Ayy sakınnn. Valla şuan kim kv ve kp yakın taşınıyorum desin hemen engel olcam. Ben yandım siz yanmayınkp aramış üst katımız taşınıyomuş. Söyleyim kimseye kiraya vermesinlerde siz gelin diyo
Hiç vazgeçmeyecekler heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sakınnn. Valla şuan kim kv ve kp yakın taşınıyorum desin hemen engel olcam. Ben yandım siz yanmayınkp aramış üst katımız taşınıyomuş. Söyleyim kimseye kiraya vermesinlerde siz gelin diyo
Ahahahaaaaa bu çok iyiydiesine de direk ruh ve sinir hastaliklarina tasinin
Birgün bizde uzaklaşırız inşallahAyy sakınnn. Valla şuan kim kv ve kp yakın taşınıyorum desin hemen engel olcam. Ben yandım siz yanmayın
Amaaan ne yapacaklarmış sizi herkes evinde huzurlu mutlu olsun uzak olsun biraz ne gerek var dip dibe olmayakp aramış üst katımız taşınıyomuş. Söyleyim kimseye kiraya vermesinlerde siz gelin diyo
Yani aynı şeyesine de direk ruh ve sinir hastaliklarina tasinin
aman aman Allah korusun. Eşim boşanırız baba bi seneye kalmaz hiç gerek yok dedi direkAyy sakınnn. Valla şuan kim kv ve kp yakın taşınıyorum desin hemen engel olcam. Ben yandım siz yanmayın
şimdi yeterince maydonoz olamıyolar çünküAmaaan ne yapacaklarmış sizi herkes evinde huzurlu mutlu olsun uzak olsun biraz ne gerek var dip dibe olmaya
Güzelim ama tenceren değilimBenim güzel tencerem
Kız azıcık düşün bende direkt erkek bebek didim ya
Oooo
Ne demek ki bu
Güzel arkadaşım inşallah tencerem degilsindir tenceremsen vayy halimeGüzelim ama tenceren değilim
Tencere dibin kara seninki benden kara demek
Güzel arkadaşım sen kaşındınGüzel arkadaşım inşallah tencerem degilsindir tenceremsen vayy halime
Aynı durumdayım canımBu yaz çok umutluydum ama sanırım bi üç yılım var benim.
Güzelim ama tenceren değilim
Tencere dibin kara seninki benden kara demek
Neyse bensem gönlünü alırım senin benGüzel arkadaşım sen kaşındın
Ama ben değilim biliyorum öyle bi hata yapmazsın sen
2 haftada taşınırım diye düşünüyorum.ama yine çok yakınız yürüme 10 dk.en azından bi nefes alırımKv ile oturan bi arkadaşım var o sen ve Blackkcat aklıma geldikçe dua ediyorum kurtulursunuz inşallah rn kısa zamanda
AkifideUyku tutmadi
Her an gelemez en azından canım2 haftada taşınırım diye düşünüyorum.ama yine çok yakınız yürüme 10 dk.en azından bi nefes alırım