- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
ben olamaz
aha biz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben olamaz
aha biz
Yok canım öyle değil oTekrar etmediğine göre kesin ben ama 15 olunca tek kişi şey oluyo.yani sen bana ,ben ona, o diğerine diğe gitti mi 14 oluyoruz.
Valla tebrikler, daha nasıl anlatacaksınYok canım öyle değil o
Ama nasıl anlatcağımı bilemedim . Bi daire şeklinde düşün hepimizi herkes yanındakine alsın ozaman daire tamamlanıyo
Yok canım öyle değil o
Ama nasıl anlatcağımı bilemedim . Bi daire şeklinde düşün hepimizi herkes yanındakine alsın ozaman daire tamamlanıyo
sen baskasindan suphelenmemismiydin sanki aklimda oyle kalmis kivircik kizcesi var demisti sanki birisi ayy benmde kafam karisti reset lazimNiyeyse sanki benmişim gibi geldi bir an.
Süper anlatımYok canım öyle değil o
Evet mesela L Leydiminik bir sasirtmaca yapmış olabilir bana çok kişiyi eledim diye onu tam elemedim aslında rüyalarım hep aynı çıkar çünküYa reamen bi adini soylemediginiz kalmis bilmesem bile bulurdum hepinizin tenceresini kapagini tabi arada sasirtma yapanda oluyormu desemki
Süper anlatım
Evet mesela L Leydiminik bir sasirtmaca yapmış olabilir bana çok kişiyi eledim diye onu tam elemedim aslında rüyalarım hep aynı çıkar çünkü
Çizmiş yaEki Görüntüle 1997494 böyle bi heralde.neyse şimdi evden çıkıcam hazırlanayım.incelicem biraz daha
Kim acaba bu kapişKapiş kapiş lütfen başka kapaklarda arama beni, gel artık bana, dön artık yüzünü bana bekliyorum ağaç oldum burda
Aaaaa devreler yandıBen kapiş diyorum sen tencere diyorsun
Sen olabilir misin
Kim acaba bu kapiş
Belki de benimdir senin kapisSen olabilir misin
Evet evet sen erkek anası dediydinBelki de benimdir senin kapis
BilmemEvet evet sen erkek anası dediydin
İyi de sen benden suphelenmedin mı yoksa bu bir sasirtmaca mıydı, kandırmaca mıydı