Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabisi seninle ilgiliAhhh cann ım.benimle ilgili di mi.Ama lüzum yok zahmet etme
Günaydın canımGünaydın güzel annişleeerrrr
Dün bende çok yorgundum ya.bugün de pazar var gitmek istiyorum hem yürüyüş olur.eline sağlık canım sarmalar müthiş görünüyoÇok yorgunum çok bütün gün temizlik yapip akşam yarım kilo yaprak sarilirmiydi hiç kulunç doldu sirtim
Sağol canım bende yoruldum bugün tencerem için alisverise çıkacağız sevdiğim bir arkadaşımla keyifli bir gün olacak inşallahDün bende çok yorgundum ya.bugün de pazar var gitmek istiyorum hem yürüyüş olur.eline sağlık canım sarmalar müthiş görünüyo
tahmin etmesi zor değil o arkadaşınıSağol canım bende yoruldum bugün tencerem için alisverise çıkacağız sevdiğim bir arkadaşımla keyifli bir gün olacak inşallah
En zoru da paketlemealisverisimin cook buyuk kismi tamam kaldi az bisi bi de paketleme
Ay darısı başıma yaaaalisverisimin cook buyuk kismi tamam kaldi az bisi bi de paketleme
Benimde alisverisim tamam esime kutu dedim gittigi is yerlerine soracak bakalimalisverisimin cook buyuk kismi tamam kaldi az bisi bi de paketleme
Neden canım beni beğenmiyor musun artıkAman eksik kalma
Hiic üstüme alınmıyorum
Senle biz iki yabanciyiz