Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz şimdi leydinin benden büyük olduğunu mu düşünüyosunuz o hepimizden küçük en küçük değilmiydi
onu demiş miyim ya ne zaman demişimA Akaibu yaşadığı şehirde a var demiş, daha önce kargo göndermedim demis
Blackkcat
1 1h1r
Yarenhelin
@Sunset5
@sailormoon123
Aklıma gelenler
Demişsin kuzum tüm yollar seni bana çıkartıyorsiz şimdi leydinin benden büyük olduğunu mu düşünüyosunuz o hepimizden küçük en küçük değilmiydi
onu demiş miyim ya ne zaman demişim
eee bu havada yıkayıp nerde kurutucan o kadar şeyiGörümceme iyi gülmüşüm sanırım. Bi ara ağladı kucağıma aldım üzerime çiş yaptı. Sonra yatağımıza geldi. Nasıl bulduysa konumunu artık gece gece hem yorganı hem eşimin yastığını hemde yatağı ıslattı.
Hava buz gibi yorgan çişli. Diğer yorganlar diplerde kat kat battaniye örttük üzerimize de anca ısındık. Bu çiş maceraları ne zamana kadar sürecek acaba
Evde kurur ya ben hep evde kurutuyorum zaten. Balkonda kurutunca toz kokusu geliyo burnuma. Ama artık kaç günde kurur bilmem yorgan elyaf allahtan.Demişsin kuzum tüm yollar seni bana çıkartıyor
eee bu havada yıkayıp nerde kurutucan o kadar şeyi
O kadarcik hata kadı kızında da olurbir yada birden fazla anayla bulusanaa snede elinirsin o zamn
ayricana ben küçüğüm
Fena dağıtmış ortalığıdün gece topaktan bir zehir hafiye geçmiş
Ee onu da ben mı söyleyimfayika tabi kimse yanıltmadıysa bu ihtimaller olabiler.ama kendi tencerenden hiç bahsetmemişsin