İcimden bir ses Blackkcat a ciktgimi soyluyo
Benim tencerem çok çalışıyo dedi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İcimden bir ses Blackkcat a ciktgimi soyluyo
Aaa dogru iyi hatirlattn cnm. Ozman senden supheleniym en iyisi ben sana cikmis olablirm bnceBenim tencerem çok çalışıyo dedi ya
gökçe tepemdeyken yazmaya çalışıyordum ama. Özür dilerimdemem
beni niye saymiyon ya
Gerisi neydi acaba kaçırdıkBenim tencerem demek istemiş olabilir
Evet suphelenmezmiyim bir kişiyi eledim sadece hepinizin üstünde gözümSen benden şüpheleniyor musun ki
Belki sen bana çıktınBen sana çıkmadım sende bana
Ben tabikiBenim kapağım kim acaba benim hiç tahminim de yok. @Leydimik fayika @ekskkalmym MIhtar @deterjan değil.aklıma gelenler.doğru ipuçlarıysa tabi
Ben değilimdir çalışan biri senin tencereTenceremin annesinin saçları pek uzun değil
Yok tatlım benim tencerem olabilirsinİcimden bir ses Blackkcat a ciktgimi soyluyo
Evde de çalışıyoruz cann ım.bazı bebikler erken uyanabiliyoBenim tencerem çok çalışıyo dedi ya
bnce sana ciktm oyzden direk eledin beni ordangökçe tepemdeyken yazmaya çalışıyordum ama. Özür dilerim
bnce sana ciktm oyzden direk eledin beni ordan
sanami ciktimGerisi neydi acaba kaçırdık
Evet suphelenmezmiyim bir kişiyi eledim sadece hepinizin üstünde gözüm
Belki sen bana çıktın
Ben tabiki
Ben değilimdir çalışan biri senin tencere
Yok tatlım benim tencerem olabilirsin
Ben sana cikmadiysam senin bana çıkma ihtimalin yükseksanami ciktim
Bencede bencedebnce sana ciktm oyzden direk eledin beni ordan
Uzaklarda aramaaaaBeynim yandi bugunde bulamadim
:):) :) unutma akaibu benimki siyah
unutur muyum hiç:):) :) unutma akaibu benimki siyah
o senin güzelliğin canım benimBenim güzel tencerem
esine de direk ruh ve sinir hastaliklarina tasininkp aramış üst katımız taşınıyomuş. Söyleyim kimseye kiraya vermesinlerde siz gelin diyo
Hiç vazgeçmeyecekler heralde
Kız azıcık düşün bende direkt erkek bebek didim yaAaa dogru iyi hatirlattn cnm. Ozman senden en iyisi ben sana cikmis olablirm bnce
Oooo
Ne demek ki bu:):) :) unutma akaibu benimki siyah