Senden emin değilim cikarttim sankiBeniii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden emin değilim cikarttim sankiBeniii
Ben seni cikarmistimNiye ya bence de arkadas olurlar
Saol canim belli degil dahakmltm ben
Ben de seni cikaramadim
2-3 yaş aldım canım artık 18-24 ay olmaz büyüdüler ve büyüyorlar.Kızlar ya bebişlere hediye alırken kaç beden aldınız?
2 3 yaş aldım ben.Kızlar ya bebişlere hediye alırken kaç beden aldınız?
rica ederim Can'ım sevindim istediğin şeylerden bulabilmene@ekskkalmym bizi bilgilendirmeyi sakın unutma :)
L Leydiminik cnm ya tekrar çok sağol doğumgünü adresi için :) aldım biçok şeyi.
geçmiş olsun Can'ımBenim çocuklar yine hasta
Bende öksürüyordum ne zamandır önemsemiyordum meğer bronşit olmuşum. Birde yorgunum ki sormayın
valla ben çok kararsızım yarın alıcam büyük ihtimal ama 3-4 de alabilirim küçük olursa sıkıntı büyük olursa bi şekilde Bahar'da fln giyer diyorum benim kızda bi ölçüt değil maalesefKızlar ya bebişlere hediye alırken kaç beden aldınız?
Ayh bizim babamız da az önce ben yiycem diye çocuğun elinden torku banada kavanozunu aldı haykırarak ağlattı çocuğu neymiş efenim şaka yapmışmışEşim gökçeye oyun hamuru ile b.k yapıp bak kızım bu b.k diyo. Yapma Diyorum yapıyo. Şimdi gökçe oyun hamuruna b.k dio kızımız nerde kötü şey var babasından öğreniyor yaa yapma dedikçe de baba kız gülüyorlar bana.
Bnde sni cikartamadim desemSenden emin değilim cikarttim sanki
Ay doktrami gotrsem acaba. Ama hcbiseyide yok bildign kuduryo canimi cikariyo aksma kdar hcbiseyi yok. Sesi arada kisilmis gbi ckiyo okdarCanım larenjit olmasın yada krup
Benim eşimde pepesini elinden alıp. Pepe benim diyor vermiyor. Eeeee tabi gökçe de bas bas bağırıyor.Ayh bizim babamız da az önce ben yiycem diye çocuğun elinden torku banada kavanozunu aldı haykırarak ağlattı çocuğu neymiş efenim şaka yapmışmış
Laranjit olabilir canım umutun seside kısık kaç gündür biraz yoruluncada iyice gidiyorAy doktrami gotrsem acaba. Ama hcbiseyide yok bildign kuduryo canimi cikariyo aksma kdar hcbiseyi yok. Sesi arada kisilmis gbi ckiyo okdar
ben buyuk aldim. Nolur nolmaz seneye giyer buyuk olursa diye. Degistirme fisinide koydum degistirmek isterbelki diye benden cikti artik :)Kızlar ya bebişlere hediye alırken kaç beden aldınız?
Yogurt hic sevmem ama deniycem mutlaka. Ustume gore bisey bulamiyorum gobek yuzunden tesekkur ederimaksamlari yatmadan yarim saat once yogurtlu acibiber yemek gobekteki yaglari eritiyormus sporla beraber bunu da yaparsan belki hizlandirir. bunu yedikten sonra sadece 1 bardak su iceceksin bisi yemek yok canim..
benim esimde bunu cok yapiyo. Ve herseyde yapiyo. Cocuk resmen babasindan paylasmamayi ogrendi. Deli ediyo beniBenim eşimde pepesini elinden alıp. Pepe benim diyor vermiyor. Eeeee tabi gökçe de bas bas bağırıyor.
zevkine güveniyorum Can'ım hem düşünmen yeter teşekkürlerHediyelerimi yine tamamlayamadım. Beğendigim hiçbişey de beden yoktu. Haftaya kaldı artık. Anneninkini hallettim. (Zevkime göre aldm inş. beğenir)