- 23 Eylül 2013
- 5.323
- 5.682
- 34
Erkenci gebelik olabilir canm ama adet günün geçince tekrar yap o zaman net anlaşılırPazartesi tekrar yaptircm bakalim ne cikck sonuc.stresliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkenci gebelik olabilir canm ama adet günün geçince tekrar yap o zaman net anlaşılırPazartesi tekrar yaptircm bakalim ne cikck sonuc.stresliyim
Uzun hikaye canımnıye burdayız kızlarrr?? hazıran annelerıne ne olduuu
ayh ben cok gerı kalmısım yaaa noldugunu bıle bılmıyorum
Dun ben disardaydim esim bana msj atmis. 2. Cocuk yapalim elife arkadas olsun diyor. Cok beklersin dedimCevremdeki herkes ikinci tura basladi ya eksik mi kalsaydim yani
Ayni ayni evim daginik değil ama cok kirli. Daraldim vallakandiliniz mubarek olsun kizlar.bi evi toparlayabilsem anneme vidicem ama benim icim bi daraliyor bi sikiliyor ki anlatamam.daha kahvalti sofrasi bile orta yerde
BeniiiBen burda bircok kisiyi cikartamadim 1h1r keskek gibi.
Nasıl anlatsam sana ilk harflarine baksanaBen burda bircok kisiyi cikartamadim 1h1r keskek gibi.
Geçmiş olsun canımBenim çocuklar yine hasta
Bende öksürüyordum ne zamandır önemsemiyordum meğer bronşit olmuşum. Birde yorgunum ki sormayın
Gecmis olsun canim ya
Teşekkür ederim kızlarGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canmTeşekkür ederim kızlar
Dun ben disardaydim esim bana msj atmis. 2. Cocuk yapalim elife arkadas olsun diyor. Cok beklersin dedim
E ekskkalmym canım çıkartamadım seni hayırlı olsun
Ben burda bircok kisiyi cikartamadim 1h1r keskek gibi.