Kres cocuklari okuyunca 10 kat daha buyuteceginide anlar cicim. Biraz yorum yaparken konuyu iki uc kere okuyun ... bir turlu bulamadim diye belirtiyorum. Okuyun oyle cvp verin .
Ooo sert cevap aynaya carpmis gibi bisi oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kres cocuklari okuyunca 10 kat daha buyuteceginide anlar cicim. Biraz yorum yaparken konuyu iki uc kere okuyun ... bir turlu bulamadim diye belirtiyorum. Okuyun oyle cvp verin .
Siz bana ''canım'' diyecek vasıfta değilsiniz yeter bu kadar komiklik daha fazla güldürmeyin kendinize saygısızlıklarınızla. Saygı duymazsanız saygı görmezsiniz o yüzden bu tepki neden diye sormayın yani.Canim sana aciklama yapmiyacagim artik ben hic bir yerde bulamadim yazmisim sen bana benim yazmis oldugum cumleyi tekrarliyorsun. Ben zaten konusda yazmisin 10 kat daha buyutecegini. Biraz konuyA cvp verirken dusunun
Çenen kadar beynini de kullansaydın benim gibi 2 dkda bulurdun be cicim.
Teknoloji çağındayız. Az laf çok iş.
Al sana benden son kıyak olsun..
http://marjoontheblog.com/2011/12/tweezerman-isikli-ve-10-kat-buyutmeli-ayna/[/Q
duzgun konus haddini asma istersen canim. Herseye atlayan bir sazan gibisiniz ayni.
Bu arada ben cidden bilmiyordum, açıklayan arkadaşa ayrıca teşekkür ederim. :)
Ooo sert cevap aynaya carpmis gibi bisi oldum
Konu sahibi ne kadar uzattin ya, tamam arkadaslar yanlis anlatmis olabilirim filan diyecegine hala millete laf yetistiriyosun.
Te derken?Te
...
Te
Sana da carpan carpmis canim.
Onlarda cok ustume geliyorlar. konuda zaten ne istedigimi anlatmistim...
Siz bana ''canım'' diyecek vasıfta değilsiniz yeter bu kadar komiklik daha fazla güldürmeyin kendinize saygısızlıklarınızla. Saygı duymazsanız saygı görmezsiniz o yüzden bu tepki neden diye sormayın yani.
Burada kaç kişiye hakaret ettin hatanı kabul edip özür dilemek çok zor olmasa gerek.Bu kadar ustume gelmenizde saygisizlik farkinda misiniz ???bence size tavsiyem konulara yorum yaparken bi kac kez okuyun derim.
Siz ilk cevap verdiğinizde saygısızlık edip lakait davranıp kendi değerinizi düşürmeseydiniz bu saygısızlıkları görmezdiniz. Benim de size tavsiyem konu açarken ne yazdığınızı ve nereye yazdığınızı bir kaç kez kontrol edin.Bu kadar ustume gelmenizde saygisizlik farkinda misiniz ???bence size tavsiyem konulara yorum yaparken bi kac kez okuyun derim.
Çenen kadar beynini de kullansaydın benim gibi 2 dkda bulurdun be cicim.
Teknoloji çağındayız. Az laf çok iş.
Al sana benden son kıyak olsun..
http://marjoontheblog.com/2011/12/tweezerman-isikli-ve-10-kat-buyutmeli-ayna/[/
ne demek istedigimi anlayan bir arkadas boynerde oldugunu soylemisti. Saol sen o guzel parmaklarini yorma benim icin
Siz ilk cevap verdiğinizde saygısızlık edip lakait davranıp kendi değerinizi düşürmeseydiniz bu saygısızlıkları görmezdiniz. Benim de size tavsiyem konu açarken ne yazdığınızı ve nereye yazdığınızı bir kaç kez kontrol edin.
Bende diyorum ki sana kız açıklamış ve senin gibi Ayyyy vs dememiş. .dalga geçmemiş. Teşekkür et onu da yapamıyosan görmemezlikten gel ama dalga geçmeee .
Peki zeka seviyesi normal insanlar vardir sandim. 10 kat buyutenn ayna dedigimde 10 kat daha yakin gosterecegini anlayabilecek bir seviyede insanlar olabileceginizi dusunmustum. Yine tavsiyeniz icin tesekkurler.
Arkadaşım cevap verme yönetim gerekeni yapar.Parmak yorulmıcak kadar değer olmadığını anlamışsınız.
Rica ederim ne kadar terbiye fukarası olduğunuzu anlatmak zevkti benim için. Ya ne hadle ne sıfatla ne vasıfla sahip olmadığın insanlık değerlerine sahip insanlara hakaret edebiliyosunuz? Ne demek zeka seviyesi normal olan insan var sandım bu ne demektir ya kimsiniz? Sahip olduğumuz bizi insan yapan değerlerden haberdar olmayan bir canlı. Burdaki kimseye hakaret edemez,aşağılayamaz,saygısızlık edemezsiniz. Zeka seviyesinin normal olmadığını iddia etttiğin insanların arasındaysan sen de bizdensin diyeceğim ama siz hakaret ettiğiniz insanlar gibi olamıycaksınız. Ben bu lafları derken rahatsız oluyorum,siz dedirtirken olmuyorsunuz pes vallahi. Hakaret ettiğiniz insanlarla bir zahmet muhattap olmayıverin zeka seviyesi normal(!) olan hanımefendi(!). İyi akşamlar.Peki zeka seviyesi normal insanlar vardir sandim. 10 kat buyutenn ayna dedigimde 10 kat daha yakin gosterecegini anlayabilecek bir seviyede insanlar olabileceginizi dusunmustum. Yine tavsiyeniz icin tesekkurler.
haklısınız hata bende gerçekten laf anlatmaya uğraşıyorumArkadaşım cevap verme yönetim gerekeni yapar.