Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende wc ye gitmekten helak oldum2.kupamı içiyorum.sanırım midem bulandı maydonozdan
Dusunmezmiyim canım aklımdasın hepKapağım kim kim kim acaba.beni düşünüyor mu
Şuan bende pis sıkıştım ama Akif uyumak üzere kalkamam.aynen canım gece yarısı ve sabah körü gelmesin yeter banaBende wc ye gitmekten helak oldum
BiliyordumDusunmezmiyim canım aklımdasın hep
Ben biliyorum o durumları özelin olmuyor herseye karışıyordu onun kızları hergun bizde ben haftada birgün anneme gitcem bir ton laf soyluyordu gitmemi istemiyorduŞuan bende pis sıkıştım ama Akif uyumak üzere kalkamam.aynen canım gece yarısı ve sabah körü gelmesin yeter bana
Hangi isminde gerçek mi nick miBenm tenceremin isminde e harfide var
Yaknda ismi aciklarim ben
burdayım canım.maça dalmışım.2 gol kaçırdık.Bu gece çok verimsiz ipucu olmadan geçmiş
Ben azıcık renk katayim
Tenceremde kaynar aşım
Arada ağrır başım
Bazen sırdaşım bazen can yoldaşım
Buralarda mısın acaba arkadaşım
Aynen ya ipucu veren yok. Valla ben erkek bebekten sonra bir ipucu daha versem şakkadanak çıkacak ortaya o yüzden susmak zorundayım ama bişeyler söyleyip tenceremi heyecanlandırmayı çok istiyorumBu gece çok verimsiz ipucu olmadan geçmiş
Ben azıcık renk katayim
Tenceremde kaynar aşım
Arada ağrır başım
8 tane erkek Annesi var seni çıkarınca 7 kalıyorAynen ya ipucu veren yok. Valla ben erkek bebekten sonra bir ipucu daha versem şakkadanak çıkacak ortaya o yüzden susmak zorundayım ama bişeyler söyleyip tenceremi heyecanlandırmayı çok istiyorum
İpuçları kısıtlı ve bariz diyeyim o zaman. Bu da bir ipucu8 tane erkek Annesi var seni çıkarınca 7 kalıyor
Benİpuçları kısıtlı ve bariz diyeyim o zaman. Bu da bir ipucu
BurdayımBu gece çok verimsiz ipucu olmadan geçmiş
Ben azıcık renk katayim
Tenceremde kaynar aşım
Arada ağrır başım
Bak dedim sana fayika hemen anlaşılır diye
Vuvvv cann ım kapakımBak dedim sana fayika hemen anlaşılır diye
şimdi söyle yarına hazır olsunAklıma bir ucu geldi yarın buranın hareketli olduğu bir zamanda paylaşacağım