Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hani sen geliyodun buralara beraber çıkardıkberaber cikalim mi
Bilemem Yen'i eve geçince burdada aktif olCanımcım.bende değilim senin tenceren bence.bu ara yoğunluğum çok beni biliyosunuz.Aklım hep sizde.Pazar günü göçüyorum yeni evime.sonra rahat rahat alışverişime başlıyacağım
Kapağını da öpseneKızlar kargoya ne zaman vercezz acaba ? Bide tencerem öpüyorum sizi çok çok
İlle bi atarlanmam gerek demek kiL Leydiminik topladın bizi bak
valla yalan oldu benim gelme sanırım bilemiyorum su anda cok yogunumhani sen geliyodun buralara beraber çıkardık
Bilemem Yen'i eve geçince burdada aktif ol
Olar çıkalımberaber cikalim mi
Tasarlanabilir Ben rüyamda gördüm benim kapagim sendin ama 1 1h1r gibi hislerime güveniyorum aslında belki de şehir sasirtmacasi yaptınTeşekkürler canımm ama kapağın değilim olsam sıkıştırırdım seni
Niye beni beğenmiyormusun
Yaa demekki sana çok tasarlanılabilir biri çıktı o ne demekse tabi
Biliyorum canim bilmem miTencerem ve kapağım sizleriii çooooookkkkk öpüyorum.bilgilerimi yollayacağım ama önemli olan dostluk zati biliyosun kapişkom
Bende el emeği çok isterdim ama yetenek sıfır henüz içime sinen şunu alayım dediğim bişey de olmadıBen kalıcı bişeler olsun diye kapağım için bişeler düşünüyorum.el emeği bişiler istiyorum veeee çarşılardan ne görürsem almak istiyorum
Ay bari ramazandan sonra geeelllllllvalla yalan oldu benim gelme sanırım bilemiyorum su anda cok yogunum
Ya ne bilim bazen diyorum ben tencerem o olsa şu gider fln gibi tasarlama
ins bakalim :)Bende el emeği çok isterdim ama yetenek sıfır henüz içime sinen şunu alayım dediğim bişey de olmadı
Ay bari ramazandan sonra geeelllllll
bilgi adres diye diye paraladim kendmi tasininca at hemenTencerem ve kapağım sizleriii çooooookkkkk öpüyorum.bilgilerimi yollayacağım ama önemli olan dostluk zati biliyosun kapişkom