• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem anneler günü hediyesi olarak 10 kat büyüten ayna istedi.

Canim sana aciklama yapmiyacagim artik ben hic bir yerde bulamadim yazmisim sen bana benim yazmis oldugum cumleyi tekrarliyorsun. Ben zaten konusda yazmisin 10 kat daha buyutecegini. Biraz konuyA cvp verirken dusunun :KK66:
Siz bana ''canım'' diyecek vasıfta değilsiniz yeter bu kadar komiklik daha fazla güldürmeyin kendinize saygısızlıklarınızla. Saygı duymazsanız saygı görmezsiniz o yüzden bu tepki neden diye sormayın yani.

Bu arada ben cidden bilmiyordum, açıklayan arkadaşa ayrıca teşekkür ederim. :)

Te
Ooo sert cevap aynaya carpmis gibi bisi oldum:KK47:

Sana da carpan carpmis canim.
Konu sahibi ne kadar uzattin ya, tamam arkadaslar yanlis anlatmis olabilirim filan diyecegine hala millete laf yetistiriyosun.

Onlarda cok ustume geliyorlar. konuda zaten ne istedigimi anlatmistim...

Siz bana ''canım'' diyecek vasıfta değilsiniz yeter bu kadar komiklik daha fazla güldürmeyin kendinize saygısızlıklarınızla. Saygı duymazsanız saygı görmezsiniz o yüzden bu tepki neden diye sormayın yani.

Bu kadar ustume gelmenizde saygisizlik farkinda misiniz ???bence size tavsiyem konulara yorum yaparken bi kac kez okuyun derim.

Bu kadar ustume gelmenizde saygisizlik farkinda misiniz ???bence size tavsiyem konulara yorum yaparken bi kac kez okuyun derim.
Burada kaç kişiye hakaret ettin hatanı kabul edip özür dilemek çok zor olmasa gerek.
Şu konuyu okuyan tek Allah'ın kulu sana hak vermez.

Siz ilk cevap verdiğinizde saygısızlık edip lakait davranıp kendi değerinizi düşürmeseydiniz bu saygısızlıkları görmezdiniz. Benim de size tavsiyem konu açarken ne yazdığınızı ve nereye yazdığınızı bir kaç kez kontrol edin.

Siz ilk cevap verdiğinizde saygısızlık edip lakait davranıp kendi değerinizi düşürmeseydiniz bu saygısızlıkları görmezdiniz. Benim de size tavsiyem konu açarken ne yazdığınızı ve nereye yazdığınızı bir kaç kez kontrol edin.

Peki zeka seviyesi normal insanlar vardir sandim. 10 kat buyutenn ayna dedigimde 10 kat daha yakin gosterecegini anlayabilecek bir seviyede insanlar olabileceginizi dusunmustum. Yine tavsiyeniz icin tesekkurler. :KK56:

Bende diyorum ki sana kız açıklamış ve senin gibi Ayyyy vs dememiş. .dalga geçmemiş. Teşekkür et onu da yapamıyosan görmemezlikten gel ama dalga geçmeee .

Tamam peki ben bir an dalga geciyor sandim cunku okuyunca zaten 10 kat daha buyutecegi belli yani. Ben nerden bulabilirim diye sormak istemistim ama herkes ustume geliyor . Sizce buda bir saygisizlik degil mi ??

Peki zeka seviyesi normal insanlar vardir sandim. 10 kat buyutenn ayna dedigimde 10 kat daha yakin gosterecegini anlayabilecek bir seviyede insanlar olabileceginizi dusunmustum. Yine tavsiyeniz icin tesekkurler. :KK56:
Rica ederim ne kadar terbiye fukarası olduğunuzu anlatmak zevkti benim için. Ya ne hadle ne sıfatla ne vasıfla sahip olmadığın insanlık değerlerine sahip insanlara hakaret edebiliyosunuz? Ne demek zeka seviyesi normal olan insan var sandım bu ne demektir ya kimsiniz? Sahip olduğumuz bizi insan yapan değerlerden haberdar olmayan bir canlı. Burdaki kimseye hakaret edemez,aşağılayamaz,saygısızlık edemezsiniz. Zeka seviyesinin normal olmadığını iddia etttiğin insanların arasındaysan sen de bizdensin diyeceğim ama siz hakaret ettiğiniz insanlar gibi olamıycaksınız. Ben bu lafları derken rahatsız oluyorum,siz dedirtirken olmuyorsunuz pes vallahi. Hakaret ettiğiniz insanlarla bir zahmet muhattap olmayıverin zeka seviyesi normal(!) olan hanımefendi(!). İyi akşamlar.

Back
X