- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta sonu halledersin canımşuraya hedayelerim tamam yazmak istiyorum ama muhtemel kargo günü daha paket bile yapmamış olacağım
haftasonu zor ramazanın ilk iki günü ve kızımlaHafta sonu halledersin canım
ay ne çektiniz gerçekten böylesi kavgadan da anlar mı acabaYine banyo tavanı akıyo
Kavga istiyolar resmen ya. Bi insanın banyosu senede 2-3 nasıl akar. bi gün kafamıza çökecek tavan öyle rahat edecekler
Salı öğlende bakıp gün içinde verebilirsin kargoyahaftasonu zor ramazanın ilk iki günü ve kızımla
pazartesi öğle aram ve akşamı kalıyor geriye bir tek
Çamaşırlı sularla mı yikaniyorlar acepYine banyo tavanı akıyo
Kavga istiyolar resmen ya. Bi insanın banyosu senede 2-3 nasıl akar. bi gün kafamıza çökecek tavan öyle rahat edecekler
valla hi bıktım ya. ev sahibinin oğlu gelecek yurt dışından direk banyoyu gösterip ona şikayet etcem. O uğraşsın. Allahtan ev sahiplerimiz aynıay ne çektiniz gerçekten böylesi kavgadan da anlar mı acaba
bence direk kireç sökücüyle temizlik yapıyolar derzler açılıyo. Biz salağız tabi cifle çamaşır suyuyla fırçamalamaya boşuna uğraşıyoruz saatlerce.Salı öğlende bakıp gün içinde verebilirsin kargoya
Çamaşırlı sularla mı yikaniyorlar acep
Salı öğlende bakıp gün içinde verebilirsin kargoya
Çamaşırlı sularla mı yikaniyorlar acep
Ay sakın geç kalmayok canım salı paketleyip erken vermem gerek kargoya yoksa yetişmez tencerem merak da kalmasın
Evet evet aynen canimyok canım salı paketleyip erken vermem gerek kargoya yoksa yetişmez tencerem merak da kalmasın
Ayy bendeKızlar sahurda sizleri burada bekliyorum
Benimde ayni canım uykum geldi ev işi yapıyorum oyalanayim diyeAyy bende
Normalde uykumgelmez uyumam lazım diye yatarım şuan göÜmü zor açıyorum
Aynen mutfak bal dök yala olduBenimde ayni canım uykum geldi ev işi yapıyorum oyalanayim diye
Aynen mutfak bal dök yala oldu
Bende şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı oluyor aç kalınca ve günlerce çıkmıyor o ağrı. Tutmayı çok istiyorum ama tamamını tutamam sanırımHerkes oruç tutuyor mu? Sanırım bir ben tutmuyorum :)
Benimde aynı. Zaten istesem de tutamam bugün hastayım da.Bende şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı oluyor aç kalınca ve günlerce çıkmıyor o ağrı. Tutmayı çok istiyorum ama tamamını tutamam sanırım
Aynen akşam regl oldum.Benimde aynı. Zaten istesem de tutamam bugün hastayım da.