- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
o zamaannn sen benimsin gibi bi his geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zamaannn sen benimsin gibi bi his geldi
Yani ben
Olmaman için bir sebep var mı tatlımYoksa kapağım mısın
Yettim yettiimmm girebildim sonundaKapağımda çok aktifti ya bir de girememe işi çıktı
Yettim yettiimmm girebildim sonundaKapağımda çok aktifti ya bir de girememe işi çıktı
Az konuştu ama vurdu goool olduOkadarda emin olmasanmiki
Böyle devam eto zamaannn sen benimsin gibi bi his geldi
Hiç şüphesizYani ben
Bı daha çıkma, çıkanı almıyorlarmışYettim yettiimmm girebildim sonunda
Seni çok 1 1h1r ci gördüm azıcık kendi kapağın için çalışmalısın
HoşgeldinYettim yettiimmm girebildim sonunda
Ver ver çekinme nasılsa bilmeyen kalmadıAklimda acayip bi ipucu var ama veremiyorummmm kesin yakalanirm
Oooo kimler gelmiiişşş..Okadarda emin olmasanmiki
Benim kız kardeşim de 40 numara giyiyor :)Birinde eşim mağaza çalışanına unisex olsun beraber giyeriz demişti de yerin dibine girmiştim
Gökçenin 24 tü bulamadım. Yani 23 var 25 var 24 yok gıcık oldum. 24 numara bulduklarımı da ben beğenmedim.. en son floya gittim 25 numara Nike ve puma denedim. Hafif büyük ama oluyo. Netten beğendim aldım 25 numara.bende sürekli ölçüyorum bi su içip ölçmediğim kaldı
bizimde 23 hatta o bile bi tık bol gibi
flodan ya da polarisden bakabilirsin canım orda oluyor
Pumadan 23 aldım ben hafif büyükGökçenin 24 tü bulamadım. Yani 23 var 25 var 24 yok gıcık oldum. 24 numara bulduklarımı da ben beğenmedim.. en son floya gittim 25 numara Nike ve puma denedim. Hafif büyük ama oluyo. Netten beğendim aldım 25 numara.
Ben de boynerde denk geldim kinetixin 24 numara çok bol olmadı şükür. Biraz kalınlaştı ayakları. Bi de flo da üzeri yıldızlı bi ayakkabı var onun 24 ü varmış kaptım hemen. 25 liraydı bi de. Bizim park toz toprak ayakkabılar mahfoluyo orda giysin.Gökçenin 24 tü bulamadım. Yani 23 var 25 var 24 yok gıcık oldum. 24 numara bulduklarımı da ben beğenmedim.. en son floya gittim 25 numara Nike ve puma denedim. Hafif büyük ama oluyo. Netten beğendim aldım 25 numara.
Gökçe ye 25 hafif büyük :)Pumadan 23 aldım ben hafif büyük
O yıldızlı ayakkabılarından bizde alacaktık ama gökçe beğenmedi halbuki gayet güzeldi ve fiyatıda uygundu.Ben de boynerde denk geldim kinetixin 24 numara çok bol olmadı şükür. Biraz kalınlaştı ayakları. Bi de flo da üzeri yıldızlı bi ayakkabı var onun 24 ü varmış kaptım hemen. 25 liraydı bi de. Bizim park toz toprak ayakkabılar mahfoluyo orda giysin.
Bi de babet bulsam rahatlıcam
Lcw nin de sağolsun bu sene 25 numaranın altında babet çıkarmayacağı tutmuş