- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 42
Ben değilimBenim kapagim kim ya cidden meraklardayim
bu da ben değilimTencerem nerede benim göremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben değilimBenim kapagim kim ya cidden meraklardayim
bu da ben değilimTencerem nerede benim göremiyorum
Kapagim degilsin eledim seni tatlım tencerem de değilsin sanirimBen değilim
bu da ben değilim
gecen yıl bu zamanlar demek ki pek bir hareketliymisiz...Topağımızın 1. yaşı kutlu olsun
Aklında bulunsun canım bu işlerde AVM deki terziler çok daha iyi iş çıkarıyor ve daha kısa süredeTerzi elbisenin kolunu yamuk yapmış delircem. Tekrar gidemem de şimdi. Evden bişey ayarlamam lazım sinir oldum
Onlarında içine girebilirsem tabi
Avm ye verdim zaten.Aklında bulunsun canım bu işlerde AVM deki terziler çok daha iyi iş çıkarıyor ve daha kısa sürede
Hadi ya kötü olmuş, keşke eşin getirdiğinde deneme şansın olsaydı, başka birşeyler düşün evdekilerden canımAvm ye verdim zaten.
Hadi pazar yoğun pazartesi de çıkarmadı dün verdi. Kendim alsaydım denerdim para falanda vermezdim bu yaptığına.
Eşim şehir dışına gidecek yakında da terzi yok gerçekten sinir oldum. Gökçe tuvalet konusunu halletseydi giderdim kendim şimdi onuda yapamam.
Şu arabayı kullanmaya başlasam çok iyi olacak
Kutunda beni bulana kadar devam et canımKızlarcım yaa acik gelin şuralara
Sonra sen niye çekilişe katılmıyon
Bak bu son olcak artık fayika tencerem olamadan veda edicim
Azıcık yazsana neler yapıyonuz bişiler aldınız mı
Size ne alınsa hoşunuza gider fln
Restimi gördün mü emin olamadımKutunda beni bulana kadar devam et canım
Kapagim sensen ne alsan hoşuma gider tatlım ama ben seni eledim yine de sensen söylediğimi dikkate alKızlarcım yaa acik gelin şuralara
Hc ustume alinmiyorummKızlarcım yaa acik gelin şuralara
beraber cikalim miBen ilk hazirligima başladım bu hafta çıkamam alışverişe haftaya müsait olcam o zaman cikcam yavaş yavaş önümüzdeki hafta tamamlamayi düşünüyorum inşallah düşündüğüm herşeyi bulabilirim
Canımcım.bende değilim senin tenceren bence.bu ara yoğunluğum çok beni biliyosunuz.Aklım hep sizde.Pazar günü göçüyorum yeni evime.sonra rahat rahat alışverişime başlıyacağımKızlarcım yaa acik gelin şuralara
Teşekkürler canımm ama kapağın değilim olsam sıkıştırırdım seniKapagim sensen ne alsan hoşuma gider tatlım ama ben seni eledim yine de sensen söylediğimi dikkate al
Niye beni beğenmiyormusunHc ustume alinmiyorumm
Yaa demekki sana çok tasarlanılabilir biri çıktı o ne demekse tabiBen ilk hazirligima başladım bu hafta çıkamam alışverişe haftaya müsait olcam o zaman cikcam yavaş yavaş önümüzdeki hafta tamamlamayi düşünüyorum inşallah düşündüğüm herşeyi bulabilirim