- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
L Leydiminik olecek tabi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende senin kısa saç ipucuna inanamadım gitti makarnamL Leydiminik olecek tabi ki
Bende inanamadım böyle bir ip ucu Allah AllahBende senin kısa saç ipucuna inanamadım gitti makarnam
O makarnalar bana mı yoksaBende inanamadım böyle bir ip ucu Allah Allah
Bende inanamadım böyle bir ip ucu Allah Allah
Blackkcat zaten dün senin tenceren mi olsaydım acaba dedimde cevap vermedin gözümden kaçmadı değil.
Ayrıca o şeydiminik değil ceydiminik olucak
fayika nın dünki postlarına rağmen kimse gelmediyse atar da işe yaramaz artıkCeydiminiğim bi atar çekte buraya toplaşsınlar kızlar
Oy cann ım sın biliyosun.hem iş yapıp hem msj yazınca gözümden kaçmış.ceydiminikbeni hiç kapağın olarak düşünmemiştin kiBlackkcat zaten dün senin tenceren mi olsaydım acaba dedimde cevap vermedin gözümden kaçmadı değil.
Ayrıca o şeydiminik değil ceydiminik olucak
Canım iyi mısınAma şaşırtmışsam belki de şaşırtmamışımdır.belki de ben şaşırmış bile olabilirim
Canım iyi mısın
kapağımı geçtim.tenceremi bi an unutmuşum.anlaşılmasın diye uğraşırken kendimi bile kandırabildimBlackkcat şaşırdı
Tenceren olduğumdan çaktırmamak için cevap vermediğini düşündüm canımmmmOy cann ım sın biliyosun.hem iş yapıp hem msj yazınca gözümden kaçmış.ceydiminikbeni hiç kapağın olarak düşünmemiştin ki
Ama şaşırtmışsam belki de şaşırtmamışımdır.belki de ben şaşırmış bile olabilirim
kapağımı geçtim.tenceremi bi an unutmuşum.anlaşılmasın diye uğraşırken kendimi bile kandırabildim
Bana niye pas vermiyorsun %50 diyorum sensin diyorumŞu çekiliş bize daha ne cümleler kurdurtacak acaba