Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgi adres diye diye paraladim kendmi tasininca at hemen
Senin notların herşeylerden güzelKızlarcım yaa acik gelin şuralara
Sonra sen niye çekilişe katılmıyon
Bak bu son olcak artık fayika tencerem olamadan veda edicim
Azıcık yazsana neler yapıyonuz bişiler aldınız mı
Size ne alınsa hoşunuza gider fln
Sen hislerine güvenerek Leydi demiştin ve yanilmamistin ya senin gibi hislerime güveniyorum demek istedim senin tenceren erkek diye eledim seni canımHiç bişey anlamadım, ben mi leydi mi
Şakacı seniii
bende el emeği olmayınca kaleme sarılıyorumSenin notların herşeylerden güzel
İki gün önce açıp okudum
Ne resti canımRestimi gördün mü emin olamadım
bende aynım böyle düşünüyorum zaten senle benden çok ipucu veren yokYani benim bı adını direk yazmadığım kaldı tenceremin. Gayet net eleyen ipuçları verdim şahsım adına
Ne resti canım
Yoksabilgi adres diye diye paraladim kendmi tasininca at hemen
Senin ipuçların neydi bı daha tekrar toplu söylesenBende ipucu hakkımı doldurdum diye düşünüyorum.
Hee şimdi anladımSen hislerine güvenerek Leydi demiştin ve yanilmamistin ya senin gibi hislerime güveniyorum demek istedim senin tenceren erkek diye eledim seni canım
Di mi ya ben hiçbir ipucunu hatırlamıyorum.Senin ipuçların neydi bı daha tekrar toplu söylesen
Yoğun bir anne diyorum ve susuyorum.Senin ipuçların neydi bı daha tekrar toplu söylesen
Bence senin kargon çoook uzaklara gidecek yinebende aynım böyle düşünüyorum zaten senle benden çok ipucu veren yok