Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tenceremizle ilgili detaylı bir inceleme yapıyoruzdur belki o süreçtevalla bi daha bu kadar uzun tutmayalim 15 gun yeter herkes yumurta kapiya gelince yapiyl alisverisi
mantıklıTenceremizle ilgili detaylı bir inceleme yapıyoruzdur belki o süreçte
son hafta canim 1 haziranda elde olcak sekilde dendiydiSelam kizlar yine gece yarisi ve yine benkollarim uyustu kac gundur ereni kucakta gezdirmekten bezini degistiriken cok agliyo yavrum toparlanir insallah cabucak.Ne zaman kargoluyoruz hediyeleri tarihi kacirmisim ben.Haftaya da misafirim var sehir disindan yatiliHediyelerim hemen hemen hazir bu arada umarim begenir kapagim
Beğenmez miyimSelam kizlar yine gece yarisi ve yine benkollarim uyustu kac gundur ereni kucakta gezdirmekten bezini degistiriken cok agliyo yavrum toparlanir insallah cabucak.Ne zaman kargoluyoruz hediyeleri tarihi kacirmisim ben.Haftaya da misafirim var sehir disindan yatiliHediyelerim hemen hemen hazir bu arada umarim begenir kapagim
tabisi beğenirimSelam kizlar yine gece yarisi ve yine benkollarim uyustu kac gundur ereni kucakta gezdirmekten bezini degistiriken cok agliyo yavrum toparlanir insallah cabucak.Ne zaman kargoluyoruz hediyeleri tarihi kacirmisim ben.Haftaya da misafirim var sehir disindan yatiliHediyelerim hemen hemen hazir bu arada umarim begenir kapagim
benim kafamda da hazır değilGünaydın.benimde hazırlıklarım kafamda hazır ancak ortada henüz bişi yok
Selam kizlar yine gece yarisi ve yine benkollarim uyustu kac gundur ereni kucakta gezdirmekten bezini degistiriken cok agliyo yavrum toparlanir insallah cabucak.Ne zaman kargoluyoruz hediyeleri tarihi kacirmisim ben.Haftaya da misafirim var sehir disindan yatiliHediyelerim hemen hemen hazir bu arada umarim begenir kapagim
Ay benmde yok ya ortada bisey
Yalnız değilsiniz.tabisi beğenirim
benim kafamda da hazır değil
Eski kapagim ben olabilir miyim acaba senin tenceren begenirim tabikisi sen iki bebeyle tamamlamissin ben daha tamamlamadimSelam kizlar yine gece yarisi ve yine benkollarim uyustu kac gundur ereni kucakta gezdirmekten bezini degistiriken cok agliyo yavrum toparlanir insallah cabucak.Ne zaman kargoluyoruz hediyeleri tarihi kacirmisim ben.Haftaya da misafirim var sehir disindan yatiliHediyelerim hemen hemen hazir bu arada umarim begenir kapagim
son hafta canim 1 haziranda elde olcak sekilde dendiydi
Beğenmez miyim
tabisi beğenirim
benim kafamda da hazır değil
Beğenmez olur muyum hiç
Yalnız değilsiniz.
Eski kapagim ben olabilir miyim acaba senin tenceren begenirim tabikisi sen iki bebeyle tamamlamissin ben daha tamamlamadim
İpucu versen mesala fayika desenSagol canim
Acaba hanginize yollycam