- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
Hahaha eşim öyle yollarda gökçenin yanında Bizede yedek kıyafet almamız gerekiyor diyo :)valla napcamızı şaşırdık hadi ona varda bana kıyafet yok sildim falan ıslak kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha eşim öyle yollarda gökçenin yanında Bizede yedek kıyafet almamız gerekiyor diyo :)valla napcamızı şaşırdık hadi ona varda bana kıyafet yok sildim falan ıslak kaldım
Kızlar oğlumun künyesi bulundu biraz önce aldık. Tahmin ettiğim gibi samsun da otoparkta düşmüş. Arayıp sormustuk ertesi gün yok demistiler. Şimdi gittik bi musteri bulmuş bırakmış çok duygulandim demekki oğlumun nasibiymis. Kopmuş düşmüş kolunun takıldığı aklımda kalmış iyiki
Bi kere büzim başımızada geldi pikniğe gidiyoduk allahtan arka koltukta önümde ayakta dikiliyofu sadece ayakkabıma gelmişti benim betülü konple değiştik tabi arabada yedek ayakkabısı bile vardıYurtdışından misafirimiz geldi gezdirelim diye meryemana şirince turu aldık
Vee şok öykü yolda kustu üstümüz başımız battı ilk defa böyle bişey geldi başımıza :)
Yol tutmuştur sanırım. Ay kusma konusunda o kadar profesyonelleştim ki anlatamam. Anında olaya müdahale ediyorum artık. Bende kusmadığı gün çok şaşırıyorum.Yurtdışından misafirimiz geldi gezdirelim diye meryemana şirince turu aldık
Vee şok öykü yolda kustu üstümüz başımız battı ilk defa böyle bişey geldi başımıza :)
hic tereddutsuz oglumla giderdim canim. Nisana gidemezsen kinasi var dugunu var. Ama bu mezuniyetin telafisi yok. Oglunda cok uzulur eminim
canim sarimsak iyi geliyo ama yakiyo. Dayanabilirsen kesip sür. Bi de cay soguduktan sonra paamugu cayla islatip gozune koy bekle bi sure. O da iyi geliyo. Antioksidan ozelligiyle mikrobu kiriyomus.
Bende cok cikar o. Minik bi kremi var eczaneye gidebilirsen. O daha iyi gelir
Canım oğlun öncelikli olsun bence de. Ama sanırım nişan günü tam belli değil, eğer öyleyse rica edebilirsin bir gün one ya da geriye atsınlar. Evde olacakmış sonuçta. Mezuniyete katılmazsan oglunun cok uzulecegini belirt nisanda da bulunmak istediğini söyle gönül rahatlığı ile Mezuniyete git. Artık sonrasına onlar karar versin
kizlar nisan Ramazandan onceki cumartesi olacak kesinmis yemekte cumartesi olacak kesin öyle soylemis ogretmen ve zamanda yok muhtemelen ayni cumartesi olacak tabiki ben onceligimi oglumdan iYol tutmuştur sanırım. Ay kusma konusunda o kadar profesyonelleştim ki anlatamam. Anında olaya müdahale ediyorum artık. Bende kusmadığı gün çok şaşırıyorum.
E Esinn10 sanırım iki tarih de tam belli değil. İnş.farklı zamanlarda olurlar da sende strese girmezsin. Olur da aynı gün olursa bende önceligimi oğluma verirdim. Kesinlikle önce onunla gider gecenin sonuna doğru da nişana uğrardım.
Yemek belki gündüz olurkizlar nisan Ramazandan onceki cumartesi olacak kesinmis yemekte cumartesi olacak kesin öyle soylemis ogretmen ve zamanda yok muhtemelen ayni cumartesi olacak tabiki ben onceligimi oglumdan tabi kullancam bir sekilde ayarlayacagiz oglumunda gorumcemlerinde gonlunu yapacagiz artik kotu denk geldi zor olacak ama hallederiz ikisini de insallah fikirleriniz icin tesekkur ederim
Sağol canım :)Hadi gözünydın:)
Cok sagol canim bizde de öyle derlerAy çok sevindim sizin adınıza, bizde böyle kaybolup bulununca helal parayla alınmıl derler
Bi kere büzim başımızada geldi pikniğe gidiyoduk allahtan arka koltukta önümde ayakta dikiliyofu sadece ayakkabıma gelmişti benim betülü konple değiştik tabi arabada yedek ayakkabısı bile vardı
Şimdi de yoldayız istanbula gidiyoz akvaryuma bakalım betüş ne tepki verecek
Insallah canim ya öyle olursa super olur genelde aksam yapiyorlar amaYemek belki gündüz olur
Çocukların ne zaman ne yapacakları belli olmuyor canım, geçmiş olsun. Allahtan hava sıcak kurur hemen kıyafetlerinYurtdışından misafirimiz geldi gezdirelim diye meryemana şirince turu aldık
ayni yerde mi yasiyoruz acabaKizlar sabah kalktik mutfakta kahvalti hazirlayacaktim ki elwktrikler kesildi bende hep cayciyla yaparim cayi caydanligim delinmisti attim onu lazimda olmuyor diye yeni almadim kahvaltiyi hazirladim hala elektrik yok cay yapamiyorum caysiz kahvaltida olmaz dedim bekledik biraz esimde bende cok seviyoruz cayi, annem geldi aklima yakin evi annemde bugun koye gidecekti aradim cikmis anahtari var bende oglumu gonderdim annanenin caydanligi al getir diye gitti giris kapisi kapaliymis zile de basmamis kimseyi rahatsiz etmeyeyim demis bassa da elektrik olmadigi icin kimse duymazdi geldi caydanlik yok tedasi defalarca aradim bant kaydi kapaniyor oturduk caysiz kahvalti yaptik tam kahvalti bitti derken elektrik geldi esim hemen gidip cay yapti kahvaltidan sonra cay ictik:))buraya dogalgaz hatti yapildi elektrik kablolarina zarar vermisler hergun elektrik kesiliyor bazen iki defa cok sinir bozucu elektrikli esyalar bozulacak diye korkuyoruz
ihlamur verdm aksam bu sabhta verdim bi seste skinti var baska biseyoi yoklutita canim belki ses tellerinden kaynaklidir yüksek sesle bağırmak,soğuk içecekler falan neden oluyor ılık bitki çayları falan verirsen iyi gelir kızına
Uzun hikaye canım
Sabah yaptim biraz ama gokce uyuyunca tam olarak yapcam insallah. Yattigim an uzerime oturuyo yapamiyorum :)
Canım larenjit olmasın yada krupihlamur verdm aksam bu sabhta verdim bi seste skinti var baska biseyoi yok