Kafam çorba oldu
Sakin kafayla gelcem
Seninki de çorba olabiliyo demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafam çorba oldu
Sakin kafayla gelcem
Kız kim şarkıcı aramızda da bilmiyorum ben tamam Benim sesim güzel deFayika benim tenceremin anasıip uçsuz direk söyledim bak
Yemezler caaağğnıııımmmmmmFayika benim tenceremin anasıip uçsuz direk söyledim bak
Mayısın son 2 günü demiştik.ya da tam kararlaştırmadık mı bilmemBisey sorcam kargo gunu hangi gun olcakti
Nereye göndercen ben ona göre diyim sanaBisey sorcam kargo gunu hangi gun olcakti
Ben seni zaten elemiştim diy miTenceremin annesinin saçları pek uzun değil
Oh afiyet olsun yarasınCumartesi günkü horozdan but ve göğüs getirdi ablam bana suyundan gökçeye güzel bi şehriye çorbası yapıp içirdim :)
I-ıh olmazAaaa şimdide isteriz ama en azından 3 5 kişi tahminen
Burada her an herşey olabilir babyBen seni zaten elemiştim diy mi
Oh afiyet olsun yarasın
Leydi 1h1r Akaibu esin değil. Ben de değilim. Aren de değil. Yarenhelin de uzun sanıRım. Mıhtarrrr fayika siz misinizTenceremin annesinin saçları pek uzun değil
Kesinlikle olmaz gerçek ipuçları vericez diye anlaştıkBurada her an herşey olabilir baby
Gerçeği söyleyip pişman olmak diyelimKesinlikle olmaz gerçek ipuçları vericez diye anlaştık
dememNereye göndercen ben ona göre diyim sana
beni niye saymiyon yaLeydi 1h1r Akaibu esin değil. Ben de değilim. Aren de değil. Yarenhelin de uzun sanıRım. Mıhtarrrr fayika siz misiniz
İçindeki sese kulak ver canımİcimden bir ses Blackkcat a ciktgimi soyluyo
Olamaz beybisi gerçek olcakBurada her an herşey olabilir baby