl bekler bizden anlamıyorum.Kız kardeşim kadınlar gününde bot almıştı ve annem bana dediki!al götür sen giy ben ayağıma giymem onu dedi.bende değiştir dedim amaaan dedi,bir kerede çaydanlık aldım hediye ve 10 sene sonra bana verdi ooooffff ooooffff

Anlatsam roman olur bütün kardeşler olarak muzdaribiz,

ne desem bilemedim. Cok zor bir durum gercekten maddiyat olmadigi icin sizlerde elinizden geleni yapiyorsunuz. Isterseniz söyle bir sey de yapabilirsiniz. Bir sene boyunca kardesler olarak birikim yapin ve bir sonraki sene annenize gerçekten guzel bi jest yapin mutlu edin. Ve bunu zorluk cekerek aldiginizida belirtin. Belki hatasini anlaya bilir anneniz arzu hnm

Üç kardeştik büyük olanımızı kaybettik 28 yaşındaydı,benle 17 yasında iki kardeş kaldık,ama annemin ablamı kaybettikten sonrada sevgisinden değişiklik olmadı bize karşı,babamda öldü,kardeşim annemle yaşıyor,inan kardeşimin kızı var öksüz kaldı,anneme yapacağıma ona yaparım,zaten karneleri günü geliyor yanıma gelecek tatile ,kardeşimle ben otak olarak ona birşeyler yapacağız ,daha fazlasını yaparım

Annem torunlarını da sevmiyor, iki torunu var toplasan ,Kardeşim ergenlik döneminde hem babamızı hem ablamızı kaybettik üçsene içinde,normal olarak da kardeşim toparlanamadı,anneme diyorum alttan al ergenlikte bak iki ölüm yaşadı üstüne gitme evden kaçar diyorum,Ve annemin cevabı şöyle:amaaan o yine babasını görmüş ben hiç görmedimya,kaçarsa kaçsın hiç umrumda değil diyor,

ne desem bilemedim. Cok zor bir durum gercekten maddiyat olmadigi icin sizlerde elinizden geleni yapiyorsunuz. Isterseniz söyle bir sey de yapabilirsiniz. Bir sene boyunca kardesler olarak birikim yapin ve bir sonraki sene annenize gerçekten guzel bi jest yapin mutlu edin. Ve bunu zorluk cekerek aldiginizida belirtin. Belki hatasini anlaya bilir anneniz arzu hnm
Ben anne inan zorlukla aldık bu hediyeyi sana desem yada onu anlayacak kelime kullansam elime verir yada eve getirir kapıy bırakır

Üç kardeştik büyük olanımızı kaybettik 28 yaşındaydı,benle 17 yasında iki kardeş kaldık,ama annemin ablamı kaybettikten sonrada sevgisinden değişiklik olmadı bize karşı,babamda öldü,kardeşim annemle yaşıyor,inan kardeşimin kızı var öksüz kaldı,anneme yapacağıma ona yaparım,zaten karneleri günü geliyor yanıma gelecek tatile ,kardeşimle ben otak olarak ona birşeyler yapacağız ,daha fazlasını yaparım

evet bir oksuz kiz var ise ortada kesinlikle onu dusunmelisiniz. Annenizicib su durumda maddi birseyler yapmayin derim. Böyle birdurumda sözle bi yaziyla veyaa bir kac aniyla mutlu olmayi bilmeli ve zamanla anlar. Annenizde belki huznunu icinde yasiyor olabilir. Esini ve evladini kaybetmis. Belkide ilgi istiyordur sizlerden . Ama sizi anlamasina zamaN taniyin. Allah insallah yardimciniz olacaktir. Kardesinizin kizi icin ugrasmak sizin icin en saglikli karar

Annem torunlarını da sevmiyor, iki torunu var toplasan ,Kardeşim ergenlik döneminde hem babamızı hem ablamızı kaybettik üçsene içinde,normal olarak da kardeşim toparlanamadı,anneme diyorum alttan al ergenlikte bak iki ölüm yaşadı üstüne gitme evden kaçar diyorum,Ve annemin cevabı şöyle:amaaan o yine babasını görmüş ben hiç görmedimya,kaçarsa kaçsın hiç umrumda değil diyor,

Allah sizin yardimciniz olsun. Ama kirmayin yinede siz annenizi derim. Cunku anne bu uzmek Olmaz.

Ben anne inan zorlukla aldık bu hediyeyi sana desem yada onu anlayacak kelime kullansam elime verir yada eve getirir kapıy bırakır

arzu hnm suan ne yapmalisin Bilemiyorum anneler altin gibidir aslinda. Annenizde belki bu 2 vefatta dayanamamistir. Pskolojik olarak elinde olmadan yapiyordur tum bunlari. Ama suan butun gorev size dusuyor. Hem kardesinizin kizina hemde kiz kardesinize destekte bulunmalisiniz. Annenizin anlayisli olasini beklemelisiniz. sizin afiniza gerçekten cok uzuldum. Insallah hersey yoluna girer

Annemle konuşmuyoruz biraz aramız limonu,kardeşim babamın maaşını alıyor, annemle babam 15 yıl önce boşandılar ,biz 3 bacıda babamda kaldık,babamın evinden gelin çıktık ablamla ben kardeşim babamla yaşıyorduk, babamı 10 ay önce kaybettik, işe gitti kalp krizi geçirmiş ,hastaneye kaldırmışlar gittiğimizde 4 saat sonra öldü yaşı 57 idi,kardeşimden her ay iki çeyrek altın alıp güne girdirdim deyip saklıyorum,ona bile karıştı annem,dedi vermesin bir tane versin,en sonunda dedim! anne ben güne girdim iki altın vermek zorunda dedim sustu,Birikim yapmasını istemiyor,kendine 3.000 milyara buzdolabı aldırdı yeni taksiti bitti,kardeşim 7 aydır hem beyaz eşya taksiti hemde çeyrek altın ödedi.Şimdi de dedim anne tuğçeyi 300 TL güne girdiricem dedim amaaaaan demez olaydım ,nasıl ödesinde nsl yetişsin hem altınlar hem,300 TL .Tam diyecektim, her ay senin buzdolabına 350 TL ödüyorduya diye neyse dedim,şimdide 100 TL güne girdirdim deyip bankaya atıyorum,kardeşim de gerçekten günde olduğunu biliyor,Geçen de demişki annem kardeşime,bana ankastre ocak fırın al kenara koyayım taşınırsam oraya yaptırıcam demiş,daha neler neler istiyo

Arkadaşlar annemle babam 15 yıl önce boşandılar,biz babamda kaldık,annem ablamın ölümününün üçüncü günü kendine maaş bağlansın diye koşturdu ve ben kriz geçirdim,Ablam eşinden ayrılmıştı,annem çalışmadığından,ablamın üzerinden SGK lıydı düşünün artık,bazen sesimi duyuramıyorum anneme tükendim

Kardeşime bankaya 14 çeyrek ve 2.200 milyon yatırdım,babamdan kalan 5.000 milyonla baya biriktirdim,ilerde babamdan kalan evden düşen payıylada üstene kredi çekip başını sokucak ufakta olsa ev almak tüm gayem bu,ama annem diyorki: yaşı kaç başı kaç onamı acıyacağım,o yine babasından maaş alıyor ben onuda almıyorumya diyor

Son düzenleme:
Back
X