- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
Yani gizli kapağın mıyım.yok benim kapağım mı sensin.ya da şimdi de senle mi tencere kapak olduk.Tenceren olduğumdan çaktırmamak için cevap vermediğini düşündüm canımmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani gizli kapağın mıyım.yok benim kapağım mı sensin.ya da şimdi de senle mi tencere kapak olduk.Tenceren olduğumdan çaktırmamak için cevap vermediğini düşündüm canımmmm
Tamamen kapağına odaklanmış.tenceresinde yana tık yokBana niye pas vermiyorsun %50 diyorum sensin diyorum
Yoksa bana mı makarnalarEğer şaşırtmışsam kızmayın bana yütfennn
Sen değilsin diyorum inanmıyorsunBana niye pas vermiyorsun %50 diyorum sensin diyorum
Şu saatten sonra neden olmasınYoksa bana mı makarnalar
@Akaibu yaşadığı şehirde a var demiş, daha önce kargo göndermedim demis
Blackkcat
1 1h1r
@Yarenhelin
@Sunset5
@sailormoon123
Aklıma gelenler
HoşgeldinBen de varim
Ayyy ne buldun merak ettimAyy nihayet aklıma bişey geldi tencerem için allahım nolur bulabileyim nolur dinimiz çok amin
Bu aralar hepimizin ortak hissi merakAyyy ne buldun merak ettim
İnternette riskli zaten.ben sipariş verdiğimi geri göndermiştimİnternet için geç kalmışım umarım mağaza gezintisiyle bulabilirim
O da doğru ama ben tam aradığımı gördüm gibi birşeydi neyse umudumu yitirmiyorum hazır fikrimin geldiği sınırlı ve kıymetli anlardan birindeyim uğraşayım azıcıkİnternette riskli zaten.ben sipariş verdiğimi geri göndermiştim
O zaman hiç kaçırma canım.hiç gerek yoktu tabiO da doğru ama ben tam aradığımı gördüm gibi birşeydi neyse umudumu yitirmiyorum hazır fikrimin geldiği sınırlı ve kıymetli anlardan birindeyim uğraşayım azıcık
Ahhh cann ım.benimle ilgili di mi.Ama lüzum yok zahmet etmeYakın zamanda halletmem gereken bir iş daha var